2008 Kasım Anneleri

Yok öyle bişi ıcırım nerden çıktı o.Çok saçma hiç duymadım..

yaaa bu cocuk yalniz oynamiyor canim cikti yerde emekleyerek araba sürmekten ((

babasi gelsede atsam..bizimde bugün tam 17.ayimiz doldu yani yarin 17+1 olcaz ayy kocaman essek olduk :)))

seyradami hamilee oo masallahh hadi hayirlisi..off gelemedi bu adamyaaaa sIkIldIm iyice.

ıcır emzirmeyi bırakınca emzirme saatlerinde birkaç kez azar azar sağsan o 2 günde kesiliyo.en azından bende öyle olmuştu

derincim önce kafandan su acim kelimesini cikar kuzum,o zaman töbe billah diyete baslayamazsin.

co kaciktiysanda git bidaha meye ye ya ne olcakki hemen kilomu yapcak sanki.

aksam uyumadanda bol limonlu sicak su ic yat,sagligindan dahami önemli allah askina.

valla çilekcim kilodan değil de bu halsizlikten bıktım ben esas.şekerim düşüyo sürekli canavar gibi bünyem ne kadar şeker verirsem o kadar daha istiyo.bişey değil ilerde tam tersi şeker hastası bile olabilirim.o yüzden dur demem lazım.biraz zorlanıyorum ama bugun daha ii hissediyorum resmen:))sürekli midem kazınıyo.ben zaten az yerim ama sık sık yemem gerekiyo zırt pırt ve ani olarak karnım acıkıyo.buişin ehli bi adam var aslında ama 250 kağıtmış muayenesei birde tahliller esas para tutcak( şimdi onla uğraşacaz ne vaktim ne naktim var:)) kendi kendime bişeyler yapıyorum bakalım

bak yaptığına bakk şimdi beyaz melek.ben ne diyom sen ne diyon.allahtan cips ve kola sevmem:)) hiç te aramam sana afiyet olsunn:))

bız de 17 aylık olduk bı kerem

hamıslerımız var yenı heee
benım bıldıgım
krıko
dıloks
sımdı de seyra
dılek gozsuzoglu da mı hamıs
ne guzel ya na zamandır kk ya gelmedıgınden haberımız yok

hepsının de mercımeklerı hayırlı olsun
allah ısteyen herkese versın
bana da kız evlat versın ınsa allah amınnnn

ben geldim yemeklerimi yaptım.. bugün menüde domatesli şehriye çorbası, ıspanak ve tavuklu bulgur pilavı var ..şimdi kaan uaynık kerem uyuyor kocişde ekmek almaya gitti çok acıktım bie bakayım beklerken dedim..

meleğim sonunda gösterdin heee unuttu diyordum:1rolleyes: valla oğlumuzun içkisi yok ama sütkolik biraz onuda beraber aşarlar diye düşünüyorum ama onun dışında evcimen sakindir oğlum işide tv seyretmek bu ara..:roflol: büyüyüncede doktor olacakmış amcalarına göre..herkes nedense öyle diyor öyle bir hava veriyor herkese..:smiley-cool:
canım hadi hayırlısı.. gözünüzaydın.. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..
bıraz montıg amcanım sayfasını okuyumm bakemm neler olmus gene gelırım ıyı aksamlarrr
ıcırım sende diyete başlamışın dünden beri bende düşünüyorum ya şu monting amcanın sayfası nerdeymiş banada deyiver güzelim bende bakammm..
neyse kızlar kociş geldi yemek yemeye gidiyorum ben ...

derinim ve ıcırım pardon ama diyet yapan iradeli olur böyle şeylere kanmaz dimi kaydirigubbakcemile3
valla ben indirdim mideye doritos mısır cipsi baharatlı bayılırım, üstine mini bir dankek kakaolu yedim şimdi de çay içiyorum ama şiştim resmen patlamak üzereyim :bbo:

nazlımeleğim unutmadım da bir türlü onlarla beraberken gelmedi aklıma ama yaparız aralarını merak etme kaydirigubbakcemile3 valla onların kızı senin oğlandan daha cadı bulmuşlar gül gibi oğlanı beğensinler, onlara da dedim zaten sizin kızdan daha sakin olduğu ksin dedim
sadece süt kolikse sorun yok zaten kaydirigubbakcemile3

nereye kayboldunuz yahu yine, yazıp yazıp bir anda çil yavrusu gibi dağılıveriyorsunuz bu akşam temizlik var bizde buyrun gelin beklerim :lepi:

herkes diyet sayfasında mı ya nerde bu millet aaaa
temizledim zor oldu ama bir sürü deterjan boşa gitti abi yaa
bende rejimdeyim ama cipsi sevmem colayıda arada yemeğine göre severim
artık hamburger men yersem de çocuk menü alacam zuhahaha

slm kızlar.çağan 2 gündür çok mutsuzdu geceleri uyumuyodu dün geceden beride kulağını elliyodu.sağlık ocağına götürdük.boğazı kızarmış faranjit olmuşateşi falan yok ama mızlıyo sürekli.ne yazıkki antibiyotik verdi kendi dr aradım içirebilirsin iyi bi antibiyotik dedi.inşallah balıkesire gitmeye gerek kalmadan geçer kuzumun hastalığı.bide kulağında pislik var ondan oynuyodur dedi kulak damlası verdi.dr muayene ederken çatlıyodu ağlamaktan.içini çeke çeke ağladı kuzumsanırım saçları kesilirken kıl falan kaçtı içine.uyurken kestirdik çünkü.uyuyo şimdi bakalım kalkınca nasıl olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…