2008 Kasım Anneleri

beyazcım pk güzel olmuş fıstıkım her seferinde açıyon rengini:)
kızıl iddalı bi renktir ama sana yakışıyo
siyah üstüne kızıl balyajda güzel olur sana

evet canım her seferinde biraz daha açıılıyor
siyah üstüne kızıl balyajı üniversitede kullanmıştım bir ara herkes çok beğenmişti bir daha denemedim belki bir ara yaptırırım önümüzdeki kış olabilir mesela

off oğlanın banyosunu yaptırdım yatırdım sonunda hala lavaboları ovacam bir türlü sıra ona gelmedi neyse gideyimde ovayım bari
sonra yüzüme maske yapıcam yeni br maske aldım oriflameden arındırıcı bitkisel bir deneyeyim bakayım nasıl olacak daha ilk kez deneyeceğim
birde oje sürdümmü tamamdıır yarına hazırım bayanssulusmile

beyazmeleğim saçların güzel olmuş güle güle kullan:)

krikitosçum bi arkadaşımın kızıda yemiyordu hiç çokta zayıftı bizimkilerden 5 ay büyük ama piroştan zayıftı dr. ona pediasure(yanlış yazmış olabilirim) diye bir şey verdi mama gibi kutuda, onu aynı mama gibi yapıp içiriyodu baya iştahı açılmıştı kızının dr.unuza sorup bi deneyin istersen cnm

neyse iyi geceler kızlar film izliycez herkese iyi uykular

ne filmi izleyeceniz şekerim öğrenebilir miyim acaba aklinialirimsmile

bende yatar kızlar yarı iş başı her zamanki gibi
maskenin üzerinde 20 dk yazıyor eylülle lafa daldık msn de 1saat oldu neyse gideyim yıkayayım da yatayım sizleri seviyorum görüşürüz

ıyı geceler herkese zeynoŞ kargo gerı gelmıŞ nedense yaa
senın verdıĞın adrese yollamıŞ kocıde baktım ama gelmıŞ yarın tekrar yollarım senı arayıp

gunaydınn
zor ve uykusuz bır geceyı daha arkada bırakmıs bulunuyorum
cok huysuzdu kuzum bu gece
yanımıza geldı sureklı ustumu acıp meme meme dedı yavrum

seda ne guzel bıraktırmıssın kolay olmus senın ıcın
bende dusunuyorum ama bakalım yaza sanırım

cıtosum annene gecmıs olsun canım

kızılmelek karşınızda aklinialirimsmile

cok guzel ve hamaratsın dıyeyım baska ne denır kı

dun cok yogun oldugundan bakamadım ne var ne yok dıye
herkesler ıyı mı

Günaydın kızlar.Sıfır uykuyla geldim bugün.Akşam eve gittiğimde sürprizle karşılaştım.Anıl grip olmuş.Burun akıyo, hapşırıyo..Gece uyumadı, yanıma aldım.Çok az uyudu, ağzı burnu doluydu..Hıkır hıkır sabahı ettik.Ben ise hiç uyumadım...

Kalimerom zor canım yaa.Anıl hasta olunca bunları yaşıyorum, doğrusu hergün uykusuzluğa dayanamam. Allah kolaylık versin..

Beyazmeleğim güzel olmuş saçalrın.Ben de kızılı severim.Söylemesi ayıp senden çok yakışır bana kızıl ama çabuk akıyo:))) Kahveye döndüm ben de.Ama çok uzun zaman oldu saçımı boyatmadım..

günaydın herkese aman maşallah diyeyim birkaç gündür kuzum çok iyi geceleri de ahat uyuyoruz uyanıyor 1 yada en fazla 2 defa ama bir huysuzluğu yok çok şükür

saçım hakkındaki fikirleriniz için teşekkür ederim
yasminim bende undan sonra kahveye dönücem sanırım istemiyorum dönmeyi ama önümüz yaz yazın kızılla hiç başa çıkamam
sen benden daha güzelsin tontişim herşey yakışır sana hele bir kızıl yaptırsan afet olursun afet aklinialirimsmile

bu arada Anıl'ıma çok geçmiş olsun kuzucum nereden buluyorlar bu çocuklar gribi anlamıyorum, gerçi mevsim geçiş mevsimi bir sğuk bir sıcak normal aslında

Miniğim Emiralp'e noldu acaba neden uyutmadı bir sıkıntısı vardı heralde

burada hava hala çok güzel güneşin yüzünü gördüğümüz yok kaç gündür ama ılık bir hava var dün çok sıcaktı bahsetmiştim onun alameti geldi bugün yağmurlu hafifte rüzgar var ama yine de soğuk değil
bir penye bady ve hırka ile çıktım evden mesela üşümeden rahat rahat gezebiliyorum

Canım sağol.Benden geçti yavruma.Ama gelip gelip sürünüyo bana.Yatana kadar totomda.Bu günlerde yattıktan sonrada.Babası gibi anneci olacak sanırım(sempatiksalakcinni

valla ben bilmiyorum dark'ın numarasını ama merak ettim yaa noldu acaba :uhm:

cekılıs donemınden mutlaka bır kısıde vardır dıye dusunuyorum

canım kuzuma ne oldu anlamadım
aslında bır sıkıntısı yoktu ama gece muhallebısını yemeden yattı belkı acıktıgından huysuzluk ettı dıyor esım
bılemıyorum umarım bu aksam oyle olmaz

günaydın arkadaşlar..meleğim saçının sana yakışmış..çok güzel olmuş canımm..bende bugün çok kötüyüm boğazlarım ağrıyo...sürüne sürüne geldim işe..

selam kızlar
günaydın hepinize hasta huysuz bebişlerime geçmiş olsun
hava gene berbat hem soğuk hem rüzgarlı hemde sarııı camlarım leş gibi olmuş gece yağmur yağmıştı ama yağmur değilmiş gene
mutfak camınıda açamıyorum ıyk iğrenç olmuş
bende bi ara kızıldım ama saçlarım sarı olduğundan önce koyu kahve üstüne kızıl attırıyodum aynı rus arkadaşlara benziyodum:))) sonra sıkıldım kullanması gerçekten zor havlulardan yastık kılıflarına kadar heryere boyası çıkıyodu hele yazın şimdi doğalım memnunum kullanması kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…