2008 Kasım Anneleri

kaynım yaşgününde almış memoya nikedan eşofman takımı aman gözüne baktım ama rengi soldugenede valla şahsen bu yaşta ben o kadar para verme taraftarı diilim yinede sen bilirsin çağancım 2 alınan şey 2 ay sonra olmuyo

Ben de oğluma cumartesi günü nike spor ayakkabı aldım.Koyarım resmini bir ara.4 ay önce aldığım ayakkabısı şu an küçük geliyor.Bakalım bunu ne kadar giyecek beyefendi.

Son düzenleme:
çağancukum ben baktı o eşortmana izmir maxi toysadada 69 evet ama o mavinin tonu benim hoşuma gitmedi nedense burda göründüğü gibi değil zevk meselesi tabiikii benim beğendiğim bir model var onun fotosunu koyiim bulursam o çok güzel ikizlere hem pembesini hem mavisini almışlar dı hatta izmirden çok güzel bide içini de almak lzım bunların hepsini bir alcam ben kış sonunu bekliyom

ay lütfen yaa ,iki gün sonra küçülüyo vermeyin o kadar para ,inan olsun ben daha melise 70 tl ye tek bişey almadım ,birtek montuna vermişimdir o parayı o da mont yani olur o kadar ,ayakabıya bile vermedim ,küçülüyo yazık yani ,valla paranız çoksa bile yazık ,acırım ben..
bazı şeyler var illa marka diye almak şart değil ,aynısı hatta dahada güzeli başka mağazalarda da var hemde yarı fiyattan aşağı ,indirimleri takip edin bence..

selam güzellerr
zeynamla msnde iki laf ettim geldim ama gidicem tekrar çünkü ders çalışmam gerekiyor ya
kriko canım bence de çok sıkma canını aynı şey kuzenim de vardı doktoru bayılmadıkça istediğini verin istemediğini vermeyin diyordu 2,5 yaşından sonra başladı yemeyee ve şuan bayağı etli butlu bişeyyyy...
bende büyük göğüs küçük göğüse inanmıyorum görümceminki kahve fincanı kadardı bi sütü olursu maşallah oğlu 20 aylık hala emiyo:))
bende ilk 4 ay çok nadirde olsa bi kaç kez dışında sadece anne sütü verdim,ama ben işe çok erken başladım 2 aylıktı yağmur ve beni 4,5aylıkken bıraktıı durmadan sağdım 6,ayın sonuna kadar da süt verdimm ve emziriken bende 4-5 kilo aldım ama verdim sayılırrr....
piroşum ya şu profildeki resme bayıldım yerim onun at kuyruğu saçınııı........

bende öyle pahalı şeyler almadım hiç bi ayakkabılarına verdim o parayı 50 tl filan
bide oyuncakalrı tutuyorrr
ya almayacağım diyorum bi daha ama görünce alıyorumm napimmmmmm
büyüklerimizin dediğine inanıyorumm
çocuğa yedirilen helal,giydirilen harammış...
hakikaten doğru çok çabuk küçülüyorrrr
çitosum ben yağmura bebeshoptan 23 no aldım spor ayakkabıyı aslında yağmur 21 giyiyor önünde boşluk var ama yazıda hayli hayli çıkarırız gibi geliyorrr bence bi numara falan büyük al canımm

ay kızlar bişi sölemeden edemicem
şu çekiliş olayımız var ya sanki bu sefer daha huzur ve clastı çok güzel yürüyor tekrar emeği geçen herkeze çok teşekküler
a.s.

Valla kıyafette ucuz bulunuyor ama ayakkabıda ben 60 tl nin altın ürün göremedim eylülcüm.Geçen seferki ayakkabısını alırken 3-5 mağaza gezdim hepsinde 75 dediler.Üstelik marka da değil yani.Bir de siz istanbulda olduğunuz için alternatifiniz çok buralarda alternatif yok ki.

Lavişim büyük alınca da şimdi rahat giyemiyor ayağından çıkıyor fırt fırt.O yüzden ayakkabıyı ancak yarım ya da 1 numara büyük almak lazım.Batu 21 giyiyor ben 21,5 aldım.

