2008 Kasım Anneleri

geçen gittiğimizde doktorun vardiği öksürük şurubu çok iyiymiş hakkaten öğle arası gidince bir bakayım ismine bir hafta olmadı daha çok az bir öksürüğü kaldı maşallah

bizimkinde çok yoktu zaten öksürük doktor ilaç kullanmayın bile dedi ama benim içime sinmedi günde 2 defa öksürüyor benişm içime bişeyler oluyor yaa çok evhamlıyım hemen ayy öksürdü allah geçmedi ya ateşide olursa eşim bana feklaket tellalı diyo
bu evham beni çok yoruyor ama aşmam lazım her konuda çok yoruluyorum biraz rahatlamam lazım
öksürük şurubunun adı=hydryllin
balgam içinde benim bildiğim asist vardı galiba acaba yanlışmı hatırlıyom 2 aylıkken kullanmıştık balgam olmuştu mert

tşkler krikotesimm...ilgi istiyom bakk..hastayım yaa..atlama beni :)))
bana eylülden geçti zaten canımcımm..o iyileştii..bana geçtii..inş..tekrargeçmez kuzuma..

bende herkeze yetecek kadar ilgi var aklinialirimsmile canımcım

inşallah tekrar geçmez eylüle yaa benimde boğazım yanıya ya cidden acaba mert ten de bana mı geçti ilaçta içemiyom gidiyim cal-d-vita içim bari

Son düzenleme:
biz macrol kullandık antibiyotik bir de bys.... böyle bişeydi adı 4-5gün kullan bunu sonra mukonexe geri dön demişti öyle yaptım valla büyük oranda azaldı öksürük balgamda bitti gibi

Ya birkaç kere daha oldu.Anne tüh gece uyumuyo filan dedim.O da ne yapıyım, sersemlemişti filan dedi.Memnuniyetsizliğimi belirtmiştim..Dün eve geldim yok Anıl.Çünkü uyuyomuş((

gündüz saatiyle uyutsaya..çocukk sersemleyinceye kadar nerdeymiş hatunn..neyse kızdım ya..konuşuyom işte...
ooo sapişim gelmiş.hoşgelmişş..benide altta kim var kim yokk baktır oldunuz ha..:))))

Selam herkese
Hasta Bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun.Sıkın dişinizi az kaldı yaza..
Duru Okyanus uyurken girebiliyorum sadece artık.Hiç bir şey yaptırmıyor.Ne rahat yemek yapabilyorum ne temizlik.Uykusuzluk zaten mahvediyo,bende de kabahat var geç yatıyorum.Herkes uyuduktan sonra kendime özel zaman ayırabildiğim tek zaman geceleri çünkü.
Bu arada ben de bağırsaklarımı bozmuşum sebebini bilmiyorum sempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınızz :)) akşamları evde neler yapıyosunuz bebişlerle anlatın da azıcık değişik şeyler bilen varsa bizde öğrenelimm

Ya birkaç kere daha oldu.Anne tüh gece uyumuyo filan dedim.O da ne yapıyım, sersemlemişti filan dedi.Memnuniyetsizliğimi belirtmiştim..Dün eve geldim yok Anıl.Çünkü uyuyomuş((

yaa evet öğlen uyutsa senin açındanda iyi olur geç mi kalkar anıl eğer geç kalkıyorsa öğlen belki uyumak istemiyordur ama mert o saatte uyursa kazara arabada falan gece 3 te hala vınvınn yapı oluyoruz biz zaten uykusu az uyusa bile yetiyor onuda kaçırmamak lazım biizmki tam babası kılıklı o konuda eşimde hiç uyumadan işe gittiği günleri bilirim ben 2 saat uyusun yataktan normal kalkar

benim kayınvalidem de bazen öyle düzenini değiştiriyodu burdayken.iki kere uyutuyodu gündüz.annem de bazen yapara .çocuk sağa sola çarpıyodu uyutmak zorunda kaldım diyo:)) gece tabi bize de mesai görünüyo öyle olunca.

buğra dün rahat 10 kere kaka yapmıştır.ama ishal değil.nasılda pişik olmuş ve hiç kokmuyo.ne entresan yaa anlamadım gitti.sanki yemiş yemiş yapmamış gibi yap yap bitiremedi dün:))

derincim değişik derken yemek olarakmı sordun canımm..yemek olarak ben eylül için özel bişi yapmıyom ..biz ne yersek onu yiyo..ama yemeklerimizde onun yiyeceği gibi yemeklerden seçiyoz..

benim kuşumda hiç dayanamaz uykusuzluğu ama..bugünlerde nedense akşamları yatmak istemiyoo..normalde 21 de yatardı..son zamnlarda 22:30 sarktığı oluyooo...son 1-2 aydır bu durumdayız..

gülizcim oyun olarak demiştim belirtmeyi unutmuşum.çocuk bütün gün evde ya akşam gelince de ne yapmalı nasıl vakit geçirmeli.oyun falan oynamayı beceremiyoruz bizz yaa kızıyorum kendime napim ne oynayalım diye size soruyom işte

Derincim hoşgeldin.Anıl da 4-5 defa kaka yapabiliyo.Çoook kötü kokuyo:)))

Krikitosum Anıl 11-11,3 gibi yatıyo 2 gibi uyanıyo.Sonra tabi 6 da filan uykusu geliyo.Ben yatırmam haftasonu.Yatırsam bile biraz gürültüyle uyandırıyorum.Çünkü gece hiç uyumuyo(

gündüz 2 ye kadrmı uyuyo yasminmmmakannehir
derincimmeylül son zamnlarda çok ta oyunlarla ilgilenmiyooo..nerde koltuk tepesi, sandalye tepesi varsa onlarla ilgileniyo..bide kitap bakmayı çok seviyoo..yoksa eskisi gibi tekerlemeler falan ilgisini çekmiyoo

gündüz 11-11:30 demek istemişsin her halde yasminim ben yanlış anladımm..akşam 11 de yatiyo ertesi günü 2 ye kadar uyuyo sandımm..yuh yani bana..çok güldüm kendime yaa :))))

Buğra da 13.00 gibi yatar gündüz 15,30 gibi kalkar genelde 2,5 saat uyur.gece de ben ne zaman bayılırsan onu da zorla uyuturum.kendilliğinden uykusu gelmez.11,30 -12,00 gibi uyuyor işte.gece 1 kere kalkar bi derdi yoksa derdi varsa sayısı belli değil.oyuna gelince herşeyden bıktı dediğiniz gibi değişik ne varsa ona koşuyo.evde karıştırcak bi yerde yok.herşeyi töpe diye çöpe atmaya başladı.evde 4 tane emzik vardı ikisi kayıp epeydir galiba çöpe attı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…