2008 Kasım Anneleri

hastayım yasminimm ..ne yapam bu kadar anlayışımmm..idare ediver...

her şeyi çöpe atıyo buğramız ha...:))) bizimkide sarıı bezi alıp yerleri siliyoo..nerden öğrenmişse :))babası gibi bi titiz daha geliyo anlaşılan..yandımm valla :)))

Derincim benim eşim olmuyo akşamları.Ama bi şekilde işlerimi bitirip Anılla başbaşa kaldığımızda " Oğlum kitabını getir arabalara bakalım diyorum".Kitabına bakıyoruz bi süre.Bildiği şeyleri söylüyo.Kısa kısa ama. Ben uzun halini öğretmeye çalışıyorum.ışte mesela uçak gösteriyorum.Oğlum uçak nasıl uçuyo diyip ses çıkarıyorum o da yapıyo:)ınanılmaz tatlı oluyo.Bi süre sonra sıkılınca meyve tabağa hazırlıyorum ve yiyoruz. Sonra top aldım geçen gün.Biraz onunla koşuşturuyoruz..Sonra reklam araları var bilirsin.Onları çok seviyo. Crunch reklamı özellikle:) Arabaları görünce aaba diyo..Bazen oyuncak kutusundan ayısı filan var.Onu getiriyo sevmemi istiy da benim yaptığım şeyleri yapıyo.Kardeşlerimin çocukları var.Sık sık bi araya geliyoruz.Paylaşmayı öğretmek istiyorum.Herşey benim olsun diyo.Tabi müdahale ediyorum.Bazen pencereden dışarıyı izliyoruz.Aaadede diyo Ay'ı görünce.Akşamları ben yorgun olmadıkça güzel yani..

çok güzel bi hava var dışarda..resmen gelmiş baharrr..
biraz daha durup sonra çıkacam valla...gidip biraz yatayımm..eğer akşama iyi olursa totişi çıkarıp gezdireyim, hava alsın yavrum birazz...

ellerini yüzüne kapatıp açıyo sonra cee-ee diyoo nasıl gülüyoo :)) evv diyo ev yapalım gel diyo yere oturuyoruz legolardan bina yapıyorum bi vuruyo yıkıyo hepsini amaan bayılıyorr yıkmaya.bazen dalıyo oyuna kendisi 3 tane parçayı üst üste koyuyor:)) öyle takılıyozz işte ben dizi de izliyorum tabi akşamlarııbilmiyorumkismile

ben geldımm
eve gıttım yedım ıctım oglusu doyurdum sevdım geldım

saphısım gecmıs olsun canım

aksamları bızde bazen cok yoruluyoruz
cok huysuzluk edıyor esımı de benı de bazen cıldırtma noktasına getırıyor
ama ısten geldıkten sonra bızı karsılaması cok hos
ellerımı yıkamaya gelıyor benımle onunda ellerını yıkıyoruz
emzırıyorum sonra aaaaa dıye kasımı gozumu gosterıyor sanırım yerınde duruyor olmasına sevınıyor
sonra elımden tutup odama goturuyor cekmecelerı karıstırmak ıstıyor
ama ben oyuncaklarla muzıkle ya da yazı tahtası ıle oyalamaya calısıyorum
derken babası gelıyor devır teslım torenıyle ben oturuyorum azıcık

bır de kendı evımıze gectıgımız ve benım mutfakta olmak zorunda oldugum zamanlar var tabıı
o zamanlarda sarjlı supurge ve cay makınasının ust demlık kısmı en favorı oyuncagı
yemekte masaya normal sandalyede oturtup onun ıcınde tabak ve kasık getırıyorum
yemese bıle bos kasıgı tabaga goturup sonra agzına koyuyor en azından dogru kasıktutmayı ogrenıyor

bır sekılde oyalanıyor ıste

Anıl göze go, parmaklarına pa diyo:))Tencere bizim favori oyuncağımız.Kapağına pa diyo.. Şarjlı el süpürgesinden korkuyo. Bardağa gaga diyo:))

maasallah anıl pasaya

benım kuzunun taklıt yetenegı cok guzel
hapsırma ve oksurme taklıtlerı,
kedı, kopek, martı ve karga taklıtlerı yapmaya calısıyor
en azından karga nasıl ses cıkarıyor dedıgımızde gaaakkk dıyor

bıttı, gıttı, gel, anne, baba, abla, abı, mama, meme, dede, oooowwwww (pıs bısey grunce) ve oleyyy sımdılık soyledıgı kelımeler
yavas yavas ılerleteceklerdır elbet

merhaba kızlar
gülizim,safişim geçmiş olsun

biz gündüz gece beraber olduğumuzdan ne yapacağımızı şaşırdık artık piroşla:) sıkılmıyoda değilim bazen ya...

öğlen uyumadan önce ben temizlik yaparken peşimden koşturuyo süpürgenin üstüne çıkıyo toz almaya çalışıyo bezle:)

1 buçuğa doğru uyuyo 2 saat filan uyur genelde sonra uyanınca yemek yer çizgi film izler biraz

birlikte oyun oynarız şekilleri atıyo küpün içine tencere tabak karıştırıyo ortalığı kitaplarına bakıyo

en sevdiği çizgi filmler peppeyle gece bahçesi:)
onlar çıkınca hemen epeee, deysi diye bağırıyo:)
dünde cauli mu ne var o çıkmış cayyyuuu diyo :)

piroşta anıl gibi crunch reklamına bayılıyo hemen başlıyo ellerini kıvırıp oynamaya
çok oynak benimki kapı gıcırtısına oynuyo tel.um çalınca filan hemen kıvırıyo ellerini

kucağıma alıp atıyımmı seni diyorum at meni diyo:) yerdeyken alıyımmı kızım seni deyince de al meni diyo:)

ördek gördü bugün tv de vak vak diyo şaşırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…