- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.001
gel ıcırcım sen bize..bırak kocişine gelirse başımız üstüne..gelmezsede kendi bilir..
sen ne yaptın krikitosum ya öyle bir yer varmı hala huzurlu sakin.. anlattığın gibi bir yere benimde çok ihtiyacım var ya..bizim küçüklüğümüzde annem salçayı kendi kaynatırdı ekmeğe sürüp yerdik kokusunu bile özlemişim yaa..hep derim keşke bizimde bir ucumuzda köyden olsa ne güzel taze taze herşeyin gelirdi.. taa anannemim babanenim aileleri köydenmiş herkes gelmiş merkeze köyde kimse kalmamış bir nesil şehirde yatişmiş..teşekkürler cnm ben izmirli olduğumdan dolayı herhalde şu en eşim kalk sığacığa taşınıyoz dese offffff atlar uçar giderim valla ama siz istanbula alışkınsınız kalabalığa sıkılırsın orda ama oralarında öyle bir huzuru varkiiii tadına doyum olmaz deniz kenarında balık yenilir önce sonra çiğdem alınır eline sokak sokak dolanılır kapı önü muhabbetleri duyulur kapısı açık evler görülür korkusuzca evin içini görürsün yaşlı teyze namaz kılıyordur huzurla komşu bağarır çay yaptyım kap sandelyeni gel komşuu.....
çocuklar parkta sallanır küçük kayıklarla dolaşılır küçük akkuma denize gidilir buz gibi suyuna girilik ben bütün yorgunluk gider geriye sadece güneşin tadı kalır
arkadaşımın evleri var orda yazın hep gider kalırdık beraber ananesi salçalı ekmek yapardıı....boshayallersmile
meleğim sizin köyde çok güzelmiş artık şehirdekiler herşeyin suyunu çıkardı kibar tabirle..ay valla yazdıklarımı okudum gözlerim doldu yaa off mafoldumben
insanlar birbirini çağıracak mı bir huu der dedim yaa Eymen'de ananemlere gidince daha arabadan iner inmez huu demeye başlıyor o bile kaptı köyün kanunlarını kapsın valla isterim orada yaşasın tadını alsın
krıkocum ne guzel yazmıssınn
evlendım evlenelı bı denız yuzu gormedımmm
Benimde gözlerim doldu:sinifsinif: Biz herhangi bir köye gittiğimide piknik için filan hemen yoğurt , bazlama hazırlanır yada köy somunu.Elma bahçesine yakınsan elma getirirler. Bazen geçerken uğrasan bile yemeksiz asla bırakmazlar.Çok üzüldüm çoook :gitme:
yaa melekçim küçük yerlerin huzuru yok pek büyük yerlede komşumuz bize selam vermez olmuş ben ne yapayım öle büyük şehri lükslüğü izmir eskiden öle değildi ama büyük alışveriş merkezleri lüks düşkünlüğü görgüsüzlük hava atmak hepsi girdi bu şehrede değişti insanlıkta değişti insanlarda şehirlerde bazı nadir yerler var işte onlar umarım bozulmaz sağacığa çok turist gelir ama henüz bozulmadı şükürler olsun ama gençlik büyüyor büyüdükçe lüks düşkünlüde büyüyecek ve bozulacak eminim
ıcırcım gel yazın götürem seni bodrum , marmaris, fethiye hangisini istersen gülüm...
canımcım..madem buraları görmedin..yaza eylül hanımla birlikte , eşinde takılırsa eşinide bekliyoruz..ölü deniz gerçekten güzel ama ben pek beğenmem , bana göre kumsal dediğin çakıl taşı olmayacak sırf kum olacak onun için benim favorim, iztuzu ve sarıgermedir...ama ölüdenize gideriz birlikte benim eşimde görmedi daha fetiyeyi onun içinde iyi olur..ayy canım cok tesekkur edıyorum aslında ben oraları hıc gormedımm esım oludenıze gıtmıs bekarken anlata anlata btıremez e bbeee kazma madem ole gıtmeyı bılıyon nıye benı bı yere goturmuyonnnnklava:
Oyyy hepimiz tatil moduna girmişiz anlaşılan.Bu sene izmir ,çeşme tarafını düşünüyoruz biz.Bir aksilik çıkmazsa.Ya da annemlerin yanına anamura.Bakıcaz artık.Öncelikli batu beyin rahatı tabii ki.
ayy bu vucıtla nasıl bıkını gıyerım bılmıyorummm hasema alayım ben en ıyısı
Ben de Sinop düşünüyorum.Derin'in babasının pansiyonunda kalacaz..
