- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.301
Beyazmeleğim ben de çok severim tavuklu mantar soteyi.Yemeğe gel kı bu akşam:))
Ben kırmızı lahanayı ince uzun rendelerim, tuz ve limonla terbiyelerim, yumuşar biraz.Sonra küp küp domates ve yağ ile birlikte servis yaparım.Mmmm, nam nammm...
ayy ne güzel olur valla yakın olsak atlar gelirdim offf :çok üzgünüm:
bizde öğleyin bamya ile makarna vardı akşama da sanırım ıspanaklı börek var yanına da kola veya ayran cokacimcoook
Hımmm.Demek püf noktası buymuş.Unu 1 kaşık filan mı atıyosun Nazlıcım?Düdüklüde kaç dk.pişiriyosun kaynadıktan sonra?
Ben de akşama yeşil mercimek çorbası, tavuklu mantar sote , bulgur pilavı ve alabalık var dünden...cokacimcoook
Cumartesi günü misafirim vardı.Kısır, tramisu , rus salatası ve peynirli börek yaptım..Böreği fazla yapmışım buzluğa attım.Ben de onu mu çıkarsam.Yemekten sonra çayın yanında yeriz de mi Meleğimkaydirigubbakcemile3
canım ben gülizi yakından görmüş biri olarak söylüyorum hiçte kilo sorunu yok,kendi kuruntusu oYaw Saphişim aynı dertten muzdaribim.Aylarca Güliz ne yapacaz bu kiloları filan dedi.Benden 10 kg düşük hemde boyu uzunmuş.Dalga mı geçiyolar, ne yapıyolar anlamadım...Bayrak bende değil ama bando takımına girerim yani:))))))))
Kalimerom annem de yapmazdı.Kokusunu sevmem...Senin kocan aşeriyo herhalde:))
evet canım cadde üstü nereden bildin lo bilmiyorumkismileSaphişim ev cadde üzerinde mi canım ya?Durmadan misafir.Okinin düzeni bozulur..
yasmın hanım yasmın hanım
hep davetler beyazmelege hıc bıze yok dı mı
halbukı 23 nısanda ankaraya gelmeyı ve sızlerle bulusmayı planlıyordum
hıhhhh
Tontişim O seviyomuş akşamki yemeği.Her zaman beklerim, burdaki herkese kapım sonuna kadar açık.Oooov tontişim gel hadi...
sanırım havuç salatası gibi oluyor oda böyle yapılıyordu..şimdi baktım netten yoğurtlu mor lahana salatası varmış hem de pişirilerek yapılıyor bilmiyorumkismileyeni bir şey daha öğrendik.zeytinyağında doğranmış lahanalar hafifçe kavrulup,mayonez ve sarımsaklı yoğurtla karıştırılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?