- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.101
meleğim ya çok kötü oldum okurken moralim bozuldu gözümün önüne geldi eymenim
bende elmayı kabuğunu soymadan vermem görümcemin oğluda olmuştu aynı eymen gibi oda zor döndürmüş hayata allah korusun tüm yavrularımızı...
bende düşünmüyorum artık bi süre vermeyi ....
çok geçmiş olsun meleğimmm..çok üzüldümmm...eymenimizde çok korkmuş..gece boyunca ağlamış yavrumm..
hmm puset gerçekten güzelmiş hayatım güle güle binsin Mert Can'ım
allah korusun yağmurcum daha şimdiden bunları düşünmeye başlama sen sabret biraz daha elbet bir yolu bulunur olmadı dava açarsın dediğin gibi
mayısta bir başvur bakalım ne olacak
bende bu arada oğluşum uyanmış onun yanına gittim terlemiş üstünü değiştim bezini değiştirdim falan çorba hazırladım içine biraz doğradım ama yemek istemedi yeni uyandı yaa canı istemedi heralde birde süt içtiği için tok sanırım oraya bıraktım dedesi verir artık acıkırsa
ay ayaklarıma kara sular indi bugün yaa zaten dünden yorgunum bugünden git-gel git-gel mahvoldum ama allahtan evimiz yakın yaa öyle olmasaydı aklım hep oğlumda kalırdı ananesi ilgilenemezdi ay neyse şükredeyim yine halimize
slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?