2008 Kasım Anneleri

Benim oğlanda konuşma anlamında pek bi numara yok daha.Baba,mama,dede arasıra anenenene diyo sanırım anne demeye çalışıyor.Her şeyi işartele anlatmaya çalışıyor.

nazlımelek, çitos hoşgeldiniz...
sağolasın piroşumm..
benim kız konuşmadığı gibi hiç tv de izlemiyoo..sadece arada rekleamlara takılıyo o kadrr..bi reklam var onu çok seviyo banka reklamıydı sanırsam..fatih ürek in hadi hadi şarkısı çalıyoo..ona bayılıyoo..
piroş gibi oynamayı kıvırmayı bizde çok seviyoz..o kadr çok seviyo ki, emerken bilem kıvırıt totosunu:)))

İnşallah bakıcam artık evden bişiler.

Evet şekerim akşam olucak balo zaten.Kavalyem olmadan ne edem oralarda kimle tango yapıcam ben:))

Tango yapacaksan iş değişir.Diz hizasında kiloş etekli, üst tarafı dekolteli siyah elbise giyeceksin.Alt tarafa ten rengi çorap ve ayakkabı bilekten bağlı , biraz topuklu olacaksempatiksalakcinni

canım yıldız otel zaten kalınabılecek tek yerı bıze gore
netten baktım ayrıca arkadasım her yıl gıdıyor cok methettı bakalım ne olacak

Aaah eski dünler ahh.Salsa , çaça , tango dan tutta flemenko bile yapardım.Tabi o zamanlar çook gençtik.Bi bakan bi daha dönüp bakardı:))

vay bee sen neymıssın be abııı

gülizim sağol atlım hoşbuldum..
oğlanları uyuttum o yüzden geçmişe bakamadım..
güliz ve safiş hastaymış sanırım geçmiş olsun..
hasta kuzularada geçmiş olsun..

piroşcum senin mesajı aldım ne yazdıysan aynısı bizim içinde geçerli çünki..
hep evde sıkılıyor benim oğlanlarda dışarı çıknca sevinçten ne ypacaklarını şaşırıyorlar..
bende 1,5- 2 gibi uyutuyorum 4,5da kalkıyorlar ben onlar uyuyunca yapıyorum tmizliği günki ben toplayıp onlar dağıtınca pek temizlik olmuyor:1rolleyes:
kalkınca çorbalarını veriyorum, sonra biraz tv seyrediyorlar meyve sularını veriyorum azcık oynaşıyoruz bizimki bazen güreşmeye dönüyor erkek çocuğu oluncagamyoncuiremsu
bizde pepeyi , tombili buuları gece bahçesni yani,
birde sabah bu ne bu var trtde onu seviyorlar bu bu diye bakıyorlar tvye
yumurcaktada kayuyu seviyoruz şarkı çalrken benim kaanda kayu kayu diye eşilk ediyor..
reklamlardan sütaşkı cruncha rengoki diye bir reklam var onu hadi hadi ye benim oğplanlarda oynuyor reklamda..
konuşma kapasiteleride arttı artık azbuçukta olsa istediklerini göstermekten ziyada yarım ağızla kelimelerle anlatmaya çaılıyorlar..
acıkınca biberon gelip hade mama
oyuncak isterken veeeey
akşam araba kumanda sesi duyulunca baba gee.. baba geldi oluyor heralde..
daha vardı birkaçtane unuttum..
ha geçen uyurken zorlandı kaan bende bak totona ah yapaım dedim poposuna hafşifce vurdum şimdi anne ne yaptı diye sorun kendi poposunu gösteremiyor bacaklarına ellerini koyup ah diyor..
çitoscum baloya gidecekmişin şimdiden iyi eğlenceler canım..
neyse ben kaçarım evi süpüreceğim..
ev oyuncak tarlası gibi akşamdan başladık ektik şimdi sıra toplamada..kaydirigubbakcemile3

nazlımeleğim yerim ben o tontişleri hammm:)) seninkiler 2 tane ne güzel birlikte de oynayabilirler
bu ne bu yu piroşta izliyo mu nee diyo oda:)

çitosçum iyi eğlenceler cnm sanada baloda

Eşimle düğünümüzden önce dans kursuna gidecektik.Bir kaç ders alıp düğünümüzde bişiler yapacaktık ama kısmet olmadı vakitsizlikten..Ama Ankaraya filan yerleşirsem çok istiyorum yine kursa gitmeyi.Eşim bu konuda tam bir yeteneksizlik abidesi:)))Ne oynama ne dans sıfır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…