2008 Kasım Anneleri

Kalimerom günaydın.Aldın mı makina canım???

hayır canım cuma gunu esım motorunu acmıs
servısın 100 tl yapım ucretı ıstedıgı sey motorun bır parcasının lehım olan yerı kopmus
cıkmıs orasına lehım yaptırmıs canavar gıbı calısıyor maasallah

adamlar keklemısler bızı bende o kadar para vermektense yenısı alırım demıstım ama
becerıklı kocam hallettı

yasmincimm geçmiş olsun canım anılımıza.maşallah oğluşumuza boyda atmışş ...hangi buluşmaya soruyon canımm..kim buluşmuşş..ben katılmadımm..haberimde yokkk..dur bi bakam geçmişi :)))

valla miniğim çok iyi oluyo..bebişleri toprağa atmak..bahçeyle uğraşmak..bende eşimde seviyoz tarla işiyle uğraşmayı..şimdilik babamın tarlalarından yararlanıyoz...ama hayallerimizde var şöyle 3-5 dölüm tarla...inşallah bir günn...!

yasmincim maşallah anıl paşama tocaman adam olmuş annesi
kalimerocum valla servislere hiç güven olmuyo
bende geçen kettlemi servise verdim tornavidayla kanırtıp açmışlar neyse dedim ama içim mutmain olmadı tabii 1 hafta sonra tekrar başka bi arıza çıkardı makine gitttim servise ne biçim açmışınız bunu dedimgaranti kapsamının dışına çıkar bu alet bu şekilde dedim ukala ukala konuşunca bende çemkirdim biraz ama işe yaradı değişime gitti alet
dünya para veriyosun alıyosun iyisi olsun diye servisleri 5 para etmez valla sanki bedavaya iş yapıyolar

maytabım sanada günaydın canımm..
kocişinede, memoyada geçmiş olsun canımmm..

miniğim sanada çok geçmiş olsun canımmm...belki grip değildir canımya..benimde dün boğazlarım çok acıyodu, bugün bişeyim yokk...belki seninde öyle olur...
offff alışverişinde dibini bulmuşsun haaa....akşam 9 gelivermişsin..neler aldınnn cicilerinin fotolarını bekleriz..:)))

Son düzenleme:
gulızım benım esımde bır gun cıftlıkte yasamayı hayal edıyor canım

mmf evet servıse de cok kızdım
hatta dedım ne kı problem bu kadar tutuyor motoru yakmıssın dedı
halbukı motoru atesleyen komurlu bır parca varmıs lehımı kopmus o kadar

yasmınım hakkaten ıyı oluyormus ya becerıklı koca olması
her bır ısı ucretsız yapıyor

bu arada hafta sonu bana gelen hanımlardan bırı bahsettı
su ısıtıcılarında kaynatılan suyla cay demlenınce hıc lezzetlı olmuyormus
sız de boye bır sey fark ettınız mı hıc
mesela benım cay makınem vardır ama cayını hıc sevmem kucuk bakır caydanlıgımda yaptıgımda ıse lezzetınden ıcıtıkce ıcesım gelır
acaba bızım ısıtıcılarda mı sorun var

Teşekkür ederim Maytabım, Gülüzim:)

Maytabım ailece geçmiş olsun size de..

Kalimerom ben çay makinası almadım.Ama demlenmiş çayından içtim, beğenmedim..O yüzden yeltenmedim almaya.Ben acilse çayı ısıtıcıdaki suyla demliyorum ama suyunu normal sudan kullanıyorum.Yani demlikteki kaynatma, altındaki musluk suyu.Ve güzel oluyo:))

yok yasminimmm...ben katılmadım zaten buluşma izmirde olmuş canımcımm...iki kanki buluşuvermişşş sapişle , krikotescimm..

miniğimmmm inş. olur eşinin hayalide bigünnn

benimde yok çaycımm...bende almayı düşünüyom ama çaycı değil.de benim şu musluklu olanlardan alasım varr adı neydi hatırlayamadımm..misafir gelince çok iyi oluyo onlarr..

gulızım senınn bahsettıgın semaver

ben cay tıryakısı degılımdır
ama bana gelenler karadenızlı olduklarından anlıyorlar bu ısten
benımde cay makınem var
hem makıne de hem de bakır caydanlıkta yaptım cayı ve karsılastırdık
fark acık ortadaydı
anam babam usulu her zaman daha ıyı

bende ısıtıcıda kaynatırım suyu ama demlemeden öncede 5 dakka çayın altında da kaynatırım çayın acılığı ve ham kokusu gitsin diye direk ısıtıcıdan çaya döküğnce güzel olmuyo

bakır çaydanlık gibisi varmı kalimerom yaa
kayınvalidemde var bakır çaydanlık orada bende onda yapıyorum
benimde evde aliminyum çaydanlığım vardı odaçeliğe nazaran daha güzel oluyo hemde çok çok fazla

bende bakam şu fotolara yasminimmm...merak ettim bakk :))
evet miniğim semaver...:))) kaç dk onu düşünüyom neydi adı diye :)))
burada kahvaltı yerleri var..onlarda bakır çaydanlıkta ddemleyip getiriyorlar çayı, çaydanlığıyla veriyorlar, bende onlarda görmüştüm ilk..

Herkese günaydınnnnnnnnnn..

Güzel bir hafta sonu geçirdik.Cumartesi kayseriye gittik eşimin işywerindeki yazıcı bozulmuş onu servise verdik bir tane de yeni yazıcı aldık geldik.Oğluşu parka götürdük nasıl eğlendi.Çocuklar top oynuyorlar topu alıyor ellerinden vermiyor geri.At diyorlar çocuklar beraber oynayalım diyorlar yok arkasını dönüp kaçıyor topla beraber sıpa.Kızdırdı biraz çocukları..
Pazar günü de bir arkadaşa gittim oturmaya kalablıktık baya.Batuyla yaşıt çocuklar vardı oynadılar güzel güzel..

Safişim okiye geçmiş olsun.Boğaz enfeksiyonu zor olur inşallah en kısa sürede toparlar sen de üzme kendini fazla.

Yasminim anıla da geçmiş olsun.Maşallah boyuna ve kilosuna.Batu şu an sadece 11,5 kilo.

Miniğim sen de hastaymışsın geçmiş olsun.Çay konusuna gelince ben de hep kettledaki su ile demlerim.Çok çay içmediğim için çok anlamıyorum ama annem de hep söyler güzel olmuyor o şekilde diye.Çay makinamda zaten yok.

Maytap ne ilacı içtiniz kız merak ettim.İntihar mı ettiniz yoksa arkadaşınla:))

Gülizim bahçedeymişsin yine.Ben hiç sevmiyorum bahçeyle uğraşmayı ama eşim çok sever.Beni hiç rahatlatmıyor nedense.Hatta sinir ediyor elime bişi batıyor,üstüm başım kirleniyo sevmiyorum.

günaydınnnnnnnnnn a.s.
minikçim piişşttt fisfisfis

sapişcim çok geçmiş olsun okiye havalar bir iyi bir kötü çocuklarımız ister istemez etkileniyor
geçen hafta benimki nası yatak döşek yattı bir sürü iğne oldu iyileşti dedik ama hafta sonu nasıl öksürdü anlatamam umarım gerisi gelmez
bizde sıradan sakin bir hafta sonu geçirdik kendimi makinaya bağlı robot gibi hissediyorum
hiç bi değişiklik yok hep günler aynı tek düze yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…