2008 Kasım Anneleri

abowww o uğur böcüğünden nerdeyse hepimizde var desenizeee
benim eşimin adımndan dolayı o kumbaraya bnayılırım ve zor günlerimin kadim dostu

ay site yoğunluk mu yaşıyor
yaşar tabi maşallah bize üç beş değil kitlelere ulaşıyoruz kolay mı zemuszemus

kALıMEROM hemde nasıl?Yalandan ağlamaları da başladı..

Canlarım ben çıkıyorum.Yavruşları öpün benim için kokulu kokulu.ıyi akşamlar...

Beyazmeleğim gelmiş isimlerimiz alta:))

Koleksiyon farkeder mi senin için?Gazoz eşliğinde birkaç koleksiyon:)))

farketmez bebişim peçete koleksiyonuna bile gelirim gel de yeterki aklinialirimsmile

Az önce kayınannemi aradım.Bebeğimin keyfi yerindeymiş ama hapşırık ve burun akıntısı varmış.Garezi annesine bu tontişin.Benden maksimum oranda yararlanıyo.Geceleride bilfiil hizmetindeyim:))

nazı sana geçiyor annesi olsun o kadar

bende çıkıyorum kızlar akşam gezmeğe gideceğim bir akrabam almanyadan gelmiş hatta döneceği gün gelmiş ben hala gidip göremedim ona gidicem muhtemelen nete giremem yarın görüşürüz canlar öpüyorum sizi beni özleyin anacıım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Bugün hastalığımız son sürat devam ediyğlum da hasta.Burnu akıyo ve öksürük de başladı.Gece calpol verdim biraz uyuduk..Umarım 1-2 güne düzeliriz.

Silik nerelerdesin???

Kalimerom ye anacım ye.Nasıl olsa gram et yapmıyo sana(

günaydın
bende geçen geceye göre baya iyi bir gece geçirdim ama felaketbaşım ağrıyarak uyandım ve müthiş acıktım
silikcim hoşgeldin nerelerdeydin?

evet canım bütün kk karışık çok zevkli oluyor ben yılbaşı içinde katılmıştım,
kim kime çıktı söylenmiyorda süpriz oluyor tamamen zaten bir dahaki çekilişte bende orginazatörüme sölicem böle yapsın kim kime çıktı sölemesin hediyler gelince süpriz olsun

yasmın gecmıs olsun canım kuzuya
nasıl oluyorda hemen hasta oluyorlar anlamadım

valla yıyor yıyor doymuyor durumu oldu bugun
nedense cok sakın bır gece gecırmeme ragmen fecı acıkmıs uyandım hala da doymadım

bu son cekılıs dıgerlerıne nıspeten daha cok heyecanlandırdı benı nedense
bız de yapalım yıne anneler gununde

slm kızlar günaydıın yine ben geldim

günaydın silikcim nerelerdesin yahu kayboldun

gunaydınnn
dune nıspeten daha ıyı bır gece gecırdım
ama fecı acıkmıs bır sekılde uyandım
herkesler ıyıdır umarım

bugün herkes feci acıkmış heralde bende aynı şekildeyim kahvaltıda yapmadım birazdan yapıcam

geçmiş olsun oğluşuma yaa öksürük için başka şeyler verebilir doktor bence bir gidin doktora

e söylenmiyorda adresi falan nereden buluyorsun peki zeynam yavru kuşum bu arada sana da günaydın

canım songül var editör bu topiğin herkez ona yolluyor adresini o kişilere dağıtıyor işte sana bu çıktı falan ama söylemiyor tabi kim kime çıktı sonra bi topiktede herkez kendinden ihtiyacından zevklerinden bahsediyor ona göre de belli bir tarihte herkez yolluyor

yasminim pardon gözümden kaçmış geçmiş olsun tontişe havalar düzelmedikçe tontişlerde düzelmeyecek

hmm anladım yok anam ben almayayım ben kendi çekilişimizin üstesinden ancak geliyorum bu bir
tanımadığım görmediğim muhabbetimin olmadığı birine hediye alamam bu da iki

ben çok heyecanlanıyorum valla yetişirim ben her yana yarım elma gönül alma hesabı nerde bi çekiliş ben orada
safişimi bende merak ediyorum arasam bari az sonra şimdi totolarını büyütüyorlardır ana kız rahatsız etmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…