- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.821
Yok be Beyazmeleğim.Yavrunun canı yanıyo ya, yeğenimin.Dün doktoru ameliyattan sonra ağzını muayene etti ve bende baktım.Resmen ağzının içi kesik dolu, dikiş yok bişi yok.Naıl acı çakti, tepindi yatakta..Eve geldik 2,5 yaşındaki kızkardeşi ağladı, abi acıyo, allama, seni seviyom diyo.Sonra yemeğe oturduk, gelmiş pilav istiyo.Ama en az 1 haftası var.Annemle ağladık üzüntüden...Şimdi içim acıyo..
bende eylüle mama sandalyesine oturtuyomm..eline kaşığına veriyom..tabağınada her yemekten biraz biraz veriyomm..burnunu batıra batıra yiyo..ilk başlarda kaşığı ağzına tutramıyodu ama son zamnlarda biraz daha başarılı, bide daldırmasını öğrense..işlem tamam..şimdilik baktıı kaşığı koyamıyoo, eliyle hallediyoo.yerlere falan döküyo ama hiç seslenmiyomm..babası ilk başlarda kriz geçiriyodu ama..çocuğum senin yüzünden beceriksiz biri olacak diye söylendikçe, sindirdik azda olsa..gerçi eylül döker dökmez ıslak mendille düşenlerin peşinde ama en azından itiraz etmiyo artıkkk :)))
Valla ben tek başıma baktığım için evi berbat etmesine izin veremiyorum.Zaten o da beni rahat bırakmıyo.Bu ara krizde yine.Kucakçılığımız had safhada.İki akşamdır ağlıyorum bunun yüzünden.Afedersiniz ama çişim gelince seviniyorum.Klozete oturunca dinleniyorum çünkü(
tek başına çocuk bakmak gerçekten çok zor yasminim. ne diyeyim allah sabır versinn..eşinin devlet işi ne oldu canımcımm..devlete geçerse size daha çok vakti kalırr..
çok sevindim yasminimm..artıkkk çok daha zamanı kalacak size..akşamları tek başına uğraşmak zorunda kalmayacaksınn..
yasminim geçmiş olsun yeğenine ben kaçırmışım ne ameliyatı oldu?
beyazmeleğim gözlegörülür bi düzelme var yeni bi adım atmak için biraz daha bekliim dedim bikaç gün daha yani peşpeşe adım atarsam nooluyoz neyyyyn der bakarsın:)))))
bende eline bişe vermiyorum nasıl olsa öğrenicek kaşık tutmayı bilmiyo ağzına götürmeyi bilmiyo varsın bilmesin nası olsa öğrenicek valla zaten köle izaura modundayım daha fazlasını beklemesinler benden
Yok be Beyazmeleğim.Yavrunun canı yanıyo ya, yeğenimin.Dün doktoru ameliyattan sonra ağzını muayene etti ve bende baktım.Resmen ağzının içi kesik dolu, dikiş yok bişi yok.Naıl acı çakti, tepindi yatakta..Eve geldik 2,5 yaşındaki kızkardeşi ağladı, abi acıyo, allama, seni seviyom diyo.Sonra yemeğe oturduk, gelmiş pilav istiyo.Ama en az 1 haftası var.Annemle ağladık üzüntüden...Şimdi içim acıyo..
Gülizim, Krikitosum görmesem bu kadar üzülmem.Berk benim ilk yeğenim.Hayatımda aşık olduğum tek insandan ayrıldığım zamanlarda onunla avundum, elimde büyüdü.Her akşam alır, eve getirirdim.Uykusu gelene kadar severdim.Benimle yatardı, yastığını alır gelir ben hayamla yatacam derdi.Hafta sonları o olmadan kahvaltı yapmazdım.Yani bi nevi çocuğum gibi.Onu öyle görmek çok acı verdii..
ayyy canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :Saruboceq:Canım hediye topiğine bakarken yazmışsın mesajı.Ondan görmedim:) Yeğenim bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu dün.6 yaşında, ondan bahsediyoduk.Sağol çıtırım...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?