2008 Kasım Anneleri

Bende tasarruf olarak her ay artan parayı Anılın hesabına yatırıyorum.Artarsa tabi:)) Birde ış bankasının kumbarasını getirmiş eşimin teyzesi ona atıyorum.Yine Anıla bişiler alırım.Ziraa defalarca kendime bişiler alıyım diye çıktım ve Anıla aldım.

Ayakkabıda filan acımıyorum sağılığı ne de olsa ama kıyafette ben de acıyorum verdiğim paraya.Ama engel olamıyorum kendime.Önceden alırdım kıyafet de pahalı da olsa ama artık almıyorum.En son GAP ten bir kot aldım 59 tlye o oldu.Ona da pişman oldum ama iş işten geçti.Ama çok güzeldi napiiimm.Bir de ben buralarda bulamıyorum ya Ankaraya filan gidince çıldırık oluyorum hepsini alasım geliyo.Köyden indim şehire hesabı:))

çitos aynı bende öyle ama burası sizin ordan daha küçükk
bende öyle trabzona gidince kuduruyorum resmen en son hafta sonu kendime 2 keten bide çanta aldımm
kuzuma da bi keten pantolon bide bluz aldım aldığım maaş gidiyor ve şuna dikkat ettim yağmur doğduktan sonra hiç para biriktiremez oldummmm

bana da versen nosunu
gobegımı catlatıyorum sabahtan berı burada

canım uc aylarda bırakılmadıgını falan hıc duymadım
havaların ısınmasını beklıyorum kendımce ama esım ıkıncı yas gununu gorsun ondan sonra dedı az once telefonda

minik nereye gitti acep :uhm:
dısarıda ıslerım vardı
kendıme de ızın verdım azıcık asortıka ya cıcıler baktım
bır kısmını aldım aklımdakıler ıcın genıs zaman lazım

amma cok konusmussunuz yaww
dıkkatımı cektı saphıs yok kac gundur ya da ben denk gelemıyorum

bende istiyom o iş bankası kumbaralarından bizim vardı ayy noldu acaba onca para dedemler yatırıyodu herhalde çekip yediler :)))
yada bankadan ararlar yakında 100 bin tyl var gelin çekinne bekliyonuz diye

hee nerden bulabilirimacaba yasminim

konusulanlara gelınce bu kezkı cekılısten herkes gıbı ben de memnunum
sık sık tekrar edelım

esofman takımı bana gore 70 tl pahalı
lcw den bır suru cıcıler alıyorum cokta kalıtelıler
zaman zaman buradakı cocuk gıyım magazalarından alıyorum unlu markaları olmasa da kalıtesı ve fıyatı benı cekıyor

kusma ısıne gelınce ılk zamanlar cok kusardı benım dana ama pekte gurbuz bır cocuk degıl
ama bende ek gıdaya gecınce hıc blendır kullanmadım
ılk zamanlar buharda pısırıp catalla ezerdım sımdı bızımle masaya oturuyor ve bız ne yıyorsak kucuk lokmalar halınde yıyor
meyveyı pure ya ayrı hazırlamıyorum
kucuk dılım halınde hazırlıyorum tutup ısırıp yıyor maasallah
annem saolsun

selam güzel byanlar,
oğlanlar uyuyor kociş evd oda tvye bakıyor fırsattann istifade bakınıyorum bende..
geçmişten aklımda kalnlarla başlayım beyaz meleğim çok yakışmış kızl saç güle güle kullan canım bende kzıl tonunda bir renk uyguladım geçen sefer gerçkten çok akıyor ama dediğin gibi havlu koyarım yş yatarsam başıma..
yasminim kuzn hstaymış geçmiş olsun..
çitoscuk hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz annenin..
darkı bende çok merak ediyordum hatta sorunları ne diye çok merak etmiştim geçen biri daha görüşmüştü sanırım ama iyi olmasına yakında gelecek olmasına çok sevindim..