şu çekiliş olayımız var ya sanki bu sefer daha huzur ve clastı çok güzel yürüyor tekrar emeği geçen herkeze çok teşekküler
a.s.

canım herkese teşekkürler ,keşke gönlümüzdeki diğer arkadaşlarda katılsaydı çok daha güzel olurdu ,artık birdahakine kısmet ..

ay siz böle diyonuz ben çok şaşırıyom bu gününe kadar aldığım bişey hemen küçülmedi hiç hala 6 aylık atlerlerini giyiyor öle ben büyükte almam çuval gibi seneyede giysin diie şimdi giysin güzle dursun seneye de giysin ide alınan herşey bebek giyiyor çuval gibi hiç hoş durmuyor seneyede küçülmüş oluyor

bencede ayakkabıyı ucuz almamak lazım büyükte almamak lzım bence zararlıymış ayağa bende hep yarım numara alırım az giysin ama sağlıklı giysin tarafıyım ben ayakkabılarını cici bebeden alırım hep nike ın anatomikmiş biraz daha beklemek lazım seneye falan alırım nike ı

çitoscum bende ilk acemiliğimde melise 90 tl ye ayakabı almıştım ,sonra çok dokundu bana gittik geri verdik ablamın kızlarına 2 ayakabı aldım o fiyata ablamda parasını geri verdi bana ,melisin ilk ayakabısı 35 tl ydi ..
ama doğru küçük yerlerde imkanlar kısıtlı ,nette de indirimler takip edilebilir ,ama tabi çok beğendiğin bişey olur alırsın ona bişey demem ama bana çok geliyo bu da benim fikrim tabi..

krikocum ayakabı konusunda haklısın ama ben papşin den aldım ki bilirsiniz bu markayı ,bebek ayakabılarında bir numaradır ,kifidis ve papşin ,35 tl ye aldığım var ,45 e aldığım var ,hatta en beğendiğim ayakabısı 29 tl melisin ve onu daha sık giyiyor ..

ben alırken biraz büyük alıyorum ben öyle çuval gibi şeyleri bende sevmiyorum ama hemen büyüyor üzülüyorum giyemeyinceee
bende eylüle katılıyorum ama yeri geliyor engel olamıyoruz işte

Ya bence de çok pahalı şeyler almamak lazım.Yalnız ayakkabılar çok pahalı.Diğer kıyafetlerde seçenek çok maddi anlamda.Ama ayakkabılar pahalı.Bende Anıla pahalı almıyorum.Her ay olmayanlarını ayırıyorum. Ayakkabı da Lavişimin dediği gibi etli ayaklarda büyük alınmak zorunda.Anıla 24 aldım ve önden hafif boşluk var, zor giydiriyorum..

Caganum teşekkürler geçmiş olsun dileğin için.Benim nacizhane fikrim şimdi kıyafete bu kadar para vermeyelim, biriktirelim.Gençkız, delikanlı olduklarında güzel güzel ve uzun yıllar giyecekleri ciciler alalım.Bence:))

valla benim bi kumbaram var ,elime geçen bozuk paraları atıyorum ,2-3 hafta sonra bi bakıyorum 60-70 tl olmuş ,çok sevinirim hemen alışverişe çıkarım :)) kendime ,evime ,melise bişeyler alırım ,bi oyuncak ,ıvır zıvır,market ,çok hoşuma gidiyo bu benim ..

Bu konuda bende sizlerle hem fikirim sürekli büyüdükleri için çok çok pahalı şeyler alma taraftarı değilim tamam 5-6 ay giydikleri var ama yine de olsun
mesela bu yaşa kadar aldığım ayakkabıları 35 tl civarındaydı 40-50 tl lik ayakkabıları da 35e aldım ayakkabıcımız biliyor bizi sağolsun ndirimde yapıyor
kıyafet olarakta genellikle wakikiden alıyorum burada fazla seçeneğim yok biliyorsunuz wenice var birde oraya da bakıyorum ama şöyle ahım şahım bulmadığım şeyler bile daha pahalı çok beğensem neyse diyeceğim
mesela wakikide geçen gün bir eşofman gördüm kredi kartı kesilsin gidip bakıcam belki alabilirim baharlık 25-30 tl falandı sanırım öyle 70-80 vermek çokta mantıklı gelmedi banada
geçenlerde bir spor ayakkabı sordum Puma 79 tl dedi tamm çok güzel içim gitti ama yazık yaa

a.s.

ben varım yaa hayatım ondan klas zemuszemus
şaka bir yana bencede çok zevkli eğlenceli ve heyecanlı keşke diğer arkadaşlarımızda katılsaydı daha güzel olacaktı ama oda olur sanırım
ay böyle kendimize bişeyler bakınca da bir tuhaf oldum iyiki böyle yapmışız hep bebeklere bakmaktan kendimizden geçiyoruz bu sayede biraz kendi önemimizi de kavramış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…