2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
bende çok sık giremesemde sizleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum malum okul ev çocuklar pek fırsat kalmıyor oğluşta hiç izin vermiyor ne uyuyor ne yemek yiyor gece 1:30 da önce uyutamıyoruz gün içindede 1 kere 1 saat uyuyor nasıl dayanıyor bilmiyorum ama uyumamak için her şeyi yapıyor şimdide uyandı sonra görüşürüz kızlar

selam kızlar melegim çok geçmiş olsun elim ayagım titriyo vallahi yazının sonunda gözyaşlarımı tutamadım artık birbirimizin çocuklarını o kadar sahiplenmişiz ki sanki o an yaşadıkarınız gözümün önüne geldi kıyamam ben eymenime yakışıklı ogluma nasıl korktu kimbilir allahım korusun hepsini kimseye evlat acısı göstermein

ecemim h.minecim sağolun canlarım rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı en büyük acı diyorlar doğru valla düşmanımın başına vermesin
düşüncesi bile çıldırtıyor beni mafoldumben

ecemim işin zor vallahi iş,ev,çocuk hiç kolay değil allah güç kuvvet versin sana da arkadaşım

ay kızlaar öğlen oldu yemeğimi de yedim yaa nasıl uyku çöktü nasıl uyku çöktü anlatamam ay evimde olsaydım keşke oğulumu da uyutmuştum gelmeden bende oracığa kıvrılıverirdim

melegım nasılsın dusunme artık cnm aklına geldıkce dah kotu olursun.ya bu arada ben de az once eve geldım carsıya ınecektım ama mert pesımı bırakmadı aglaya aglaya krıze gırdı artık usutunu gıydırıyom tmm senı de goturcem dıye nasıl bagırıyo aglıyo susmdı krıze gırdı resmen bende cıldıracaktım valla kendımızı dısarı zor attım.gecen gun jane ın 5 kgluk baston pusetınden aldım cok memnun kaldım bastonpuset almayıdusuenler varsa onerebılırım yanı.ya buradakı ınsanlar ne kadar tuhaf ya hıc mı ıyısı denk gelmez ya adamlar kapıda goruyo arabayla benı ınsan ucundan tutalımda ınmenıze yardımcı olalım dıyen yok.offffffffff valla ben de cok bunaldım kızlar.adanamı ozledım valla.adanalı degelım ama oralı olmusum.nasıl gıdecem onu da bılmıyorum.mayısta yenı kadrolarda sansım ne kadar var bılemıyorum.dusundukce moralım bozuluyor ya. mafoldumben

yağmurcum biraz daha iyiyim aralarda gidip oğlumu görüyorum yaa rahatlıyorum ama sesinin kısıklığını farkedince içim burkuluyor yine :çok üzgünüm:

ben yemek yerken ona da yedireyim diye oturttum masasına varyaa farkenda olmadan ekmekleri falan o kadar küçük küçük bölüp veriyorum ki neredeyse çocuk tadına varamayacak ağzına gittiğini bile anlamayacak öyle korkmuşum öyle içime işlemişki küçücük bölüpte verdim hep

nette var mı senin aldığın baston puset bir göstersen bi link versen bi bakayım bende gerçi bu aralar almayacağım ama olsun bir bakayım yine de bir de kaça aldın canım onu da yazsan sevinirim

her yörenin insanı bir değil hayatım dünde geçmişti bu konu öyle büyük beklentiler içerisine girme yani ama tabiki her şehirde iyilerde var kötülerde
alışacaksın mutlaka başka çaren yok umarım en kısa zamanda kurtulursun tekrar kavuşursun şehrine ve eşine

senin eşin adanada ssk lı değil mi özel sektörde dimi,öyle olunca eş durumundan gidebiliyorsun öğretmenlikte ama mühendisliktede öyle mi bilmem

