2008 Kasım Anneleri

ben buradayım çileğim tüm KK adına pazar bekçisiyim biliyorsun:) halen duşa gideceğim ama gitmeden kendime bir çikolata ziyafeti çekeyim dedim ımm

Son düzenleme:
ee bu saate misafir bile kalmamış doğal olarak

bende duştan çıktım öylee bornozla dolanıyorum evin içinde hiç giyinesim yok, şimdi kocişi gönderdim duşa miss gibi gel yatağa dedim, gitti bayanssulusmile

bende gideyim yavaş yavaş yatağıma kocişimi bekleyeyim aklinialirimsmile öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan

Beyazmeleğim canlı yayına geçti:))))))))))))):roflol:...Skoru bildir sabah bize:)))

melegım nasıl gectı gece cnm.supersın ha genelde exsından sonra dus alınır ammme bu da farklı bır tarzmıs bızde kocıs gelınce deneyelım dıcem ama ev kalabalık olurmukı bilmiyorumkismile

oğluşum hasta gene grip burnu tıkalı ateşi var uyumuyor ve ailece ayaktayızzz
çoooooook uykum var halbuki mafoldumben

cnm cok gecmıs olsun bebısıme.
ben ıse gıdıyom ınsallah ordan yazarım....

günaydın kızlar
gece hiç uyumadım hiçç
mehmetakif ateşlendi sabaha kadar inledi kuzum ateş düşürücüler sabaha karşı etki gösterdi uyudu ama bu seferdse fatihin kalkma saati geldi boşuna yatmiim kalkamam dedim öyle işte şimdi uyuyo ellemiyorum arada ateşine bakıyorum
fatihte öksürüyo ikisinede randevu aldım götürücem öğleden sonra
yalnız anlamıyorum dün öğlen uyuttum bıraktım çıktım arkadaşıma gittim çok fazla çocuk olucak ezerler kuzumu diye götürmedim uykudan hasta kalkmış çorbasını yememiş sonrada bütün kahvaltıyuı kusmuş snaiyede nasıl hastalanıyo bu veletler anlamıyorum kulakları değil ama kulaklarından sonra yanaklarıda dahil o bölge ateş gibi yanıyo ateşi yoksa bile alev alev o bölge acaba azılarımı çıkıyo diyorum ama eminde olamıyorum götürücem ama devlet hastanesinde ne kadar bakıcaklar bilmem vericek bi antibiyotik yolluycak pofff ikisine peşpeşe randevu aldım aradaki fark 3 dakka 3 dakkada çocuğun neresine bakarki bu adam

zeynacım sizede geçmiş olsuın canım satta baktımda off ki off aynı saatlerde ayaktaymışız
off ayakta olmak bişi diil de iyi olsalar keşke

Günaydın canlarım.Haftasonum fena geçmedi.Anılla güzel vakit geçirdik dün geceye kadar.Kucağıma almadım diye apartmanı ayağa kaldırdı, çok kızdım.Babası geldi 10,30 da gelmişti sonra tontiş böyle yapınca o da bana fırça kayıyo.Neden komşuları rahatsız ediyomuşum.Yine bağırıp çağırdım.Benim psikolojim komşuların rahatsızlığından daha önemsiz diğil mi dedim.Çay içemiyomuş keyifle.Dedimki yemeğini yedin, çayını içtin, çalıştın geldin ve oturuyosun.Bense akşama kadar Anılın artıklarını yemek diye yedim, 1 bardak çay içemedim, tüm gün yemek, temizlik yaptım.Arta kalan vakitte Anılı kucağımda taşıdım.Kendime ayırdığım vakit sıfır.Üstüne üstlük bütün vücudum alerji olup, su topladı.Moralim bozuk dedim.Sonra özür diliyo ama nafile(

Maytabım ve Zeynam geçmiş olsun.Kış bitiyo yavrular, dayanın.Biz de hastayız ama daha iyiyiz geçen haftaya göre

Ha bu arada haftasonu Lavişimin hediyesini de aldım.Bilgilerine sunulur:)))))))

günaydınn
haftayı hastlalıklarla açmışız yine maytabım ve zeynam geçmiş olsun kuzucuklara
dün benim yanıma da arkadaşım geldi oğlu ve kendisi grip
haberim yoktu ne bileyim öyle olacağını bi bahane uydururdum
kızım sabahtan beri hapşurdu bikaç kez ama inşallahhasta olmaz
seviniyordum bu kış hiç hasta olmadı yavruşum

Ne oldu Lavişim küsmüyüz? Babanın yavuklarına kışt mı dedik.Yoksa armut tralasını mı taşladık.Hastayız dedik, vücudumuz kabardı dedikkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar...
hasta olan kuzucuklar varmış..hepsine çoookkk geçmiş olsun diyorum ve allahtan acil şifalar diliyorum..
ah yasminim ahhhh...ne olacak senin bu kocan(((

günaydın güzeller..

