2008 Kasım Anneleri

bizimkiler köye gidiyordu bende takıldım peşlerine hava çok güzel ama biraz rüzgar var, bahçede oğluşumla oynadık biraz otların papatyaların içinde koştuk birlikte, sonra otobüsle işime döndüm valla otobüse bile binmeyi özlemişim, bekarken oradan hep otobüsle gider gelirdim işe onları hatırladım bir anda duygulandım iyi geldi valla

nasıl güzel bir koku var köyde anlatamam çiçek kokuları,ot kokuları,toprak kokusu birarada bol oksijen de bedava mssss ohh içime çektim geldim

beyazımmeleğim he geldim kızdın die napiim
beni hatırlayan var mı bilmiyorum merak edende olmamış geçmişi okudum üşenmeden
neysee kaç gündür gezmelerdeydik genelde açık havada gezdik kızanımla
herkes iyidir inşaallah eylül cadısı çok fena bişe oldu anlatılmaz yaşanır valla
ne durdan anlıo ne yapmadan bi de dil çıkarmayı öğrendi gelene gidene dil çıkarıo şebek
bide yaramazlık yapmaya giderken bana dil çıkarıyo hemen belli edio yani çok güzel oldu yaa kuzucuğum benim
sabahta bi kalktı sabah 6 da anne efendim kızım yarı uyur halde ben namna evet annem namna
en az 10 kere söledi bunu yani lamba demek istiyo onu gösterip durdu ayy deli yaa
yat kızım dedim biraz daha uyuyup kalkacaz dedim yattı uyudu allahtan işte benden bu kadar
havalar zaten çok güzel gidio maşallah kendinizi atabildiğiniz kadar atın dışarı

bizde şimdi eve girdik ayy inanırmısınız tam evden çıktık saat yarımı geçiyordu arabaya bindik bi yağmur ama ne pencerelerde açıktı ama geri dönemedik artık inciraltına gittik üstü kapalı bi çay bahçesinde kahvaltı ettik tam yürücez accık yağmur durmuştu hava nasıl güneş yakıyor gene yağmur başladı çok ilginç yağmur suyu yüzüne gelince buz gibi üşüyorsun güneş okadar yakıyor yaniii
neyse durdu yağmur yürüyüş yaptık kipaya uğradık döndük eve şimdi girdim ayaklarım kopmuş biraz dinlenelim temizlik vakti kocama halılarımı kaldırtçam dip temel yapayım bide hafta içi üsten üsten yapılıyor hergün makina toz wc aman bana sinir basıyo o zamnda şöle dip temel temizlik gibisi yok

meleğim demek biizm burdaki bulutlar nazilliye doğru yol almış gitmiş çünkü burası acayip sıcak ve güneşli öle bi yağdı geçti

slm sekerler,dün hic giremedim.tüm ¨gü nev temizledim aksamda arkadaslarla disardaydim yine.

oglumla babasida babaneye gittiler..biraz gec geldim tontisi uyuttum ama ben sabaha kadar ayaktaydim cünkü eve gelince kocayla biraz alko laldik.beni fena carpti heryer hala dönüyor gibi aksamada kaynana gelcek yemege biraz bisiler hazirladim,gelin denize bakin hastayim dedim ok dediler.

ayyy hala basimi kaldiramiyorum..

slm hanımlar
bizde güneşe aldanıp kendmizi okağa attık ama donumuza kadar ıslanıp evimize döndük
aman lsun baar yağmuru buda yağmasa kuraklık olur

asom gez kşum imkanın varken gez ohhh sefan olsun
benimkide bi arsız bi arsız sorma gitsin napcaz bu veletlerle bilmem

kız çilek kafa içme gülüm ya yazık günah bünyene kuzum içceksende az iç küçük yavrun var sana ihtiyacı var sen bol bol çay iç dinle beni

