- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.841
krikoscum resimlerinde çok kilolu gözükmüyodun balık etlisin yavv..
bende hamileyken 5 aylık halimin resmine baktım burdan ikizlere hiç belli değilmiş bende yapılıyım birazcık birde rahim içi geniş demişti dr. göbüşde kilo almaya müsait olunca belli olmuyordu 5 aylıkken benim..
canım bazılarını erken çıkıyor dediğin gib iç karınla alakalı sanırım..ama benim son aylarda yani 6-7,5-8 aylıkken her gören ikizmi diye soruyordu hatta kontrolde bigün biri baktı baktı sonunda geldi sordu ikizmi oğlanlarmı diye evet dedim.. meğer onunda karabası ikiz oğlanlara hamileymiş benim gibiymiş felan..sonlarda belli ediyordu bıdıklar kendilerini yanii...ben 8 aylık doğum yaptım ya..Nazlıcım ben 3,5 aylıkken giydim hamileliği.Nasıl sivri çıkmıştı.Karnım dar sanırım.Hatta 3,5 aylık hamileyken kontrole gittiğimde biri vardı benimle aynı zamanda hamile kalmış inanamadım.Onda hiç yoktu ben hamilelik giydim.Herkes ikiz diyodu:)))
nazlıcım orantılı kilom var benim hani bazıların böle üstü şişman altı zatıf yadaa böle çok abartı durur yaa öle değilim galiba ama kiloluyum iştee ahh doğursam da bir versem bu sefer bol su iççem vercem valla süt yapsın yapsın derken oldum dobişşşş zaten 2 çocukla verrim sanırım çok umutluyum 2 erkek vayy halimee
ben kızımın olmasını cok ıstıyorum
dua edıyorum allahım bana da hayırlı ve saglıklı bır kız evlat ver dıye :Saruboceq:
ufff gergınım
kulaklarım falan agrıyor resmen
cevrıyeye gıdıcez
uzerımı degıstırmem lazım eve gıtmek ıstemıyorum
hatta cevrıyeye gıtmek ıstemıyrum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?