öncelikle sedacım çok geçmiş olsun ardaya..inşalalh çabucak iyileşir..
maytap ve zeyna sizinde bebişlerinize çok geçmiş olsunnn..
yasminim sanada geçmiş olsun canımm..bahardan dolayımı su topladı acep vücüdun ...

bizimde hafta sonumuz güzelgeçti..
cumartesi günü köye gitik..hava çok güzeldi..her yer papatya olmuşş.eylül papatyaları çok sevdi..kızıma taç yaptım papatyalardan çok hoşuna gitti..
bizde eşimle tarlada çalıştık..domatesimizi, biberimizi ektik..yazın hormonsuz yiyecez inşallah..ama vucudumuz ham olduğu için her yanımız dökülmüş..bacaklarımızı kaldıramıyoz..benim baldırlarım eriyo resmen..dedimki ben her gün bu şekilde çalışsam tığ gibi olurumm..babamda sen yap iş çok kızım dedi...:))))
pazar günü havamız yağmurlu idi ama biz yine çıktık biraz alışveriş ettik..mevlüt yemeği vardı oraya gittikk..

gunaydınnn
herkese ıyı bır hafta dılıyorum

gecmıse goz atayım dedım ama mahvoldum yaa

beyazmelegım cok gecmıs olsun canım
aman dıkkant et oyle yıyor dıye guvenıp sakın elıne verme yıyeceklerı
cok korktum okurken canım yaa

seda gecmıs olsun canım
maasallah ogluna 3 gun ıyı dayanmıs ama sız hıc anlamadınız mı canım
ınsa allah sorunsuz alcıda kalır zıra dıkkat etmek gerekıyor cok hareketlı olduklarından yanlıs kaynama olmasın

zeynam gecmıs olsun kuzum
kocısı salla oglusa dıkkat et
uykusuz kalıyorsun ama az kaldı canım

mmf senın kuzuların ıkısı de hastaymıs
allah sıfa versın canım senın yanlarından 1 dk ayrılman hastalık sebebı oluyor anlasılan

yasmınım sana da gecmıs olsun
ama ben vucudunun neden su topladıgını anlamadım umarım onemlı degıldır

nazlımelegım delıkanlılara da gecmıs olsun canım

herkese gemıs olsun kısaca

Gülizim, Kalimerom benim beklemiş besinlere alerjim var ama az tükettiğimde problem olmuyo.Sucuk da bunlardan biri.Haftasonu pizza ve tost yapmıştım.Sen misin yiyen..Dün akşama doğru bi kaşıntıi kızarma filan.Bi baktım tüm vücudum istakoz gibi kızarıp su topladı.Bugün geçti çoğu ama var biraz..

Herkese günaydınnnnn..Çok yorucu bir gece geçirdim.Batu yeni yeni huylar çıkartıyor.Normalde batu hiç sallanarak uyumaz.Bir haftadır filan gece uynaıyor 2-3 gibi kafayı sallıyor eeee eee diye.Salla beni diyor oralı olmazsam ayağıma yastığı koyuyor sıpa.Bebekken yepmadığını şimdi yapıyor sıpa.Başka zaman sallansa içim yanmaz.Sen sallanmadan uyu uykudan uyan salla beni de ilginç çocuk vesselam..

Bu arada cumartesi günkü balomuz iptal oldu ama biz 30 kişilk bir grup olarak yemek yedik güzel bir otelde .Arkasından da ufak çaplı bir eğlencemiz oldu çok keyifli bir geceydi benim için.Çok eğlendim.Balo olmayınca kıyafet derdim de olmadı.Sade bişilerle hallettik işi.

Sedacım yavruna çok geçmiş olsun canım.İnşallah en kısa sürede toparlar.

Maytabım zeynam size de geçmiş olsun.Neyse kış bitiyor inşallah hastalıklar da bitecek sıkın dişinizi..

Yasmin telde dedim ama burda da diyim geçmiş olsun yıvrım.Kocana bişi demiyorum artık diycek bişi bulamıyorum..

gelelım bızeee
cumartesı gunu kocısle ve kuzuyla bır guzel gezdık
emınonu'ne gectık once ufak tefek bakacaklarım vardı ama kalabalıktan bakamadım bıle
sonra yuruyerek kapalı carsı alısverıs faslı
ardından cemberlıtas ve sultanahmet
bızım ıcın cok ıyı oldu kuzumda ıstedıgı gıbı hareket ettı enerjısını attı
donuste vapurda sebeklık yaptı gulucukler sactı artık cantasında cebınde cıkolata seker olanlar oglusun elıne tutusturmaya basladılar
sonra esım sapkasını verdı oglusa kocaman sapkayla maasallah hıc bası donmeden gezdı vapurun ıcınde

dunse esımın amcası ve yengesı yemege geleceklerı ıcın hıc cıkmadık
aksama kadar mutfakta menu dokturdum mısafırımı ıyı agırlayayım dıye
soylemesı ayıp hepsı harıka olmus amca ıkıser porsıyon yedı resmen

ama kotu olan elektrıklı supurgem bozuldu
calıstırdım bır yanık kokusu geldı ve ben hemen kapattım
tekrar calıstırmaya calıstıgımda artık hıc calısmıyordu bıle
kaldırdım sarjlı supurge ve annem usulu ıslak bezle temızledım evı

kocıkoyla cumartesı aksamı bırbırımızı yemenın esıgınden donduk ama dun tatlıya bagladık olayı
cok alıngan oldu bu sıralar cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…