2008 Kasım Anneleri

asortim acıktınmı?
süt iç yat güzelim yada yoğurt ye bana diyetde arlarda ve yatmadan önce ya yoğurt küçük kase yada 1 bardak süt vermişti dr.

evet çileğim uyudular..uykunun ikinci yarısındalar kuduruklar..
bende direndim direndim ama olmadı en sonunda akşam market alışverişimizde aldığımız çikolatalı gofretin birini indirdim mideye....
uykumda geldi ama kalkamadım bilg. başından..kocişde tvye bakıyor ama her an yatalım diyebilir..

hehe afiyet olsun bende yiyorum simdi cikolata dayanamadim.hamileyken ilk 4 ay hic yememistim ne ilginc:)

bende yatayim bari öptüm fistigim seni.

eşimle ilgili canım buraya yazmak istemiyorum pek

hmm tabi canım sen bilirsin ama tekrar aramızda olmana sevindim

kız adamın arkasına geçip azcık gösterseydin yaa kendini bizde izlerdik seni güzel olurdu hem klibe de renk gelirdi kaydirigubbakcemile3
seninkilerde köpek hastası demek benimki gibi benimkini de bıraksak boynuna dolanıyor köpeklerin kaydirigubbakcemile3

çileğim tebrik ederim kardeşini evet yanında olamamak üzmüştür seni tahmin edebiliyorum neyse inşallah düğününe yanında olursun

günaydın kızlar

ya ben bu uykuya neden doyamıyorum yaa erken de yatsam, geçte yatsam iyi uyusamda uyumasamda sabah çok zor kalkıyorum yetmiyor bir türlü:çok üzgünüm:

Günaydın canlarım.Ses seda kalmamış burda.Bu arada regl oldum.Bebiş başka bahara kaldı.Hah ha haaa:)

Kalimerom sen anlatırdın, kısa kesmişsin bugün.Bi problem mi var canım..

ee hadi gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim yasminim ne desem bilemedim

Ya normalde geç kalmazdı.Yeğenime çok üzüldüm, psikolojimden dolayı geç kaldı. Gözüm aydın çünkü 2 sene yasaklıyız ya sezeryan olanlar.İlerde umarım müjde olarak veririm. Çitos, Kalimero, Güliz ve ben hep beraber doğuracaz seneye:)))))))

geldım canlarım
bugun sahsı ıslerım oldugundan gorusmeler yaptım erkenden canım yasmınım
tamamen duygusal meseleler

kuzum daha ıyı ama oglenden sonra bır kez daha kusmus
aksama kadar hıcbır sey yemeyen kuzu aksam bır kase kadar corba ıctı zorla o kadar
gece keyıfsız sureklı emmek ıstedı ama sanırım yavas yavs duzelecek

cılegım hayırlı olsun canım
ınsa allah dugununde acısını cıkarırsın

yasmın gelmıs senın beklenen mısafır
cevremde cok fazla hamıs haberı alıyorum bu sıralar valla kımse bos durmuyor

günaydın kızlar
darkcım özledik canım eşinle sorunlarında da hakkınızda hayırlısı olsun cnm inşallah kısa sürede düzelir
kalimerocan emiralp nasıl kuzum canın sıkkın gibi hayırdır
yasminim hay allah sevinmiştik yaf:)))
melekim yediklerinle alakalı bi durum olabilir
bkz.cips yedim kola içtim topkek yedim patladım....gözardı etme bu durumu
bu ara monti amcanın olayına tyaktım 4 gündür bu şekilde besleniyorum hiç fire vermeden akşam 10 olmadan uyuyakalan ben akşam 12.30a kadar takılıp sabah 6 da canavar gibi kalkıyorum maşallahhhh:)))
gülizcim oooj geldin dün öğleden sonra nerelerde gezdin anlat bakaaayım

çilekimhayırlı olsun kardeşinin nişanı Allah tamamına erdirsin
bazen şartlar sevdiklerimizin mutlu yada mutsuz olduğu durumlarda yanlarında olmamızı engeller inşallah düğünde acısını çıkarırsın
doktorum programında epilepsi ve soğuk havaleyi anlatıyo bi uzman darlandım valla Allah yavrularımızı korusun inşallah

Geçmişi okumadım ama yazılanlardan Çilekim görümcek olacakmış.Hayırlı olsun..

Darkcım gelmiş yine ama gece.Gel dertleşiriz canım ya..

Maytabım şu Monti beyin kitabını mı aldın.Nette varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…