- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.021
Gülizim orda Akyarlara yakın apart otelde kaldık.Halk plajı vardı.Ya hem sakin hem kumsal süper.Denize bayağı ince kum dökmüşler.Bayağı yürüyoduk denizde..Ayy ne güzeldi.Gelirsem mutlaka takılırız.Çitosu da getirecem Icırla :)))Düşünsene bizim bebeler sahilde koşuşturuyolar, kumla oynuyolar.Biz de oturmuşuz tıkınıyoruzmeyve , kısır, buz gibi içecekler:))
Ah ne keyifli olurdu hep beraber bir tatil...:1hug:
kısslar benim kaynana bu sene çeşmeden ev alcakmış o çalışıyoo zaten pek gelemez davet etsem gelirmisiniz yaa ne süper olur amaa yere yataklar yaparız karpuz peynir yeriz yer sofrası kurarız
ayy kriko valla süper olur yaa fikri bile heyecanlandırıyor :sm_cool:
bencede
ama benim tontiş uyudu bu kadar hayal yeter gerçek dünyaya dön yemek yap etrafı topla temizlik yap hazırlan akşam kociş gelcek çık hayal dünyasından dedeiler bana evdeki seler uyan uyannnn sengözlerimebaksanab
bne gidiyimde başlıyım yemeğe pöff
anaa millet tatile gidiyor ohhhhhhhhhhhhhh...
bizim daha bisiy belli diil belki tr ye eylülde gelcem o zamanda nasil tatil yapariz ne olur hic bilmiyorum.
ben amcami denizde kaybettim onun icin tüm ailemde inanilmaz bi deni zkorkusu vardir,o yüzden pek sevmem denizi.korkarim acikcasi.bana havuz olcak gir cik güneslen ohh mis gibi.
birde ben cok takintiliyim hadi hoppa diyip inemem havuz basina cok dikkat ederim herseyime o yüzden cok yorucu olur tatiller benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?