2008 Kasım Anneleri

beyazmeleğim gözlegörülür bi düzelme var yeni bi adım atmak için biraz daha bekliim dedim bikaç gün daha yani peşpeşe adım atarsam nooluyoz neyyyyn der bakarsın:)))))

bende eline bişe vermiyorum nasıl olsa öğrenicek kaşık tutmayı bilmiyo ağzına götürmeyi bilmiyo varsın bilmesin nası olsa öğrenicek valla zaten köle izaura modundayım daha fazlasını beklemesinler benden

Yok be Beyazmeleğim.Yavrunun canı yanıyo ya, yeğenimin.Dün doktoru ameliyattan sonra ağzını muayene etti ve bende baktım.Resmen ağzının içi kesik dolu, dikiş yok bişi yok.Naıl acı çakti, tepindi yatakta..Eve geldik 2,5 yaşındaki kızkardeşi ağladı, abi acıyo, allama, seni seviyom diyo.Sonra yemeğe oturduk, gelmiş pilav istiyo.Ama en az 1 haftası var.Annemle ağladık üzüntüden...Şimdi içim acıyo..

DEVRANCIM evinde ıspanak var mı

eylül geçen bana tarif etti çok güzel oldu benim velet sevmedi ama seninki sever belki onu tarif ederim istersen

cevap vermeme sebepleri benim fikrim zaten bizim yaptıklarımızı sen de biliyosun dur akıl vermek gibi olmasın
benim velet şehriye sever mesela ver şehriye gece gündüz yer onu
un çorbası mercimek sebze çok zor yiyor işşte biizm tüm menümğz bu hafda da habire aynı şeyleri yapıyorum ben malesef
hiç tarhana yemez mesela ağzına bile koymaz seninki seviyorsa dometesli tarhana yap en kolayı vede şifalı

bende eylüle mama sandalyesine oturtuyomm..eline kaşığına veriyom..tabağınada her yemekten biraz biraz veriyomm..burnunu batıra batıra yiyo..ilk başlarda kaşığı ağzına tutramıyodu ama son zamnlarda biraz daha başarılı, bide daldırmasını öğrense..işlem tamam..şimdilik baktıı kaşığı koyamıyoo, eliyle hallediyoo.yerlere falan döküyo ama hiç seslenmiyomm..babası ilk başlarda kriz geçiriyodu ama..çocuğum senin yüzünden beceriksiz biri olacak diye söylendikçe, sindirdik azda olsa..gerçi eylül döker dökmez ıslak mendille düşenlerin peşinde ama en azından itiraz etmiyo artıkkk :)))

yasmincimmm..daha öncede konuştuk ama en azından artık bademcik diye bi derdi olmayacak canımcımm..şurda 1 haftası varr..sonrasııı güzel olacakkk..

mafoldumben yasmin ya kıyamam kuzuya aman inşallah hemen iyileşir bak bide bu yönden düşün bundan sonra daha rahat edicek 1 hafta sonra iyileşek küçük

inşallah hemen geçer onların bünyeleri daha güçlü yaralar hemen geçer kapanır sıkılma bitanem anıl nasılmış öksürüyormu?

Valla ben tek başıma baktığım için evi berbat etmesine izin veremiyorum.Zaten o da beni rahat bırakmıyo.Bu ara krizde yine.Kucakçılığımız had safhada.İki akşamdır ağlıyorum bunun yüzünden.Afedersiniz ama çişim gelince seviniyorum.Klozete oturunca dinleniyorum çünkü(

yasminim üzme bitanem kendini,kücük cocuk hemen iyilesir aslan gibi olur merak etme.

canim bu ara benmerkezci dönemlerindeler bi inattir hayirlisi,kucak olayida had safhada.

ben indiriyorum annee diye bacaklarima sariliyor kiyamiyorum aliyorum,yemegi bile kucakta

yapiyorum ben.

Gülizim, Krikitosum görmesem bu kadar üzülmem.Berk benim ilk yeğenim.Hayatımda aşık olduğum tek insandan ayrıldığım zamanlarda onunla avundum, elimde büyüdü.Her akşam alır, eve getirirdim.Uykusu gelene kadar severdim.Benimle yatardı, yastığını alır gelir ben hayamla yatacam derdi.Hafta sonları o olmadan kahvaltı yapmazdım.Yani bi nevi çocuğum gibi.Onu öyle görmek çok acı verdii..

tek başına çocuk bakmak gerçekten çok zor yasminim. ne diyeyim allah sabır versinn..eşinin devlet işi ne oldu canımcımm..devlete geçerse size daha çok vakti kalırr..

iyi iyi maytabım çok sevindim evet çok sık sık yapma tabi ama aralarda yap

ayy canımkıyamam yaaa geçicek inşallah geçicek

ah ah o zaman daha da bir bağlısınızdır birbirinize o zaman zor tabi

kızlar sınav görevim var yine ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…