2008 Kasım Anneleri

canim kasik veriyorum zatendeee,cocu kalmis fasulyeyi yere atiyor banamisin demiyor ..

insan alir ellerini filansiler dimi? ama yok o yemegin iyiyor bende patladim iste.

offf cok gecimsizim benya,bu adam iyi yasiyo benle.

mmf valla arada ben kaciyorum kalsin ogluyla..

ölüyorum patlıyorum içimde bir sıkıntı var allah hayırlara çıkarsın salya sümük ağlıcam şimdi
hamilelik bunalımı die bişey varmı canikolar ya varsa ben ona yakalandım demek tedavi sitiyorum terapiiiii

merhaba kızlar

yasminim yiğenine ve anıl a çok geçmiş olsun cnmcım

miniğim emiralp beyede çokgeçmiş olsun

derinnn ben varya senin o karaya vurmuş fokbalığını yerim göbeğini ısırırım onun ayy maşallah ne tombulmuş boyları uzadıkça zayıf gibi görünmeye başladılar artık piroşun yanaklar nasıldı o halini b,lenler şimdi görünce zayıflamış diyo:)

bizde kızımla pazara gittik geldik meyvesini yedirip uyuttum onu atladım hemen buarya

sen nerdesin yaa, çok ihmal eder oldunuz çok klava:
ayrıca neyin var, neden canın sıkkın

zeynam buyuk sorun degil kuzum,benim takintilarimdan kaynaklanan bi tartsimaydi.

denizin eliyle yemek almasina izin verdi tartistik:)))

melegim bana aciyon yok bende ona acimiyorum..

vay be bende baya işey var sandımdı şekerim bunlar sorun yaratılacak şeyler değil kendi kendine ediyorsun ne ediyrsan
çitosun dediği gibi sen Eymen2i yemek yerken görsen demekki evden kaçarsın elinde hem kaşığı var hem çatalı, çatalı çok güzel kullanıyor yemeği çatala batırıyor sonra çataldan eliyle çıkarıp yiyor kaydirigubbakcemile3
yemeğin sonunda eymenin mama sandalyesinin altına bir tavuk koysan karnı doyar o derece yani, benimde canım sıkılıyor ama bunun için ne kocamla tartışmaya değer nede çocuğumu sıktığıma üzdüğüme öyle yle öğrenecek, mamam sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum çoğunlukla yemek bitince silkeliyorum oldu bitti oğlum mutlu ben mutlu kocam mutluu
oğluşumun da ellerini sabunluyoruz ağzımızı daa oooh mis
hatta bazen sofra bezi koymayı unutuyorum aceleden ne yapayım halı kirleniyor kirlensin oğlumdan kıymetlimi bir süpürgelik işi var, leke olmuşsa döküyorum koslayı yada pril siliyorum o kadar napayım şimdi bunun kendimi üzdüğüme değermi evet biraz daha fazla yoruluyorum ama olsun ben şikayetçi değilim
tabi bu benim fikrim sen daha titizsin anladığım kadarıyla o yüzden böyle yapmanı bekleyemem

hmm tamam o zaman canımcıma.s. bu arada Fatih nasıl iyi mi?

arkadaşlar slm
ogluma çorba yapacam ama ne yapcama karar veremedim bana fikir verirmisiniz lütfen yaa uyanmadan yapmam lazım

canım çabuk olsun istiyorsan un çorbası yada arpa şehriya yapabilirsin tavuk suyun varsa hele daha da iyi olur, biraz vaktin varsa vede sebzen varsa sebze çorbası da olabilir

çileğim yaa bende piraye nin eline vermiyorum kaşık ya da meyve filan oraya buraya sürdükçe içim gidiyo valla hata yapıyoruz aslında dökmeden nasıl öğrencekler ki

hamilelikteki hormanların etkisiyle olabiliyor öyle şeyler ama seninki ve oğlununki özellikle sıkıntıdan canım benim ay benim bile içim daraldı birgün izmire gelicem alıcam sizide evden akşama kadar çatlayana kadar gezicez beraber

