2008 Kasım Anneleri

Kalimerom hediyelerin bir bölümünü mü aldın?Baştan ayağa kadar giydireceksin sanırsam:))

canım bellı bır tek sey degıl farklı farklı hedıyelerle de aynı sekılde katılınabılır dıye bılıyorum
yanı tek parca degıl bır kac cesıt dıye dedım bır kısmını dıye

yoksa yanlıs mı bılıyorum organızatorum eylulum bilmiyorumkismile

benim bildiğimde ebeveyn bankada çocuğunun adına hesap açtırıyo kumbara hesabı ama vadeliydi o zaman şimdi vadesiz varmı bilmiyorum ben bi araştıriim şunu
ayrıca anahtarıda bankada oluyodu bankaya gşidip içini boşaltıp geliyolardıvereliniortak

lavıs bızım kumbaramız akbankın ugur bocegı
sevgılıyken esım getırmıstı bana para bırıktıreyım dıye
ne dusuncelı bır sevgılıymıs meger kaydirigubbakcemile3

minikcim doğru biliyosun canım ,bir kaç parça olabilir ,hatta daha güzel olur demiştim ,bende öyle yapıyorum zaten ..

minikcim doğru biliyosun canım ,bir kaç parça olabilir ,hatta daha güzel olur demiştim ,bende öyle yapıyorum zaten ..

vereliniortak saol canım
bence de cesıtlılık daha heyecanlı olur
beyazmelegım legosu gıbı kaydirigubbakcemile3

he Eylülüm de öyle yapıyor zaten çeşitlilik iyidir bencede :roflol:

yukarıda parti varmış gittim pasta yedim geldim zemuszemus

yaa kim var kim yok onu da göremiyorum :çok üzgünüm: nerdesiniz yaa iki kişi iyi akşamlar dedi herkes gitti bende gidiyorum işte :dilcikar:

tamam meleğim kızma geldim geri mert uyudu çünkü düştüm buralara işimide bitirmişim evimi temizledim yemeğimi yaptım yyaaaa maşallah bana hem bugün sizinle iyi konuştum hem makina tuttum sildim süpürdüm hemde 2 çeşit yemek yaptım bu akşamki menüde barbunya ve sulu köfte var eşim gelince pilavıda yaparız mert i yıkarken pişer oda ohh mertin öksürüğü falan yok bugün burun akıntısıda geçti yıkıyım bari içime sinmiyor bir türlü sonrada aşk ve caza zamanıı

hee krikitos buranın bekçisisin deyip bana gaz veriyorsunuz tek başıma buralarda salak salak dolanıyorum şimdi misafirleri de göremiyorum kovalayacak adam da yok mirmirmirmir

bu arada maşallah diyeceğim üstüne üstlük hamilesin vallahi bravo ne diyeyim

yasminim ne koleksiyonu yayınladın pul koleksiyonumu geleyim bana da gösterecen mi :jeyyar:

ay böylede saklambaç oynaması süper olacak hadi kim ebe saklanalım bulalım birbirimizi :sm_cool:

Az önce kayınannemi aradım.Bebeğimin keyfi yerindeymiş ama hapşırık ve burun akıntısı varmış.Garezi annesine bu tontişin.Benden maksimum oranda yararlanıyo.Geceleride bilfiil hizmetindeyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…