2008 Kasım Anneleri

saol fistigim.
ya sey problemim var hani hic kil tüg bisiy olmuycak en ufak bile,sabahtan kalkar hertarafimi kontrol ederim,nebilimya sacimi düzlestir yada fönle azcik makyaj yap giyin tak takistir falan filan baya yoruyor beni kocamida delirtiyor:)

du bakalim bu yil gidersek denizle bunlarin hicirini yapamam o zamanda ben mutsuz olurum napcam bilmiyorum.

Piroşum eşimin yıllık izni yok yazın.Annemlerle gelmeyi düşünüyorum, temmuz gibi ama.Çünkü Karadeniz pek ısınmaz diğer aylarda.ınşallah Derin ve seninlede karşılaşırız..

kızım havuza gidiyon havuza yüzmüyor musun havuzda neyini takıp takıştırıyon,giyinip süsleniyon
valla kıl-tüy olayına bende dikkat ederim ama öle saç başla uğraşmam fazla dudağıma bir parlatıcı sürerim illaki biknimin üstine de işte pareo-şort bişeyler geçiririm o kadar bazen çok içimden gelirse böyle bikinimn renginde bir boncuk falan takarım büyük uzun boncuklardan o kadar saçlarımla pek uğraşmam taratım şapkam vardır mutlaka takarım gözlüğümü de takar çıkarım zemuszemus

meleğim benimki philips derecesini sen seçiyosun çok memnunum saçlarım uzun 10 dakkada hallediyorum
öyle 30-40 liralık bişe tavsiye etmem elinde patlar canım

çitosum iyi akşamlar görüşürüz

hmm bende rowentayı bir düşüneyim o zaman çilekcim
sen düzleştiriciden memnunmusun peki rahat oluyor mu kollanmak tavsiye edermisin
benim saçlarım hafif dalgalı güzel havalı ama bazen biri sağa gidiyor biri sola sinir oluyorum o yüzden istiyorum
maşa var evde uzunken arada yapıyordum seviyorum maşayı ama zamanımı ok alıyor o yüzden sadece tatil zamanı yada akşamdan yapabiliyorum
düzleştirici daha çabuktur ona göre değilmi

cikanlara iyi aksamlar...giriyorum havuza melegimde hemen hopp diye deeel,otururum cafesinde güneslenirim filan.aman bakma sen bana gicik bu huyum.. :)

meleğim benimki philips derecesini sen seçiyosun çok memnunum saçlarım uzun 10 dakkada hallediyorum
öyle 30-40 liralık bişe tavsiye etmem elinde patlar canım

hmm yanımızda bir mağaza var orada da philips gördüm onu da bir sorayım zaten rowenta da sadece orada satılıyor
peki brauna ne dersinz kızlar benim ürekli alışveriş yaptığım bir mağaza var orada hesabım falan var 10 taksit yapıyorlar elden, oradan almak istiyorum orada da sadece o babyliss dediğimle braun var
diğer markalar yok :çok üzgünüm:

Melegim ben cok memnunum ucu seramik benimkisinin iki dakkada düzlestiriyor.benim saclarimda dalgali hemde baya baya dalgali.ama ben cok memnun kaldim aldiktan sonra.

ben hic masa kullanmadim canim ona bisiy diyemiycem..düzlestiriciyi ilk kullanmaya basladigimda ben baya vakit kullaniyordum ama artik eli malisti sacimi tarar gibi 10 dakkami anca aliyor.hatta kizkardesim aynaya filan bakmaz oturdugu yerde düzlestirir o bendende profesyonel yani.

cikanlara iyi aksamlar...giriyorum havuza melegimde hemen hopp diye deeel,otururum cafesinde güneslenirim filan.aman bakma sen bana gicik bu huyum.. :)

evet arada öyle gıcık huyları oluyor insanların benimde vardır bazen kıl taraflarım tutar kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim ben almıştım rowentanınkini , ucu aparatlı olanı hiç işe yaramadı(

canım Zeyna bana netten gösterdi ucu aparatlı falan değil sadece düzleştirici, benim evdeki maşa ucu aparatlı bir maşası bir de fön aleti var o fön şeyini hiç kullanamadım zaten ama maşayı yıllar oldu hala kullanıyorum memnunumda

hmm saçında uzun süre tutman gerekmiyor değil mi sadece yukarıdan aşağıya doğru yavaş yavaş tarar gibi yapıyorsun değil mi

fistigim bak benimkinin markasi "ceramini /ceramic straightener" orayi bilmem ama bende ucuz bisi tavsiye etmem,yakiyor cünkü saci.ben 100 tl verdim buna 5 yildirda kullaniyorum.bi arattir istersen netten belki vardir.

evet tariyor gibi yapiyorum ben,uzun tutmadim hic derecesi var ama yakari mdiye korkuyorum.

ama tarar gibi yapincada duz oluyor.

inş.karşılaşırız yasmiinm bizde temmuzda orda olcaz inş.

saç düzleştirici banada lazım arkadaşımda vardı arçelikti galiba markası ısısını ayarlıyosun filan ama çok güzeldi çok çabuk yapabiliyosun
ablam almış sinbonunkini kıytırık bişeydi daha çok kabartıyo saçı çok dandikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…