- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.981
teşekkürler cnm ben izmirli olduğumdan dolayı herhalde şu en eşim kalk sığacığa taşınıyoz dese offffff atlar uçar giderim valla ama siz istanbula alışkınsınız kalabalığa sıkılırsın orda ama oralarında öyle bir huzuru varkiiii tadına doyum olmaz deniz kenarında balık yenilir önce sonra çiğdem alınır eline sokak sokak dolanılır kapı önü muhabbetleri duyulur kapısı açık evler görülür korkusuzca evin içini görürsün yaşlı teyze namaz kılıyordur huzurla komşu bağarır çay yaptyım kap sandelyeni gel komşuu.....
çocuklar parkta sallanır küçük kayıklarla dolaşılır küçük akkuma denize gidilir buz gibi suyuna girilik ben bütün yorgunluk gider geriye sadece güneşin tadı kalır
arkadaşımın evleri var orda yazın hep gider kalırdık beraber ananesi salçalı ekmek yapardıı....boshayallersmile
evet kızlar caprice palace Didim'in Akbük koyunda koccaman bir yapı ama güzel, maytabımın dediği gibi kadınlarla erkekler ayrı takılıyor büyük bölümünde bilidğim kadarılya hatta beraber oldukları yer varmı bilmiyorum denize kıyısı var duyduğuma göre kadınlarla erkeklerin denize giriş yerleri hatta gidiş yolları bile ayrıymış
ben içine girmedim yılın hangi mevsimi gitsem dolu oluyor önü araba galerisi gibi bütün lüks modeller orada hiç boş değil,hatta diyorum bazen özellikle koyuyorlar heralde kalabalık görünsün diye kaydirigubbakcemile3
bir zamanlar İmza diye bir araba markasını çıkaranbir adam vardı onun oteli orası eğer el değiştirmediyse
krikitos naptın ,yemin ederim o anlattığın yer varya hep benim hayalim ,gözlerim dolmadıysa şu an allah canımı alsın ..((
Benimki burnumun dibinden ayrılmaz.Üstsüzleri de beraber seyrederiz:))))
Yavrum güneş balkonda da var.Önemli olan rahatlamak canımcım.Al kocanı yavrunu git değişiklik olur.Stres atarsınız.Belkim istanbula gidersiniz belli mi olur tatileyerimseniben
Oooo gelemem ben öyle ayrı gayrı olmaz.Tek başına ne tadı çıkar ki..Ben nerde kocam orda:))
Termal tatile oruçoğluna gittik afyona bir kere eşimle sanırım aralık ayıydı.Sıcacık su ohh süperdi.Karışık havuza takıldık.Ama bir çok termal otelin karışık havuzu yok bildiğim kadarı ile.
teşekkürler cnm ben izmirli olduğumdan dolayı herhalde şu en eşim kalk sığacığa taşınıyoz dese offffff atlar uçar giderim valla ama siz istanbula alışkınsınız kalabalığa sıkılırsın orda ama oralarında öyle bir huzuru varkiiii tadına doyum olmaz deniz kenarında balık yenilir önce sonra çiğdem alınır eline sokak sokak dolanılır kapı önü muhabbetleri duyulur kapısı açık evler görülür korkusuzca evin içini görürsün yaşlı teyze namaz kılıyordur huzurla komşu bağarır çay yaptyım kap sandelyeni gel komşuu.....
