- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.041
saol fistigim.
ya sey problemim var hani hic kil tüg bisiy olmuycak en ufak bile,sabahtan kalkar hertarafimi kontrol ederim,nebilimya sacimi düzlestir yada fönle azcik makyaj yap giyin tak takistir falan filan baya yoruyor beni kocamida delirtiyor:)
du bakalim bu yil gidersek denizle bunlarin hicirini yapamam o zamanda ben mutsuz olurum napcam bilmiyorum.
meleğim benimki philips derecesini sen seçiyosun çok memnunum saçlarım uzun 10 dakkada hallediyorum
öyle 30-40 liralık bişe tavsiye etmem elinde patlar canım
cikanlara iyi aksamlar...giriyorum havuza melegimde hemen hopp diye deeel,otururum cafesinde güneslenirim filan.aman bakma sen bana gicik bu huyum.. :)
Beyazmeleğim ben almıştım rowentanınkini , ucu aparatlı olanı hiç işe yaramadı(
Melegim ben cok memnunum ucu seramik benimkisinin iki dakkada düzlestiriyor.benim saclarimda dalgali hemde baya baya dalgali.ama ben cok memnun kaldim aldiktan sonra.
ben hic masa kullanmadim canim ona bisiy diyemiycem..düzlestiriciyi ilk kullanmaya basladigimda ben baya vakit kullaniyordum ama artik eli malisti sacimi tarar gibi 10 dakkami anca aliyor.hatta kizkardesim aynaya filan bakmaz oturdugu yerde düzlestirir o bendende profesyonel yani.
kkda saç düzleştirici tavsiyeleriniz diye bi topik var göz at istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?