- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.801
slm
minikçim çok geçmiş olsun bu haalar çok zor ya allah hepsini korusun
çilekçim güsel güsel dağıtmışsın ne güsel ama seninkide dahiyani bi fikir bulmuş seni evden yollamakla ama bence fazla yeme ve eğer sorunlarınız varsa üstünü örtmenden çözün
canım sıkkın uykum var zeyna kaçsın azcık
zeynam buyuk sorun degil kuzum,benim takintilarimdan kaynaklanan bi tartsimaydi.
denizin eliyle yemek almasina izin verdi tartistik:)))
melegim bana aciyon yok bende ona acimiyorum..
yaa laptopun kablosu fire verdi gene eşim akşamparça getircek şimdide acaip tehlikeli bi durumla bağlanıyom umarım çarpılmam:)
minikcimgeçmiş olsun canaım
çilek kafa güzel dağıtmışsın sanırım okumadım iyi gelmiştir bende kocama diyom şu çocuklarını da alıp ananın evine gitsene 1 hafta kafa dinliim ama yok:))) bana sen ananın evine gşt diyo :)
sonuçta kimse biyere gitmiyo
meleğim okudum canikom merci beni düşünen dostlarıma şimdi yemek hazırliim gelirim gene oğlanın arkadaşı var acıktılar
arkadaşlar slm
ogluma çorba yapacam ama ne yapcama karar veremedim bana fikir verirmisiniz lütfen yaa uyanmadan yapmam lazım
ölüyorum patlıyorum içimde bir sıkıntı var allah hayırlara çıkarsın salya sümük ağlıcam şimdi
hamilelik bunalımı die bişey varmı canikolar ya varsa ben ona yakalandım demek tedavi sitiyorum terapiiiii
merhaba kızlar
yasminim yiğenine ve anıl a çok geçmiş olsun cnmcım
miniğim emiralp beyede çokgeçmiş olsun
derinnn ben varya senin o karaya vurmuş fokbalığını yerim göbeğini ısırırım onun ayy maşallah ne tombulmuş boyları uzadıkça zayıf gibi görünmeye başladılar artık piroşun yanaklar nasıldı o halini b,lenler şimdi görünce zayıflamış diyo:)
bizde kızımla pazara gittik geldik meyvesini yedirip uyuttum onu atladım hemen buarya
yarin ne giycem ben yaaa,bi fikir verin...
meleğim ne iyi olur böle gitsek kı kıza bebeler yok dibine kadar alışveriş etsek gerisini düşünmeden gülsek falan sapişş yok bugün bak oda benim gibi ev kuşu aynıyız biz zaten onunla tiplerde benziyor görenler kardeş zannetmişti kaydirigubbakcemile3
annesine falan gitti galiba yada oki izin vermiyor
bu aralar evet hormanlar benle dalga geçiyo zeynacım başlıcam o hormanlara çünkü ne aile düzeni kaldı ne mutluluk kendimi fazla üzsemde yok işte çaresi eve mahkumum çalışsam çalışamam en 2 sene daha hatta daha bile fazla çocuklar okula gidene kadar çıksam dışarı çıkamam kararlarımın ceremesini çekiyom şimdi kocam araba alsın bana şöle otomatik ayy çok şey istedim :kedi:
beyazmelekçim teşekkürler cvbın için sadece senden geldi zaten neyse bende bazı arkadaşlar gibi eline hiçbişey veripte ortalıkta yedirmiyorum bendede takıntı var yaanlış yapıyorum ama elimde değil işte
Piroşum hoşgeldin, sağol canım..
Kızlar bugün elim klavyeye gitmiyo, canım sıkılıyo..Biraz bunalım takılıyorum.Ara ara eşlik etmeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?