2008 Kasım Anneleri

bende plaj taraftarıyım yumuşacık kumu olacak o konuda bilidğim en iyi kum Didim Altınkum'da süper bir plajı var ama tıklım tıklım olur

ay kızlar gelin yazın hep beraber tatil yapalım burada da sıcacık güneş kum deniz harika,akşamları da hafif bir meltem ay ışığı ılık yaz akşamı ayy yaz gelsin artık yaaa

kıbrısın kumu öleee anacımmm havasıda başka ben şubat ayında denize girmiştim kıbrısta yazın yaşancak yer değil de tammm baharlık denizinin kumuda afrodit kumu derler altın kumsall boshayallersmile

ben akyarlar tarafına hiç geçmedim canımm.bizde apartta kalıyoduk..sabancı parkı vardır bilirsin belki..hemen onun yanındaydı apartımız..denize karşıydı..her akşam güneşin batışını izlerdikk..kocişle ttabi ozamnlar evli değidik..flört ediyoduk :jeyyar:
gelin arkadaşlar..gerçekten beklerimmm..her zamn kapım açıkk.olumunekankayizsmile.hele öyle toplu olursak tatilin tadına doyum olmaz..hem bizim hemde bebişlerimiz içinnn:lepi:

yasmin gerçekten gitçekmisiniz kız sinoba bizde temmuz da gidicez eşimin memleketi çok güzel bi yer
ordanda fethiye ya da izmir düşünüyoruz ya da karadenzi turu

belki karşılaşırız sinopta::)

bizide görümcemler bu sene işletmesini aldıkları tatilköyüne bekliyolar ama niyetim yok pek seferihisar kuşadası yolunda giderseniz selamımı sööleyin size az bindirim yapsınlar:))):roflol:

kızlar yaa konumuz dışı ama aranızda saç düzleştirici kullanan varmı?

ben almak istiyorum ama ne alsam karar veremedim bir türlü

zeynamla konuşmuştuk bir ara o bana rowentanın bir modelini önerdi ona bi bakıcam aklımda ama başka seçeneklerim de olsun

babyliss diye bir marka var gördüm, bir de bir yerde felix'mi ne indirim yapmış 29 tl nasıl olur size
şöyle etkili olsun istiyorum, kısa sürede yapıp çıkabileyim istiyorum

ayy kriko valla süper olur yaa fikri bile heyecanlandırıyor :sm_cool:

bencede

ama benim tontiş uyudu bu kadar hayal yeter gerçek dünyaya dön yemek yap etrafı topla temizlik yap hazırlan akşam kociş gelcek çık hayal dünyasından dedeiler bana evdeki seler uyan uyannnn sengözlerimebaksanab

bne gidiyimde başlıyım yemeğe pöff

anaa millet tatile gidiyor ohhhhhhhhhhhhhh...

bizim daha bisiy belli diil belki tr ye eylülde gelcem o zamanda nasil tatil yapariz ne olur hic bilmiyorum.

ben amcami denizde kaybettim onun icin tüm ailemde inanilmaz bi deni zkorkusu vardir,o yüzden pek sevmem denizi.korkarim acikcasi.bana havuz olcak gir cik güneslen ohh mis gibi.

birde ben cok takintiliyim hadi hoppa diyip inemem havuz basina cok dikkat ederim herseyime o yüzden cok yorucu olur tatiller benim icin

kardesım kıbrısta okuyor yazın pek sevmıyor ama baharı cok guzel oluyor diyor o gelmeden bı gıtsek gercı kıbrısta kalmayı dusunuyor kısmet bakalımm
ayyy ne gusel olur hepberaber tatıl yapmakkk dusuncesı bıle guzellll

melegim babylis burda cok kullaniliyor,bende kullaniyorum ama onu diil.

kuaförlerin kullandigi bi marka benimkisi piyasada yok sanirim yani tr de yok.

kardesim roventa kulaniyor co kmemnun.

hadi kolay gelsin bebişim görüşürüz

ay canım çok üzüldüm başınız sağolsun

napıyon kız havuz başına inerkende yoruluyon :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…