hoşgeldim cicim

çilekçim bende senin gibi takıntıyım canım sıkma canını herkezin kişisel özellikleri bizdede mert asla elşnle bişeee yiyemez yedirmem hele öle ekmek falan dökçem gözüme giriyo sanki o gürüntü daralıyıom

zamanla öğrensin şimdi değil büyüsün adam akıllı yesin beni kocamda hiç dikkat etmez dün patates kızartması vermiş eline mertte yemez öle benden bekler sürmüş koltuklara gördüğümde çok geçti kocayla kırk saat kavga ettik hizmetçin mi var evde senin dedim oda sinirinden kolyuk sildi akşam esas hizmetçi oymuş herşeyi muntazam istiyomuşum o o kadar mükemmel olamıyormuş
dikkat istiyom ben dikkat mükemmel olmasını istemiyom ki
sanırım bende zorum ben bana katlanmazdım yaneeeeeee

bundan sonra daha rahat olayim bari,sizleri okuyunca kiziyorum kendime.

halbuki biz yemegimizi hep mutfakta yeriz ve halimid akaldirdim tabani silmesi daha kolay olsun

diye..cocuk dökse bile hemen temizleyebilirim yani..ayyy kizdim kendime ..

meleğim ne iyi olur böle gitsek kı kıza bebeler yok dibine kadar alışveriş etsek gerisini düşünmeden gülsek falan sapişş yok bugün bak oda benim gibi ev kuşu aynıyız biz zaten onunla tiplerde benziyor görenler kardeş zannetmişti kaydirigubbakcemile3

annesine falan gitti galiba yada oki izin vermiyor
bu aralar evet hormanlar benle dalga geçiyo zeynacım başlıcam o hormanlara çünkü ne aile düzeni kaldı ne mutluluk kendimi fazla üzsemde yok işte çaresi eve mahkumum çalışsam çalışamam en 2 sene daha hatta daha bile fazla çocuklar okula gidene kadar çıksam dışarı çıkamam kararlarımın ceremesini çekiyom şimdi kocam araba alsın bana şöle otomatik ayy çok şey istedim :kedi:

pirosum hodgeldin fistiiiimmm...

krikiocum bazen kiziyorum kendime bidaha bu yasinda olmuycak bu cocuk rahat ol diye ama olamiyorum iste ben.

yani eline bisiy veremiyorum malesef hos istedigide yok cocugun.ama masadan yere attigi

bisiyide ababsi almiyorsa yerden kiyamet kopar iste.umursamaz gibi davranmasina kiziyorum ben.

beyazmelekçim teşekkürler cvbın için sadece senden geldi zaten neyse bende bazı arkadaşlar gibi eline hiçbişey veripte ortalıkta yedirmiyorum bendede takıntı var yaanlış yapıyorum ama elimde değil işte

Piroşum hoşgeldin, sağol canım..

Kızlar bugün elim klavyeye gitmiyo, canım sıkılıyo..Biraz bunalım takılıyorum.Ara ara eşlik etmeye çalışıyorum..

yarin ne giycem ben yaaa,bi fikir verin...

ohh süpper olurdu krikom ee hadi bakalım gelirsek kocişle inşallah bi hal çaresine bakarız
safişte gelemedi bugün evet takılmıştır yaa annesine yada okiye

rica ederim canım
titizlik başka bişey yaa bende sevmem ev dağınık olsun yerlerde kırıntılar olsun ama öyle dellendiğim zamanlarda aklıma getiririm kocama bişey olsa ölse mesela allah korusun yada yavrum gitse allahım verme yarabbim nolur o zaman yerdeki kırıntıların bir önemi kalır mı mafoldumben
o yüzden önce sevdiklerimi ve kendimi mutlu etmeye çalışırım sonra gerisi olur gider
ona rağmen eşimle tartışırız zaman zaman çok kafaya takıyormuşum evdeki bişeyi mesela öyle der,sizleri tanısa beni öpüp başına koyar heralde kaydirigubbakcemile3

Piroşum hoşgeldin, sağol canım..

Kızlar bugün elim klavyeye gitmiyo, canım sıkılıyo..Biraz bunalım takılıyorum.Ara ara eşlik etmeye çalışıyorum..

sende ne var kuşum

bahar geliyor yaa herkes bahar depresyonu yaşıyor sanırım normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…