- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.421
ay kızlar bişi sölemeden edemicem
şu çekiliş olayımız var ya sanki bu sefer daha huzur ve clastı çok güzel yürüyor tekrar emeği geçen herkeze çok teşekküler a.s.
ay lütfen yaa ,iki gün sonra küçülüyo vermeyin o kadar para ,inan olsun ben daha melise 70 tl ye tek bişey almadım ,birtek montuna vermişimdir o parayı o da mont yani olur o kadar ,ayakabıya bile vermedim ,küçülüyo yazık yani ,valla paranız çoksa bile yazık ,acırım ben..
bazı şeyler var illa marka diye almak şart değil ,aynısı hatta dahada güzeli başka mağazalarda da var hemde yarı fiyattan aşağı ,indirimleri takip edin bence..
bende öyle pahalı şeyler almadım hiç bi ayakkabılarına verdim o parayı 50 tl filan
bide oyuncakalrı tutuyorrr
ya almayacağım diyorum bi daha ama görünce alıyorumm napimmmmmm
büyüklerimizin dediğine inanıyorumm
çocuğa yedirilen helal,giydirilen harammış...
hakikaten doğru çok çabuk küçülüyorrrr
çitosum ben yağmura bebeshoptan 23 no aldım spor ayakkabıyı aslında yağmur 21 giyiyor önünde boşluk var ama yazıda hayli hayli çıkarırız gibi geliyorrr bence bi numara falan büyük al canımm
şu çekiliş olayımız var ya sanki bu sefer daha huzur ve clastı çok güzel yürüyor tekrar emeği geçen herkeze çok teşekküler a.s.
ay lütfen yaa ,iki gün sonra küçülüyo vermeyin o kadar para ,inan olsun ben daha melise 70 tl ye tek bişey almadım ,birtek montuna vermişimdir o parayı o da mont yani olur o kadar ,ayakabıya bile vermedim ,küçülüyo yazık yani ,valla paranız çoksa bile yazık ,acırım ben..
bazı şeyler var illa marka diye almak şart değil ,aynısı hatta dahada güzeli başka mağazalarda da var hemde yarı fiyattan aşağı ,indirimleri takip edin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?