melegım aldıgım sıte bu cnm ama ınanamadım fıyatı 100 tl artmıs ben aldıktan sonra zaten bende cok arastırdım
BASTON PUSETLER - Jane - Jane Unique Baston Puset - Bebeğiniz iin herşey..Bebek Arabası,Park Yatak,Oto Koltuğu,Nike Ayakkabı,Kraft,Chicco,Maxi-Cosi,Jane,Nuk,Medela,Avent,Similac, Milupa
ben bunu 193 e aldım havaleyle odedım ındırım vardı bırde yenı gelenlere 5 tl ındırım vardı yanı 198 dı ben 193 e aldım.en ucuzu buardaydı.chıcconun ct 06 sı ıle bu arasında kararsızdım ama gorunce bu dedım.cok fark arada gercekten aynı kılodalar ama bebegın konforu ve surus kolaylıgı var.ıncele sende tatlım.
ya melegım ogretmenlerın sayısı bızden cok fazla ondamn dolayı onlar kadrolular gıbı hemen hemen esıt haklara sahıpler ama maalesef bızde yok ya zaten 1 yılın sonunda gıdemezsem dava acacam.ya bu nedenden dolayı bosanan cıftler bıle var.bu ıs uzarsa bız ne oluruz artıkı bılemem.cok bunaldım ya.

hmm puset gerçekten güzelmiş hayatım güle güle binsin Mert Can'ım

allah korusun yağmurcum daha şimdiden bunları düşünmeye başlama sen sabret biraz daha elbet bir yolu bulunur olmadı dava açarsın dediğin gibi
mayısta bir başvur bakalım ne olacak

bende bu arada oğluşum uyanmış onun yanına gittim terlemiş üstünü değiştim bezini değiştirdim falan çorba hazırladım içine biraz doğradım ama yemek istemedi yeni uyandı yaa canı istemedi heralde birde süt içtiği için tok sanırım oraya bıraktım dedesi verir artık acıkırsa

ay ayaklarıma kara sular indi bugün yaa zaten dünden yorgunum bugünden git-gel git-gel mahvoldum ama allahtan evimiz yakın yaa öyle olmasaydı aklım hep oğlumda kalırdı ananesi ilgilenemezdi ay neyse şükredeyim yine halimize

Ayyy girdim bi ne var ne yok diye.Beyazmeleğim mahvoldum okurken bir tanem ya.Sen nasıl oldun kimbilir.ÇoK fena bir durum allah kimsenin başına vermesin.Neyse ki geçmiş gitmiş.Canlarımız onlar bizim.Allah hepsini korusun yavrularımızın..

Melegim cok gecmis olsun canim vallahi o ani yasadim sanki,anne olmak ne zoryaa..icim eridi okurken yavrum eymenim nasilda korkmustur kimbilir.

iste bu yüzden Deniz`n eline alip hicbirseyi yememe huyunu cok seviyorum.cocuk hicbirseyi alip yemiyor bana uzatiyor yada babasina.havuz veriyorum onu bile almiyor kirip veriyorum hmmm diye diye yiyor.

aksam arkadasa gitcem hazirlandim bekliyorum tontisin uyanmasini,ayy cok duygulandimyaa vallahi zor tuttum kendimi aglamamak icin..onca makyaj yaptim bozulmasin diye ama icimde kaldi off.

sağol çileğim sorma mahvetti bizi de,kendi de mahvoldu yavrum benim

şimdi de dudakları şişmiş yaaa slikonlu gibi resmen kıpmırmızı şişmiş neden oldu anlamadım kasılmış o yüzdendir diyorlar ama bilemiyorum aksi gibi yine hafta sonuna denk geldi doktor da yok :çok üzgünüm:

meleğim ya çok kötü oldum okurken moralim bozuldu gözümün önüne geldi eymenim
bende elmayı kabuğunu soymadan vermem görümcemin oğluda olmuştu aynı eymen gibi oda zor döndürmüş hayata allah korusun tüm yavrularımızı...
bende düşünmüyorum artık bi süre vermeyi ....

