2008 Kasım Anneleri

aman nebilimmm bi sIkINTI basti bana.tontis uyudu komsunun köpekleri mutfak penceremden iceri girdi girecek habire havliyor.uff

yasmincim geçmiş olsun canım ,nasıl geçti ameliyat varmı bir sorun ??

bende dün 2 tane elbise aldım ,25 nisanda kuzenimin düğünü var ,onun için aldım ,bi tanede günlük giymeye aldım ,alışveriş yapınca insan deşarj oluyo vallahi ..

dün gece süper bi uyku çektim ,melisle 11 de uyuduk sabah 11 e kadar ,bu gece hiç kalkmadı sağolsun benide rahatsız etmedi ,iyi geldi şimdi bomba gibiyim .

yarın kuzenim gelecek pendikten ,felekten bir gece çalmayı düşünüyoruz ,eşim kuzenimi çok sever o ne zaman gelse onu memnun etmek için nereye isterse götürür,bizde şimdi plan yapıyoruz nereye gitmek isteyelim diye ,muhtemelen benim dediğim olacak ,kuzenime söyleticem :)))

biz 11 aylikken biraktik canim memeyi ama hala bi degisiklik yok.

hicbisi olmazsa kalkip oyutuyor yatagin icinde ve agliyor.huysuz benim

tontisim böyle gider artik.

Canım ameliyat iyi geçti, dün taburcu oldu.Ama acısı var.Bugün dünden daha iyi. Teşekkürler canım..

benim kızda hala emiyor ,ama genelde uyuyor sabaha kadar ,haftanın belli gecelerinde sendromu tutuyor ,gece 4 de kalkıp oynamak istiyor :))

benim küçük prensim 1 aylıktan 14 aylığa kadar gece hiç uyanmadan uyuyordu sonradan kudurdu
artık gecede 3-4 sefer çağırıyo yanına bazen daha fazla ama bünye alıştı artık
1 aylıktı hemen doktoru aradım neden uyanmadı diye bırak daha ne istiyosun dedi bende bıraktım

selam arkadaşlar kimsecikler bizde kocamla 2012 filmini izledik çok uzun bir filmmiş zaten mertte fazla izin vermedi ama yinede çok güzel yapmışlar filmi tırstım ama bide bu akşam tam yemek yicez saat 8;20 suları eşim su almaya gitti bi deprem ayy çok tırstım haa:1shok: siddeti az ama uzun sürdü dprem allahım beterinden koru rabbim :Saruboceq:

şimdi kuzeyin oğlunu izliyorum kocamla adam şarkı sölüyo sevgilisine gel ulennnn diyo gel ulen çok romantik senağlama

yasminim zor canim napiim alisti artik bünyem.

krikom ayy cok korkarim depremden Allah korusun.

bu adamin her hali romantik yav,ben galiba killi börtlü adamlari co kseviyorum.

slm kızlar sabahtan bir okulda sınav görevim vardı şimdi geldim az sonra da iki saat dersim var giremeeyeceğim yani bugünlük böyle oldu

geçmişe baktım ama hiçbişey aklımda kalmadı desem yeridir
sanırım bebeklerin uyumasından bahsetmişsiniz Eymen'den ilk 40 gün bittikten sonra sadece acıktığında uyandı yada bir sıkıntısı varsa kalkıyor yoksa uyanmıyor

çağanımın saçları kesilmiş sanırım iyi olmuş

beni de sıkıntı bastı yine, bende bişeyler istiyorum ama ne istediğimi kendimde bilmiyoum kafam karışık
iki gündür bu sınavlar yüzünden yorulsamda baya iyi soru çözüyorum ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…