- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.421
eylülcüm iyi geçmesine sevindim cnmcım
geçende sinop muhabbeti açıldığında yasmin demişti derinin babası pansiyonunda klacaz diye:)
yasminim güzelkent te sahilde çok güzel pansiyonlar var denize sıfır tam dinlenmelik biyer
sinobun merkezindede var birsürü otel kesin bulursunuz yer gitmek istereniz tatlım
temmuzda buluşalım orda:)
eylülcüm iyi geçmesine sevindim cnmcım
geçende sinop muhabbeti açıldığında yasmin demişti derinin babası pansiyonunda klacaz diye:)yasminim güzelkent te sahilde çok güzel pansiyonlar var denize sıfır tam dinlenmelik biyer
sinobun merkezindede var birsürü otel kesin bulursunuz yer gitmek istereniz tatlım
temmuzda buluşalım orda:)
Beyazmeleğim sağol canım.Genzinde et büyümüş , kulaklarını kapatıp sağır edebilirmiş.Aman dikkat edelim.Aşırı horlama, nefes almakta zorluk belirti.Adam gibi bi doktor da gözle görebiliyo.Bir hafta diyet yemek yiyecek kuzum, ilk yeğenim, karagözlüm..
Günaydın canlarım.Biz de müthiş iğrenç bir gece geçirdik.11 de yatırdım en az 10 kere gidip uyuttum tekrar, odama girdiğimde ayağa kalkıp ağlamaya başladı.Bu defalarca oldu.En son yanıma aldım Anılı.Babası, Anıl ve ben aynı yatakda sabaha kadar düşünün artık.İkisi uyudu , ben cin gibi.Oooof bu çocuğa ne oldu ya...
Kalimerom bunlar iyice çıldırdı.Çılgın Türkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?