beyazcım-krikocum ve ececim sizlerde merhaba

kızım çok hasta gecemiz güdüzümüze karıştı,ateşi zar zor düşürüyoruz hoop hemen tekrar çıkıyor.sabah 5 te,ayazda biz parktaydık,kızımın ateşi düşsün diye ve morali düzelsin diye,akşam yine çıktık.bakalım sabaha kadar kaç kez tekrarlayacağız aynı şeyleri.doğduğundan beri bu kadar çok ağlamamıştır,sürekli ağlıyor içini çeke çeke.çok kötüyüm çook! hastanede durumu ağır diye penisilin iğnesi yaptılar ve antibiyotik tedavisine başladık.ateş düşürücüler artık su niyetine gidiyor bizde,halbuki nefret ediyorum kızıma ilaç vermekten ama vermezsem havale geçirecek,39.5-40 larda geziyor ateşi.3-4 gün böyle devam eder dedi doktor.kızımda bana benzeyecek sanırım hayatımın belası boğaz enfeksiyonu kızımda da ilk kez kendini gösterdi mafoldumbenmafoldumben
deli gibi ateşi olan benmişim gibi hissediyorum kendimi,hem psikolojik hem de bedenen çok çok ktüyüm.Allahın izniyle bu da geçicek inşallah :Saruboceq:

Saphisim cok gecmis olsun tatlim,bu aralar cabuk kapiyorlar mikrobu hemen hastalniyor kuzucuklar.

ama merak etme bünyeleri kuvvetli atlatir hayatim kisa zamanda.kiymama sana yaa,sakin ol hayatim

okicim biraz üzsede iyilescek annesi.havalardan cocuklarda sasti bence,bbi iyi bi kötü bi terliyorlar bi üsüyorlar.

üzme kendini nolurr,serin tut bak bisiycigi kalmaz yarina.

zeyna cok icmedim kuzu yaa az bisidi benimkisi.

günaydın arkadaşlarr..
öncelikle sapişim okimize çok geçmiş olsun canımm..inş. şimdi dahada iyidir..
çileğinde dediği gibi onların bünyeleri çok kuvvetli eminimm.biran önce atlatacak bunuda...

bizim haftasonumuzda gayet sakin geçtii...
cumartesi köye gittikk..eylülü attık çayıra , çimene bizde kocişle bahçemizle uğraştıkk..ektiklerimiz baya çıkmış, soğanımız, ıspağanamız bitmişşş, maydonazdan daha bi haber yokkk :)))
pazarda kızımla eski bakıcımıza gezmeye gittikk..ordan çıktık babamızla buluştukkk, biraz da o gezdirdi bizi..saat 3 gibi geldik evimize , arkasından bi yağmur yağdı..tam zamanında tamışız eve kendimize..
kociş eylülü akşam 9 gibi uyuttu...maşallah diyeyim akşamları artık eski düzenine döndü kuzum 9 da yatıyoo..bi ara neydi saat 11 lere ggeliyodu hala uyumamak için direniyodu..
bi zamna sonra baktım baba kız uyumuş kalmışlar..
bende ütüler vardı biraz onları yaptım yattımm... :)))

Günaydın canlarım.Haftasonu biz evdeydik.Cumartesi misafirim vardı.Pazar günü oğlumla başbaşaydık, akşamda annemler geldi.Sıradan bi haftasonu işte.Cumartesi günü yavrumu doktora götürdüm.Boğaz ve burundaki balgamı atamadığı için hırıltısı varmış.Balgam sökücü ve burun spreyi verdi.Kilosu 13600 ve boyu 85,5 cm geldi.Bu ay boy atmış maşallah yavruma:)) Gece uyandı, sarılıp uyumaya çalıştık.ınanılmaz bi duygu bu annelik.Sarhoş oldum kokusundan resmen.Oooov şimdiden özledim.

Saphişim geçmiş olsun..Bugün nasıl yavru? Çabuk iyileşir canım.Bebek onlar.. Buluşmadan da fotolar bekliyorum..

Günaydın Gülizim. Burda havalar dün bozdu.Şu yazı getiremedik( sEN BULUŞMAYA KATILDIN MI?