çocuklar parkta sallanır küçük kayıklarla dolaşılır küçük akkuma denize gidilir buz gibi suyuna girilik ben bütün yorgunluk gider geriye sadece güneşin tadı kalır
arkadaşımın evleri var orda yazın hep gider kalırdık beraber ananesi salçalı ekmek yapardıı....boshayallersmile
evet baktım ayrı havuzlar var
ben oyle ıstemem hep beraber olmak ask tazelemek ıstıyorum bende
Çitosum ben salıveriyom kocayı.İlk balayına gittiğimizde plaja gittik Alanyada.Dedim ki nereye konuçlanalım?O da üssüzlerin olduğu yere dedi.Hadi dedim ama gitmedi:))))Ne yaparsa yapsın.Ben güneşten faydalanmaya gidiyorum anacım.Hatta bu yaz kocamsız tatile çıkacam:))
krikitos naptın ,yemin ederim o anlattığın yer varya hep benim hayalim ,gözlerim dolmadıysa şu an allah canımı alsın ..((
DÜN HABERLERE ÇIKTI HANİ JET FADIL MI NE ONUN ORASI BİLDİĞİM aman bende kocamı yanımda isterem bir tatlı huzur isterim ben kimse bana baksın istemem zaten bizide almazlar canım oraya hele seni hiç almazlar anacım git bakalım beyaz bikininle kapıdan sokuyolarmı?:roflol:
Bizim balkon dar, soğuk bi de kumsuz tontişim.Ben kocamlar rahat edemiyom.Kendisi titiz.Şunu katla, şurayı topla filan:))
krikocum çok güzel anlatmışsın ama ben zaten öyle biyerde oturuyorum hihihiii komşuluk hariç tabbi sandalyeni kap gel diyen pek olmuyo ee o kadarda ist keşmekeş farkı olsun dimi
ben daha merkez yerleri seviyorum
fatihte bğyüdüm ben burda taksim beşiktaş bakırköy ayağımın altındaydı okuldan kaçıp kaçıp istiklale giderdik ayyyy daralıyorum işte bazen buranın bu huzurundan:)
Ne şanslısın beyazmelek öyle bir köyün olduğu için.Ya bir de ege akdeniz tarafında insanların zihniyeti de daha farklı daha sıcaklar sanki.İç anadolu öyle değil kış memleketi olduğundan mıdır bilmem.İnsanlar da soğuk,daha içe kapanık,daha dedikoducu,daha işte ne biliyim öyle.Ben batıyı ve güneyi çok seviyorum anacım.Kim ne derse desin.Hava ısındıkça insanlar da ısınıyor.BKNZ.:Beyazmelek:))
Ne şanslısın beyazmelek öyle bir köyün olduğu için.Ya bir de ege akdeniz tarafında insanların zihniyeti de daha farklı daha sıcaklar sanki.İç anadolu öyle değil kış memleketi olduğundan mıdır bilmem.İnsanlar da soğuk,daha içe kapanık,daha dedikoducu,daha işte ne biliyim öyle.Ben batıyı ve güneyi çok seviyorum anacım.Kim ne derse desin.Hava ısındıkça insanlar da ısınıyor.BKNZ.:Beyazmelek:))
KATILCAN:lepi:canım 1: evet kesinlikle buralı olduğum için ve böyle bir köyüm olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum
2: ege-akdeniz insanlarının daha sıcak olduğuna da katılıyorum doğuya doğru gittikçe durum değişiyor, ben kendi memleketim olduğu için objektif bakamadığımı düşünürdüm ama ilk kez
senden duymuyorum eşim de dahil pek çok kişi söylüyor bunu. Düşün eşim Osmaniyeli yani Akdeniz'den ama biraz doğusu yaa o bile kendi insanını sevmiyor buranın insanını çok seviyor
burada insanalar birbirlerini tanımasalarda yardımcı olurlar,mesela birgün eşimle araba parkediyoruz araya girmeye çalışıyoruz oradan bir amca geçiyordu durdu adam gel oğlum sağ yap sol yap gel gel geel falan yardım etti şaşırdık hiç tanımıyoruz birbirimizi ama ediyor işte.
herhangi bir dükkandan özellikle böyle eski amcaların dükkanına git param yok desende verir sonra getir kızım önemli değil der, dün adnan pazar alışverişi yaptı ya parasının bir kısmı evde kalmış soğan almış en son parası yetmemiş bırakacakmış adam demiş al götür demiş sonra geçerke verirsin demiş eşim çok şaşırmış bzim orada kimse yapmaz diyor
pek çok dükkan elden taksit yapıyor mesela, şuanda büyük şehirlerde mağazalar sadece kredi kartına taksit yapar ama buradakiler elden yapar yani boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?