- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.781
selam bayanlar beni merak eden oldumu acaba
nerde bu karı öldümü kaldımı yaşıyomu koca gün girmedi şayet yaşıyosa ne alemde diyen hıı
sempatiksalakcinni
cılegım senın dısarı cıkıp gezerek ve alısverıs yaparak rahatladıgını anlamıs olabılır oyuzden senı dısarı gonderıyordurr
ıCIRIM , ÇiLEĞİM , Maytabım hoşgeldiniz...Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
Icırım niye kocayla bozuştun??
bende geldim eve gittim oğluşumla oynaştım biraz sonra uyuttum onu yemeğimi yedim ortalığı topladım geldim, annem köye getirmeyin çocuğu burda hafif rüzgar var dedi vazgeçtik o geldi yine, zaten yarın yada pazar günü pikniğe gideceklermiş dağlara kırlara bayırlara orada bol bol eğlenir bugünlükte evde kalsın dedi öyle oldu
annemde tam ben çıkarken geldi pek konuşma fırsatımız olmadı benim para tırtıklama işi akşama yada yarına kaldı artık kaydirigubbakcemile3
miniğim alerjidenmiş demek ay canım kıyamam
ıcırcım siz niye bozuştunuz bakiim kocayla hıı noldu :uhm:
maytap hanım birkaç sayfa geriye gidersiniz sizi sorup merak ettiğimizi anlarsınız :dilcikar:
çileğim hoşgeldin, dediğinde doğru hee kociş seni başından atma politikası gibi biey bulmuş hem de kavgasız barışma yöntemi ama olsun bence güzel
zeynam buyuk sorun degil kuzum,benim takintilarimdan kaynaklanan bi tartsimaydi.
denizin eliyle yemek almasina izin verdi tartistik:)))
melegim bana aciyon yok bende ona acimiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?