2008 Kasım Anneleri

gel ıcırcım sen bize..bırak kocişine gelirse başımız üstüne..gelmezsede kendi bilir..

ayy canım cok tesekkur edıyorum aslında ben oraları hıc gormedımm esım oludenıze gıtmıs bekarken anlata anlata btıremez e bbeee kazma madem ole gıtmeyı bılıyon nıye benı bı yere goturmuyonnnn klava:

slm kızlar
geçmişe bakmaya çalıştım ama kafama karıştı valla:)

trt deki gezelim görelim programı gibi olmuş burası yavv:)

güzel yazmışsınız ama...

çatalcada aynı bahsettiğiniz gibidir anneme gidince sokağa bi çıkıyım herkes hatır sorar sohbet eder yazın kapı önünde bahçede oturular çok güzeldir...

ama şuan oturduğum yer iğrenççç iğrenç ötesi hatta birazn önce taşınmak istiyorum burdan heryer yakın merkezi ama kötü biyer

ben geldim oğlanları uyuttum evi topladım mutfağım temizdei zaten limonlu çay keyfi yapıyorum..

sen ne yaptın krikitosum ya öyle bir yer varmı hala huzurlu sakin.. anlattığın gibi bir yere benimde çok ihtiyacım var ya..bizim küçüklüğümüzde annem salçayı kendi kaynatırdı ekmeğe sürüp yerdik kokusunu bile özlemişim yaa..hep derim keşke bizimde bir ucumuzda köyden olsa ne güzel taze taze herşeyin gelirdi.. taa anannemim babanenim aileleri köydenmiş herkes gelmiş merkeze köyde kimse kalmamış bir nesil şehirde yatişmiş..

meleğim sizin köyde çok güzelmiş artık şehirdekiler herşeyin suyunu çıkardı kibar tabirle..
bizde şu tayin olayını atlatalım kısmetse paraya kıyıp bir hafta tam pansiyon bir otele tatile gideceğiz bakalım.. 2-3 senedir istiyoruz.. hep ailelrin yanına gidiyoruz tatilde zaten onlar arada gelip gidiyorlar görüşüyoruz bir hafta tatil bize çok iyi gelecek diyor eşim..
bende evlendikten sonra sadece samsunda denize girdim kayınvalidede kalınca sık sık gidemiyorsun bir iki kere ancak..

Son düzenleme:
ayy ölüdenzi süper yaa biz 3 sene önce gitmiştik kocişle fethiye ye çok güzel bir yer tam yaşancak yer hatta hayal kurmuştuk burayayerleşsek diye
insanlarıda çok sıcak

krıkocum ne guzel yazmıssınn
evlendım evlenelı bı denız yuzu gormedımmm

ay ben denizsiz yapamam büyük konuşmayayım da her sene mutlaka bir günlük bile olsa giderim sen gel hayatım ben seni götüreyim

kesinlikle aynen öyle işte

evet canım büyük şehirleri o sebeple samimiyetsizliğinden dolayı sevmiyorum
haa eğlencesi,alışveriş merkezleri,renkli dünyasını seviyorum ama bir yere kadar bir yerden sonra dönmek istiyorum
hadi gel köyümüze geri dönelim,fadimenin düğününde halay çekelim :teytey:

Oyyy hepimiz tatil moduna girmişiz anlaşılan.Bu sene izmir ,çeşme tarafını düşünüyoruz biz.Bir aksilik çıkmazsa.Ya da annemlerin yanına anamura.Bakıcaz artık.Öncelikli batu beyin rahatı tabii ki.

canımcım..madem buraları görmedin..yaza eylül hanımla birlikte , eşinde takılırsa eşinide bekliyoruz..ölü deniz gerçekten güzel ama ben pek beğenmem , bana göre kumsal dediğin çakıl taşı olmayacak sırf kum olacak onun için benim favorim, iztuzu ve sarıgermedir...ama ölüdenize gideriz birlikte benim eşimde görmedi daha fetiyeyi onun içinde iyi olur..

ayy bu vucıtla nasıl bıkını gıyerım bılmıyorummm hasema alayım ben en ıyısı

kızm ne takılıyon oralara turistleri göredinmi hiç kıllısı kılsızı tombiği sırığı heç kendine bakmıyorlar ama tatilin tadını çıkarıyorlar..
:1ninca:sende gittiğin yerde kim tanıycek ayollll ben gidersem öyle yapıcam aman boşver deyip kiloları takmadan tadını çıkarıcam oğluşlar izin verirse tabiiboshayallersmile..

