- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.121
slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar
cnmbnm ya valla çok ağladı alçıya alınırken kırığı yerleştirdiler ilk başta alçıya gıcık oldu çıkarmaya çalıştı şimdi alıştı gibi 3 hafta falan kalıcakmış eymenin nesi vardı giremiyorum okuyamadım
sedacım geçmiş olsun canım ya allah hiçbirimizi yavrusuyla sınamasın çok kötü gerçektennn.
günaydın kızlarrrr
biz kalkalı çok oldu aslında evimizi temizledik babamız maça gitti
buralar çok soğuk ya rüzgar çok feciii
beyazmeleğim burdadır dedim bi selam vereyim dedim:)
arayacaktım canım dün geç olmuştu rahatsız etmeyeyim uyumuşlardır dedimmm
sağol meleğim çok şükür benimkiler atlattı ..ama herkesi yoklamadan gitmedi grip..
dünde biraz sahile gittik oğlanlar parkta oyndı dahada iyiler yani..
lavişim merhaba, buralrda soğuk bugün yağmurlu ya.. dün ne güzel bahat havası vardı benim oğlanlar çok güzel hava aldılar bugün döndü birden..
kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için beyazım sizede geçmiş olsun biran bile yalnız bırakmaya gelmiyorlar allah hepsini kem gözlerden kazalardan korusun
Merhaba canlarım.Az önce facede Sedanın oğlunukolu kırlmış diye okudum, buraya bi gireyim dedim.Beyazmeleğimin oğlu ve benim de oğlumun ikizinin başına gelenleri okudum ve çok üzüldüm. O an neler hissettiğini anlayabiliyorum Meleğim.Ama bu kazalar biz ne kadar istemesek de başımıza gelecek.Rabbim esirgesin büyük kazalardan ve yavrularımızı bize bağışlasın.Çok geçmiş olsun kuzuma...
Sedoş facede yazdım ama sana da geçmiş olsun.Çok kısa zamanda düzelecek canım merak etme.Çocuklar çabuk iyileşirler.Üzülme sen de
Diğer tontişler nasıl, hayatından memnun olmayanlar parmak kaldırsın:))
ayyy beyazım okudum allah korumuş kıyamam ben ona kuzum bnm allah korusun hepsini ben kaçtım hepinizi öpüyorum
beyazcım benimle aynıçevrede yaşasan benim ona yaptıklarımla söylediklerimle taş eros olurdu be adam odun ne kadar yontarsan yont sıkıldım artık düşün toprağa ek ek ürün vermiyo ne olur bir süre sonra ekmezsin o misal sallaaaaaaaaa
günaydın iyi pazarlar herkese..
meleğim eymenin şimdi iyi olmasına sevindim..
sedacım sizede çok geçmiş olsun canım benim.. 3 hafta çok zor yaa.. Allah yardımcınız olsun.. sizinde, onunda.. şimdi kuzumda zorlanacak kıyamam ben ona ya..
yağmurcum sen nasılsın canım..
zeynom kocısın kısknamıs accuk cnm.ama fazla yuz vermeye de gelmıyor bunlar.ben hergun arıyom da ne oluyo bı kez olsunn o aramaz benı.bır odun da bende var.günaydın iyi pazarlar
ay bu benim herif iyice kafayı sıyırdı manyadımı ne bee
az önce çilekçiğimle konuştuk telefonda işte ne kadar güzel konuşuyormuşum ona birtanem tatlım diyormuşum bana afra tafara yapıyo
bende dedim karşımdaki bana gülle yaklaşırken dikenlemi yaklaşayım dedim buda ona kapak olsun mahnayyyaakkk lülülülülülü
anam benımkı de odun hemde artıkın ıcı gecmıs bır odun...bizim zaman zaman adet dönemlerimiz oluyor ya kızlar bu adet dönemi öncesinde ve esnasında çok gergin ve sinirli olabiliyoruz, bene aynı şey erkeklerde de oluyor onlarında böyle dönemleri var kanama olmuyor belki ama bazı hormonların böyle ayda bir falan salgılanıp onlarında gergin huysuz bişey olmalarını sağlıyor sanki
bugünlerde de çileğiminki ve zeynamınki öyle heralde kaydirigubbakcemile3 bkayım benimkinin adet günü ne zaman gelecek :roflol:
yasminiminki hergün adet görüyor heralde hiç düzelme yok çünkü :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?