2008 Kasım Anneleri

caprıce palace süper canım akbükte bizim buralarda ama size uzak tabi 1-2 gün için değmez

ah canım benim yaa nolduki acaba kuzuya diştir belki de

beyazmelegım demek guzel dıyorsun
ama oraya gıttıgımızde en az 10 gun kalmak lazım
ben su aralar en fazla 4 gun ayrılabılırım buradan esımın ıslerı nedenıyle

h.mıne bıraz daha sabır canım
anlamadıgım gecelerı sadece sallayınca mı sakınlesıyor

Diştir canım ya.Kaç tane var.Özellikle ilk azı ve köpek dişleri çok zor çıkıyo...

iyiymiş miniğim ya...çokta faydalıymışş..eşime bizde gidelim desem ne der acaba...akşam bi diyelim bakalım..bu yıl gidemeyizde..belkim seneye gideriz...minecim..kesin diştir canımm..dişlerimiz çıkıncaya kadar böyle devam edecez anlaşılan...

caprıce palace süper canım akbükte bizim buralarda ama size uzak tabi 1-2 gün için değmez

ah canım benim yaa nolduki acaba kuzuya diştir belki de

diştir diye düşünüyorum çünkü gündüz gayet keyifli hiç bi derdi yok gece sapıtıyo böyle devam ederse götüreyim bare doktora acaba kulagı filan mı agrıyo ama hiçte kulagını filan da tutmuyo anlamadım bi ara gene böyle yapmıştı doktora götürdüm şımarıklıgından yapıyo hiç bişeyi yok seni yanında hissetmek istiyo herhalde hep demişti belkide gene öyle bişey sallıyorum eeeee eeee diyorum uyuyo hemen beş dakika sonra tekrar mızıklıyo

evet canım bebekler zaman zaman anneci oluyorlar sürekli yanında hissetmek istiyordur

Kızlar Anıl da çok anneci.Bazen çok daralıyorum, almıyorum kucağıma filan.Kucakçılığı son sürat devam. Özellikle uykusu geldiğinde fena oluyo(

benimkide aynı dediğini babasına yapıyo yasminimm..adamcağız akşama yoruluyo, bide akşam eylülü kucaklamak, keyfini yapmak zorunda kalıyoo...:ecrin_bebek:

minecim seninkide ehli keyfmiş ha...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar günaydın
yasmincim bebeğine geçmiş olsun öksürük için başka bi ilaç kullan tatlım ama biz kullanmamıza rağmen sabah akşam bir türlü geçmedi öksürük illeti

silikçim
geliyon gidiyon ne iş tatlım bir problem yok dimi

minikçim eşimin çocukluğu balıkesir gönende geçmiş hep anlatır orada yıldız otel vardı hep giderdik die mert e hamileyken götürdü bizi oranın tek 5 yıldızlı oteli bildiğim girmedim içine ama dıştan güzel bi yere benziyordu gönen çok şirin küçük bir yer internetten bi bak istersen oralara yaz çabuk gelir zaten yazın çekilmez gönen 50 dereceleri buluyomuş eşimin kardeşi hala orada yaşıyor

Krikitosum teşekkürler canım.Sanırım bu öksürük balgam atmak için, kuru öksürük değil.Eğer atamazsa yardımcu bişiler kullanacam.

Gülizim çok anneci yaa.Valla bazen dayanacak halim olmuyo.Akşam kaynanam 7,30a kadar uyutmuş. Eve geldi, 11,30 oldu Anıl uyumuyo.Ben de zaten 2 gündür uykusuzdum.ınan koltukta bi ara uyuya kalmışım. Anıl uyandırdı.Eşimde gececi.Bu arada ona da çok kızgınım(

hiç sevmez yanımda yatmayı ben özeniyorum alıyorum bazen yanıma istemiyo o öyle kendi rahat rahat yatıcak bizde başında nöbet tuçaz herhaldekafamçokkarıştı

aynen benimki de öyle çok seviyor benimle yatmayı sarılıyor boynuma iki dakka fazla değil iki dakka sonra başlıyor off puff beni itiyor babasını itiyor rahat edemiyor gidip yatağına yatıyor yine kaydirigubbakcemile3

Kızlar Anıl da çok anneci.Bazen çok daralıyorum, almıyorum kucağıma filan.Kucakçılığı son sürat devam. Özellikle uykusu geldiğinde fena oluyo(

biri anacı biri babacı sizdekilerde zor tabi ama Eymende kucağımdan inmek istiyor bazen çok zor hakkaten

geçen gittiğimizde doktorun vardiği öksürük şurubu çok iyiymiş hakkaten öğle arası gidince bir bakayım ismine bir hafta olmadı daha çok az bir öksürüğü kaldı maşallah

hiç sevmez yanımda yatmayı ben özeniyorum alıyorum bazen yanıma istemiyo o öyle kendi rahat rahat yatıcak bizde başında nöbet tuçaz herhaldekafamçokkarıştı
dediklerinin aynısının tıpkısı bizdede var tatlım
yanımıza yatırırız daha çok ağlar daha şöle sarılarak uyuduğumuzu bilmem illa yatağında döne döne yatıcak ama bazı gecelerde öle bi oluyo ki kucağımıza alıyoz uyuyo velet yatağına bırakıyoz saniyede çığlıkla ağlamaya başlıyo batıyo sanki yatak çocuğa
diştende yapıyor bizim 10 gün sürdü öle her akşam artık ayakta duramıyoduk karı koca azılar çıktı 2 tane ardından şimdi iyiyiz ama ne zaman öe yapacaklerı belli olmuyor bir günleri bir günlerini tutmuyor malesef

bizimki anne olmuş baba olmuş farketmez ikimizede fazla düşkün kucakta olsunda anne baba farketmiyor

yasminim kaynana deseydin öyle geç saateler kadar uyutmasaydı..çocuk 19:30kadar uyumuş uyurmu gece o...çok iş ya..çok kızdım bak..lmaz:ben bakıcıma en geç öğlen 13 de yatakta olsun diyomm, yoksa akşam yatmak istemez diye..

tşkler krikotesimm...ilgi istiyom bakk..hastayım yaa..atlama beni :)))
bana eylülden geçti zaten canımcımm..o iyileştii..bana geçtii..inş..tekrargeçmez kuzuma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…