- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.481
cıtosum sımdı emzırmeyı bırakınca antıbıyotık kullanın dıyorlar (googuslerdekı agrı ıcın herhalde) sonra ben arastırdım sonrakı bebege sut olmaz dıyorlar bu konuda ne dıyorsun yawrumm ??? :uhm:
Yok öyle bişi ıcırım nerden çıktı o.Çok saçma hiç duymadım..
meleğim sonunda gösterdin heee unuttu diyordum:1rolleyes: valla oğlumuzun içkisi yok ama sütkolik biraz onuda beraber aşarlar diye düşünüyorum ama onun dışında evcimen sakindir oğlum işide tv seyretmek bu ara..:roflol: büyüyüncede doktor olacakmış amcalarına göre..herkes nedense öyle diyor öyle bir hava veriyor herkese..:smiley-cool:bu arada Nazlımeleğim senin Kaan'a bulduğum kız vardı yaa hıh işte o kızın anne ve babasına Kaan'ın birkaç resmini gösterdim onlarda çok benzettiler
oğlumuz ne iş yapar içkisi kumarı var mı diye soruyorlar :roflol:
canım hadi hayırlısı.. gözünüzaydın.. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Hamileyim şok oldum ya hiç beklemiyordum başka hamile varmıydı krikitos hamileydi.Allah nasip ederse yine Kasım bebeği oluyor.Dua edin benim için Allah hepimize sağlık güç versin.Kızlar ya sizlerde yapın 2.yi beni tek bırakmayın bereber büyürler sonra daha yapmayız işte :)
ıcırım sende diyete başlamışın dünden beri bende düşünüyorum ya şu monting amcanın sayfası nerdeymiş banada deyiver güzelim bende bakammm..bıraz montıg amcanım sayfasını okuyumm bakemm neler olmus gene gelırım ıyı aksamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?