gelelm süt meselesine biliyorsunuz benimkiler küvözde kaldıkları ve orad biberona alıştıkları için sadece 2,5 ay emzirdim sonra almak istemediler benimde sütüm gitti zaten çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor aptamille başladık devam sütüne şimdi hero babyle devam ediyoruz..
5 aydan sonra pürelere başladım ben çokta güzel yiyorlardı bazen yumuşak sebze ve meyvelerde az pütürlü verdim yediler alıştılar sonra kahvaltı vermeye başladık daha küçükken 7-8 aylarda rende domates beyaz peynir yumurta sarı hiç karıştırmadan öyle ekmekle küçük lokmalar halinde çok güzel yerlerdi tatilde gören herkes şaşırıyordu sonra yemez oldular peynir..
şimdi sabahları çok zor kahvaltı yapıyorlar sevdikleri bişey olursa yiyorlar peynirli omleti yiyorlar en çok onu ypıyorum bzen kerem yemiyor birine haşlama yumurta birine sahnda ypıyorum kaan bu ara çikolataya dadandı sabah çikolatalı ekmekleri götürüyor arada ekmek içine peynir saklayıp önünekoyuyorum az olursa peynir anlamıyor yiyor uğraşıyorum her ikisinede ayrı ayrı yani ama çcuktan çocuğa fark var kilosuna takılmayın yemediği şeyleri zorlamayın benimkilere zorlarsam kusuyorlar..
mesela bu ara kerem çok güzel yiyor kaan yemiyor ama gören kaana en çok bunumu besliyon diyor yapı ve bünye meselesi işde
diş layından sonra kzumun iştahı kesildi çok az yiyor biliyorsunuz bir ara çok süte dadanmıştı ama şimdi onuda azalttı.. kerem 10.500 civarı kaan 13 civarında ama dediğim gibi kerem şu bir aydır kaandan çok yiyor..hala aynı..ben artık düşünmüyorum sağlığı yerinde olsun zayıf olsun önemi yok..
bu arada meyve yemeleride güzel portakalı bir ilim veriyorum ortukları yerde yaşa yavaş yiyorlar bazen kaan posasını geri veriyor kiviyi ve muzuda çok seviyorlar hemen güpletiyorlar yani..
gezmeye bir yere gidersem bbamız küçük sütlerden lmış arada multivitamli meyve sularından alıyor çocuklar için pipetli olandan gittiğimiz yerde süt yada meyve sularını pipetle içiyorlar artık bir su biberonlarını taşıyorum yanımda..
giysi konusuna gelince bende hem iki tane olduklarından hemde alınca anca bir iki kere giydikleri için çok pahallı bişey almadım.. geçen demiştim bende eşofman takımı istiyorum spor ykkabıları ile birlikte ma çok pahallı artı küçükler yaza kayınvalidem alıcak o alma dedi ben alıcam ahtım var kaliteli giysinler oğluşlarım dedi..
neyse lafı çok uzatmışım ben
tüm hastalara geçmiş olsun buralardayım..

Kalimerom hediyelerin bir bölümünü mü aldın?Baştan ayağa kadar giydireceksin sanırsam:))

kumbara ısını oldum olası sevmısımdır
bır ara esımı cok tırtıklıyordum hergun ogluma bozuk para getır dıyordum haftada 100 tl cıkıyordu ucuyordum havaya

sımdı ufak tefek bozuk para atıyorum ama harcıyorum onları
sımdı bankada degıl altın olarak bırıktırıyorum oglusun parasını boylece ıhtıyac halınde dokunulmuyor onun parasına

maytap benim de var o kumbaradan babam hala o bankada çalışsaydı sana da bulurdumm:))
ama sorarım yinee
bide bende uğur böcekli vardı oda çok güzeldii oda akbankdandı:)
bende kumbaraya para atmaya başlayayım barii her ay bi çeyrek alır herhalde attığım paralarrrr

Ya eşimin söylediğine göre orda hesabın olacak ve miktar olarak da sınırı var sanırım.. Uzun süredir eşim, kayınvalidem ve teyzesi o bankaya yatırıyolar paralarını.Tanıdık olarak vermişler..Çok hoş, metal..

kumbara mı para biriktirmek mi onlarda ne yenilir mi içilir mi :uhm: ben Eymenden sonra öyle şeyler yapamaz oldum hoş Eymen'den önce de çok yaptığım söylenemez yaa kaydirigubbakcemile3
ya durumumuzun çok iyi olduğu zamanalrda oluyor köüt olduğu zamanlarda insanlık hali işte mümkün olduğu kadar iktisatlı harcamaya çalışıyoruz zaten maaş alınca gideceği yerler bellidir onlar gittikten sonra kalan para bellidir eğer kalırsa kaydirigubbakcemile3 kredi kartıyla çok abartmamaya çalışırım yani önümüzdeki ay ne kadar ödebileceğim karta atıyorum 500 tl o zaman o ay çok olağanüstü bişey yaşanmadığı müddetçe 500 tl dışında harcama yapmayız bunun gibi şeyler

miniğim bir bölümü derken sende Eylülümün bana aldığı gibi lego alıyon heralde asotieye bu senenin modası lego :roflol:

maytabım kahretsin bu kadar popüler bir sitenin bu kadar popüler üyeleriyiz ve en popüler topiğine sahibiz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…