çok geçmiş olsun meleğimmm..çok üzüldümmm...eymenimizde çok korkmuş..gece boyunca ağlamış yavrumm..

sağolun kızlar evet çok korktu kuzucum yaa
elma bizimde meyve literatürümüzden uzun zaman çıktı kesin babamız bunalımda resmen hala toplayamadı kendini, çocuğu elmayla görsem düşer bayılırım diyor,bırakın elmayı dün akşam yemek bile vermiyor çocuğa iyice paranoyak oldu sanırım epey bir zaman böyle gidecek korkumuz, biraz geçmesi lazım üzerinden

dün akşam eve gittik, hepimiz sarhoş gibiyiz Eymen dahil, düşünün sürekli koşup oynayan çocuk o kadar bitkinki hem uykusuzluk hem de o günün gerginliğinden oturdu öyle çizgi film izledi ben yemek hazırlayana kadar, annemde hasta olunca yemek yoktu evde öğlen dışarıdan yedik hadi akşamda dışarıdan olmasın dedik ama bayılacaktım neredeyse altı-üstü patates-köfte,makarna yanına da arpa şehriye çorbası yaptım eşimde bir çoban salata yaptı yedik

Eymen hala ille kendim yiycem hevesinde çorbayı bile kendi yemek istiyor kaşığı aldı eline hüplete hüplete bir çorba içişi varki sormayın tabi tabaktan alırken içine bir kaşık dolduruyor ağzına gidene kadar içinde bişey kalmıyor kaydirigubbakcemile3

neyse yemeğimizi yedik bir gayret softayı topladım bulaşıkları falan hallettim, oğlanı yıkadım bi oda sakinleşsin ılık su iyi gelir diye biraz oynadı içinde sevindi,sonrada yatırdım saat 22.30 sularında uyudu bizde hemen duş aldık falan yattık evde herkes sızdı resmen

saat 22.50iydi girdim yatağa anında uyumuşum saat 05.30du uyandığımda gittim oğlana baktım uyuyor kuzucum tekrar yattım bende 7de bir kalktı sütünü bulamamış onu verdim yattı hala uyuyordu ben çıkarken iyi oldu bu uyku sayesinde kendine gelir bebeğim, bana da çok iyi geldi hoş yine yetmedi tabi hala çok uykum var ama bu artık gayet normal benim sürekli yaşadığım bişey zaten

bu arada damdan düşer gibi daldım konuya günaydınlar hepinize iyi pazarlar diliyorum

slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar

melegım tesekkur ederım cnm daha ıyısı eymenımın olsun.herseyımız kuzucuklarımız ıcın.
ya valla dun cok bunalım takıldım ustune bırde mertın huysuzlugu bugun de cok farklı degılım ama bıraz rahatlamak ıcın dusa gırecem bırazdan belkı sonra carsıya ınerım.bende herkese ıyı pazarlar dılıyorum...

ayyyy sedacım cok gecmıs olsun cnm sasırdım ya.ne oluyo boyle kasımm kuzucuklarına.Allah Allah once eymenın sımdıde arda.cnm nasıl sımdı kuzum.ne kadar kalacak alcı.kabullenebıldımı alcıyı cnm.

cnmbnm ya valla çok ağladı alçıya alınırken kırığı yerleştirdiler ilk başta alçıya gıcık oldu çıkarmaya çalıştı şimdi alıştı gibi 3 hafta falan kalıcakmış eymenin nesi vardı giremiyorum okuyamadım

cnm cok gecmıs olsun tekrar cok uzun bır sure bır bebek ıcın ınsallah sorunsuz atlatırsınız cnm.ama Allahtan buyuyunce hatırlamıcaklar yasadıkları acılar sadece bız annelere kalıyo ıste.eymenımınde bogazına elma kacmıs melegım ve esı cok zor bır aksam gecırmısler hanı kutlama yapacakları aksam hatırlarsan.arabada evlerıne donerken olmus buradan uzun yazmayım hemde melegıme hatırlatmak olmasın cnm.ıste bayagı kotu an yasamıslar gece de etkısı devam etmıs tabı.Allah korusun tum kuzuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…