Kalimerom günaydın.Aldın mı makina canım???

gunyadın arkadaslar
herkese su gıbı cabucak akıp gececek bır hafta dılıyorum

saphısım gecmıs olsun canım
o lanet bogaz enfeksıyonu maalesef ben de var
ınsa allah kımsenın kuzusunda olmaz
azıcık kızarsa atesler ıcınde yatırıyor adamı

cılegım kafayı ıyı yapmıssın gulum
ben de zeynama katılıyorum canım bence de o guzel bunyene ezıyet etme

krıkocum hafta sonunun guzel gecmesıne sevındım canım
pıtırcıgı kımse ıcın bekletme sık sık ye canım

seda ınsa allah butun planların ısteklerın dogrultusunda ılerler
ev ev ustunde cok zor derler hakkında hayırlısı

gulız cok sanslısınız yaa
ne guzel atın cocogu cayıra cımene ekın bıcın organık yeyın
beyazmelek ve senın koy hayatınıza hastayım zaten

zeyna hanım zeyna hanım
pıstttttt yerimseniben

günaydın kızlar
günaydın gülizim
safişcim geçmiş olsun okiye inşallah biran önce atlatır kuzum
kulak ve boğaz enfeksiyonları çok ateş yapıyo
bizimhaftasonumuzda fena değildi
cts karşıya geçtik ohh binefes aldım
15 serne önceki bi arkadşıma süpriz yaptım işyerine gittim görür görmez bi çığlık çok güzeldi lise1 de birlikte okuduk sonra o kalmıştı ailesi okuldan almıştı koptuk gittik tabii şu face nelere kadir anacım
okuldan kaçardık beraber hatta hastanelere bile düşmüştük okulda ecza dolabından ilaç alıp içmiştik :))) derdimiz neydi hatırlamıyorum sabahaa kadar hastanede kalmıştık ailelerimizden yediğimiz zılgıtlar ve idarecilerden yediklerimiz de cabası:))
amaokulda çok popüler olmuştuk puhahaha herkes çevirip bişiler soruyodu
ay ne delilik ...umarım kuzucuklarım analrı gibi çatlak olmaz:)

dünde kocişin nazını çektim hastayım dedi yattı 2.80
sıraan yorucu bi pazar günüydü hatta ekstra yorucu zira hem kocam hastaydı hemmemo aşırıııı huysuzdu adamın paçasından ayrılmadı sürekli ağladı kucakta yerde oynarken uyurken valla çok darlandım

gelelım bızeee
cuma gunu ılaclara baslayınca oglum daha ıyıydı
bızım de alısverıs ıcın cıkmamız gerekınce kocısle anneme bırakıp cıktık
ama cılkını cıkardık tabıı
once pazara gıdıcem dedım sonra oradan cıkınca avm'ye gıdıcem deyınce aksam 9 da geldık eve

cumartesı gunkı mısafırlerımı ıptal edemedım
cunku zaten bır tanesı sırf bana gelecek dıye cuma gununden kuzenıne gelmıstı kalmaya
cok ayıp olacak dıye ıptal etmedım
babam geldı cumartesı kuzumu aldı gezırdı doyurdu getırdı
bende mısafırlerımle ılgılendım ama gelen cocuklar cok yaramazlardı evımın kırılan dokulenı talan olmasını gectım bırbırlerını duvarlara vurdular o kadar haylazlardı
cok korktum allahım benım kuzum boyle olmasın dıye

dunse evden cıkmadık
kuzumla ılgılenıp cumartesı savas alanına donen evımı temızledım
ama yıne lokma yedıremedım kuzuma
ısrarla gerı cevırıyor zorlarsam da kasıgı ısırıyor ve ıcındekılerı puskurtuyor
babam yıne sagolsun geldı aldı yedırdı getırdı

asıl bomba ben nezle oldum
bogazım acıyor ve burnum akıyor
agrı falan yok ama habercısı var umarım hafıf atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…