- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.521
eşimle ilgili canım buraya yazmak istemiyorum pek
naber kızlar,
bizde yemeği yiyince bir sahili turladık hava çok yumuşaktı benimkiler yine köpek kovaladı oralarda.. bunlar köpekten korkacağına köpek bunlardan kaçtı ama kaan yakaladı ben iğrendim eşime al diyorum almaz seviyor diye artık aldı kaç tane ıslak mendil harcadım elini kolunu iyice paklensin diye..gerçi çok elleyemediler ama huylandım işde..
haaaa bu arada sahilde klip çekimi vardı genç bir çocuğa çekiyorlardı duygusal bir şarkıydı unutulmaz unutulmaz diye söylüyordu şarkıyı bir yerde duydum ama çocuğu çıkaramadım..
az önce şarkı dilime dolanmış dönüp dönüp çalıyorlardı her sahnede baştan alıyorlardı felan..
sanki yemekteyizde kır saçlı bir adam vardı bu benim oğlumun albümü diye herkese dağıtmıştı dinlemişlerdi o heralde diye düşünüyorum ama başkasıda olabilir..
oradan meşhur teyzemize gittik az oturduk geldik şimdi kociş oğlanları uyutuyor bende açıkken bakınayım dedim..
darkcım sorun ne ise inşallah hallolocak bişeydir.. seni tekrar eskisi gibi aktif aramızda görmek isteriz ya dediğim gibi fazla özletme kendini..
selamm sekerler,masallahyaa hamis olan olana.sahi o diger dilektemi hamismis?yeni duydum vallahi.
neyse herkez icin hayirli olur insl.bebisleri.bizim aksamimiz öylesine bi aksamdi iste..yemek,dizi rutinini
bozmadik.
ha birde bu aksam kizkardesim sözlendi,biraz icim buruk orda olamadim icin.
darkcim hogsgledin fistiiim,ohh nazlim sefaniz olsun iyice gezmisiniz.
ee hadi gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim yasminim ne desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?