- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.521
bence de cok guzel fıkır
aslında caprıs palace cok merak edıyorum hıc gıtmedım ama kısa sure ıcın o kadar yol cekılmez
arkadasım balıkesır gonen kaplıcalarını cok methedıyor
bılemıyorum kararsızım ve hıc arastırmadım
benım ıcın cok faydalı olacagına ınanıyorum
günaydın kızlar zor geceler geçiriyoz biz zeynep ceylin hiç uyumuyo geceleri akşam 11 gibi yatırıyorum 1 gibi bi başlıyo sabaha kadar mızır mızr çözemedim nedeninide dişleri rahatsıoz ediyo herhalde koca gece beşik sallamaktan kollarım tutmuyo artık ya ne zaman şöyle akşam yatıp sabah kalkıcaklar ya
günaydın kızlar zor geceler geçiriyoz biz zeynep ceylin hiç uyumuyo geceleri akşam 11 gibi yatırıyorum 1 gibi bi başlıyo sabaha kadar mızır mızr çözemedim nedeninide dişleri rahatsıoz ediyo herhalde koca gece beşik sallamaktan kollarım tutmuyo artık ya ne zaman şöyle akşam yatıp sabah kalkıcaklar ya
caprıce palace süper canım akbükte bizim buralarda ama size uzak tabi 1-2 gün için değmez
ah canım benim yaa nolduki acaba kuzuya diştir belki de
diştir diye düşünüyorum çünkü gündüz gayet keyifli hiç bi derdi yok gece sapıtıyo böyle devam ederse götüreyim bare doktora acaba kulagı filan mı agrıyo ama hiçte kulagını filan da tutmuyo anlamadım bi ara gene böyle yapmıştı doktora götürdüm şımarıklıgından yapıyo hiç bişeyi yok seni yanında hissetmek istiyo herhalde hep demişti belkide gene öyle bişey sallıyorum eeeee eeee diyorum uyuyo hemen beş dakika sonra tekrar mızıklıyo
yanında yatırsan bi zaman minecimm..belki iyi gelir minik kuşa..
hiç sevmez yanımda yatmayı ben özeniyorum alıyorum bazen yanıma istemiyo o öyle kendi rahat rahat yatıcak bizde başında nöbet tuçaz herhaldekafamçokkarıştı
Kızlar Anıl da çok anneci.Bazen çok daralıyorum, almıyorum kucağıma filan.Kucakçılığı son sürat devam. Özellikle uykusu geldiğinde fena oluyo(
benimkide aynı dediğini babasına yapıyo yasminimm..adamcağız akşama yoruluyo, bide akşam eylülü kucaklamak, keyfini yapmak zorunda kalıyoo...:ecrin_bebek:
minecim seninkide ehli keyfmiş ha...kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar günaydın
yasmincim bebeğine geçmiş olsun öksürük için başka bi ilaç kullan tatlım ama biz kullanmamıza rağmen sabah akşam bir türlü geçmedi öksürük illeti
silikçim geliyon gidiyon ne iş tatlım bir problem yok dimi
minikçim eşimin çocukluğu balıkesir gönende geçmiş hep anlatır orada yıldız otel vardı hep giderdik die mert e hamileyken götürdü bizi oranın tek 5 yıldızlı oteli bildiğim girmedim içine ama dıştan güzel bi yere benziyordu gönen çok şirin küçük bir yer internetten bi bak istersen oralara yaz çabuk gelir zaten yazın çekilmez gönen 50 dereceleri buluyomuş eşimin kardeşi hala orada yaşıyor
dediklerinin aynısının tıpkısı bizdede var tatlımhiç sevmez yanımda yatmayı ben özeniyorum alıyorum bazen yanıma istemiyo o öyle kendi rahat rahat yatıcak bizde başında nöbet tuçaz herhaldekafamçokkarıştı
bana geçmiş olsun yokmu krikotesimmm..ağlarım bakk..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?