ayy bu vucıtla nasıl bıkını gıyerım bılmıyorummm hasema alayım ben en ıyısı
canımcım..madem buraları görmedin..yaza eylül hanımla birlikte , eşinde takılırsa eşinide bekliyoruz..ölü deniz gerçekten güzel ama ben pek beğenmem , bana göre kumsal dediğin çakıl taşı olmayacak sırf kum olacak onun için benim favorim, iztuzu ve sarıgermedir...ama ölüdenize gideriz birlikte benim eşimde görmedi daha fetiyeyi onun içinde iyi olur..
o zaman canımcımm..akyakadan şöyle bi tekne turuna çıkalımm..önce camış gibi yanalım sonra sonra güzelim koylarda serinleyelimm..üstüne klopatrayı gezelimm..hımmm ne dersinnn..ben denıze gırmeyı degılde camız gıbı olana kadar yanmayı sevıyorum bırde ılık aksamlarını yazlık yerlerın
yasminim bende çok severim turgutreisi..bi ara takmıştım her 15 günde bi ordaydımm.....ne güzel olur sende gelsen yasminim...benim içinde güzel bi değişiklik olur tabi kızım içinde...:lepi:Ben Turgutreisi çok severim.Çok sakin bi yer.Bodrumu pek sevmiyorum.Ben de geleyim.Icırımla geliriz:))
beyazımın ve krikonun anlattıklarından sonra ,çitosumun anlattıkları pek içimi açmadı ,ne o kiz tinerci ,travesti kaydirigubbakcemile3 ilahi alemsin haaa ..
istanbulun tadı başka tabi yaşamayan bilemez ,boğazda balık keyfi ,ortaköyde bir kumpir ,yıldız parkı,emirgan ,istinye şahin tepesinden istanbulu izlemek ,pierre loti den altınboynuzu izlemek ,çamlıca tepesinde gelin damat gezmeleri ,telli babaya çaput bağlamak ,bunların tadı çok farklı ,istanbulu çok seviyorum ama dingin sakin bir hayatı da özlemedim değil ..
biz batı karadenizliyiz ,bizim köyümüzde kapıya geldin mi huuu denmezde iyuuuvv denir :)) içerdeki de hooov der ..burdayım gel der ..köyümü de özledim ..
slm kızlar
geçmişe bakmaya çalıştım ama kafama karıştı valla:)
trt deki gezelim görelim programı gibi olmuş burası yavv:)
güzel yazmışsınız ama...
çatalcada aynı bahsettiğiniz gibidir anneme gidince sokağa bi çıkıyım herkes hatır sorar sohbet eder yazın kapı önünde bahçede oturular çok güzeldir...
ama şuan oturduğum yer iğrenççç iğrenç ötesi hatta birazn önce taşınmak istiyorum burdan heryer yakın merkezi ama kötü biyer
ayy canım cok tesekkur edıyorum aslında ben oraları hıc gormedımm esım oludenıze gıtmıs bekarken anlata anlata btıremez e bbeee kazma madem ole gıtmeyı bılıyon nıye benı bı yere goturmuyonnnnklava:
ben denıze gırmeyı degılde camız gıbı olana kadar yanmayı sevıyorum bırde ılık aksamlarını yazlık yerlerın
hadi gel köyümüze geri dönelim,fadimenin düğününde halay çekelim :teytey:
takılma hayatımm kilona faalnn..artık kimse takmıyo..herkes keyfin çıkarıyo tatilin...ayy bu vucıtla nasıl bıkını gıyerım bılmıyorummm hasema alayım ben en ıyısı
hani kııı..ıcırla geliyodunn..Ben de Sinop düşünüyorum.Derin'in babasının pansiyonunda kalacaz..
:lepi:kızm ne takılıyon oralara turistleri göredinmi hiç kıllısı kılsızı tombiği sırığı heç kendine bakmıyorlar ama tatilin tadını çıkarıyorlar..
:1ninca:sende gittiğin yerde kim tanıycek ayollll ben gidersem öyle yapıcam aman boşver deyip kiloları takmadan tadını çıkarıcam oğluşlar izin verirse tabiiboshayallersmile..
kesinlikle sana katılıyorum canımm..bide akşam güneşi batraken denizin üzerinden..kocişinle el ele tutuşup çıplak ayak yürüyüş yapacaksın..deniz arad bi kıyıya vurup ayaklarını ıslatacak..:asigim:Aynen ya hiç sevmiyorum çakıllı taşlı denizi.Böyle pudra şekeri gibi olucak kumu.İncecik ayağını basınca yumuşacık gelecek,Ilık ılık tenine değecek su.Hava da hafif bir esinti olacak.Havada da aşk kokusu olacak:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?