- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.081
günaydın meleğim çok zor ve kötü bir gece geçirmişsiniz Allah korusun öle kötü şeyler düşünme desemde o anki paniğini tahmin edebiliyorum demek neymiş hala biz görmeden onların eline bir şey vermiyecekmişiz
ay ben bile o halini düşününce canım gitti seni tahmin edebiliyorum
evet tatlım git yanına yanında olduğunu bilsin çok hasas dönemdeler korkması çok normal biz bile boğazımıza bişi takılınca nasıl korkuyoruz yavrum o ne yapsın
Allah bir daha kimseye bişi yaşatmasın Allah kimseyi evladıyla sınamasın
melegım yazının en basında sandımkı cok ıyı gectı gunun ama az ılerleyınce yazdıkların gozumun onune geldı varya gozlerım dolu dolu okudum cnm cokkk gecmıs olsun ya.offffffffff valla cok buyuk gecmısler olsun ıcım darlandı gercekten canım acıdı benımde.Allah esrıgemıs cnm.Allah bır daha yasatmasın bızlere de tabı.cok acı bır tecrube yasadın.ama esın en dogrusunu yapmıs bazen mertte bız meyve yerken ıstıyo elma genelde vermıyorum cunku dıslerıyle koparıyo bırkeresınde ısırmıs agzına almıs onun almasıyla zaten ben parmagımı agzına sokup cıkardım bır daha da elma vermedım cok korktum bogazına kacar dıye.ben kraker tarzı seyler bıle vermıyorum hıc de acelem yok acıkcası enınde sounda buyuyecek ve aklı erdıgınde kendı yesın ne yemek ıstıyosa .sımdı cogu seyı az blendırlıyorum valla ne zaman azıları cıkar cıgner hale gelır zatı o zaman aklı da erer rahatlıkla herseyden ezmeden dert etmeden verırım.omurden omur gıder tabı senı cok ıyı anlıyorum okurken bır acayıp oldum zaten.
beyazmeleğim çok çok geçmiş olsun okurken resmen ben tıkandım allah korusun yarebbim hepsini mert çok tıkanan morarran bir çocuk anlayabiliyorum seni biz o korkuları günde kaç defa yaşıyoruz ama seninki uzun sürmüş allah bir daha yaşatmasın daha küçükler be tatlım zaten ilerde hepsini yiyicekler tamam bu doktorlar alıssın verin eline diyolarda allahım daha minicik onlar ben bile elma yerken eşkisi boğazıma kaçar ben daha hiç vermedim çubuk kreker filanda vermedim hiç zaten yemeğide bilmez benim yüzümden ama evhamlıyım ben yemiversin büyüyünce yer
bakın hava değişsin ne yazcam bu sabah eşimle bir film izledik YES MEN jim carey nin umarım doğru yazmışımdır yazmadıysamda siz anlamıssınızdır çok süper bir film şiddetle tavsiye ederim helede moreliniz bozuksa kesinlikle düzelicektir
gülmekten boğazlarım şişti ne iyi geldi anlatamam bizde birazdan dedelre gidicez eşimizn dün doğum günüydü kuzenininde yarın doğum günü bugün bi pasta kesilcek işte
İYİ HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?