Aynen ya hiç sevmiyorum çakıllı taşlı denizi.Böyle pudra şekeri gibi olucak kumu.İncecik ayağını basınca yumuşacık gelecek,Ilık ılık tenine değecek su.Hava da hafif bir esinti olacak.Havada da aşk kokusu olacak:asigim:

ben denıze gırmeyı degılde camız gıbı olana kadar yanmayı sevıyorum bırde ılık aksamlarını yazlık yerlerın
o zaman canımcımm..akyakadan şöyle bi tekne turuna çıkalımm..önce camış gibi yanalım sonra sonra güzelim koylarda serinleyelimm..üstüne klopatrayı gezelimm..hımmm ne dersinnn..
Ben Turgutreisi çok severim.Çok sakin bi yer.Bodrumu pek sevmiyorum.Ben de geleyim.Icırımla geliriz:))
yasminim bende çok severim turgutreisi..bi ara takmıştım her 15 günde bi ordaydımm.....ne güzel olur sende gelsen yasminim...benim içinde güzel bi değişiklik olur tabi kızım içinde...:lepi:

İstanbul'da başka elbette yaa bugün çıkmayıldönümümüz dedim yaa,İstanbul'un yeri ayrı bizde dedim yaa biz neredeyse hiç biyerini gezmedik desem yeridir taksim de bir otelde kaldık, o yüzden o meydanı gezdik orada bir cadde varya beyoğlu caddesimi oralarda gezdik, beşiktaşa gittik öle tepeden baktık falan çook güzeldi ya hiç biyeri bilmeden gezdik çok güzeldi ama
hatta o kadar tatlıymışızki bir dükkanda kız bizi çok sevdi siz hep gelin buraya yaa falan dedi 4 sene geçti hala gidemedik kaydirigubbakcemile3 ne kadar içten dua etmiş :roflol:

ben denıze gırmeyı degılde camız gıbı olana kadar yanmayı sevıyorum bırde ılık aksamlarını yazlık yerlerın

hadi gel köyümüze geri dönelim,fadimenin düğününde halay çekelim :teytey:

havalar bi düzelsin kesin gelicem canım orada yaşayan arkadaşar var tanırsında kesin düğünlerine gitmiştik yazım ben bu kadar kalabalık görmedim orada öle işte samimiyet var

gelicem kalıcam pazartesi gününede ayarlıyabilirsek senin köye götürürsün bizi meleğemmm

valla bende denizsiz yapamam yaz olmasa bile illa görücem denizi çay içicem mis gibi havasında deniz insanı sakinleştirir dizginleştirir keyfi başkadır onu bakıpta mis gibi tüten çayını yudumlamak gibiside yoktur yaneee
yazında atıcan kendini çeşmenin tertemisss suyuna vayy anamm vayyy çokk özlemiim ben egenin denizide hiç bir yerde yokk yanee

balayında antalya lara ya gittik denizine giremedim bee
fethiyede güzeldir ama bekarken gitmiştim en sonnn boshayallersmile

ayy bu vucıtla nasıl bıkını gıyerım bılmıyorummm hasema alayım ben en ıyısı
takılma hayatımm kilona faalnn..artık kimse takmıyo..herkes keyfin çıkarıyo tatilin...

Ben de Sinop düşünüyorum.Derin'in babasının pansiyonunda kalacaz..
hani kııı..ıcırla geliyodunn..(
:lepi:

kesinlikle sana katılıyorum canımm..bide akşam güneşi batraken denizin üzerinden..kocişinle el ele tutuşup çıplak ayak yürüyüş yapacaksın..deniz arad bi kıyıya vurup ayaklarını ıslatacak..:asigim:

Gülizim orda Akyarlara yakın apart otelde kaldık.Halk plajı vardı.Ya hem sakin hem kumsal süper.Denize bayağı ince kum dökmüşler.Bayağı yürüyoduk denizde..Ayy ne güzeldi.Gelirsem mutlaka takılırız.Çitosu da getirecem Icırla :)))Düşünsene bizim bebeler sahilde koşuşturuyolar, kumla oynuyolar.Biz de oturmuşuz tıkınıyoruzmeyve , kısır, buz gibi içecekler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…