2008 Kasım Anneleri

seyracım çok tebrik ederim canım,hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah :)
diloks,krikitos,seyra ve birisi daha hamileydi ama onu bir türlü çıkaramadım.hatta daha öncede konuştuk bunu.krikitostan sonra 2. hamilemiz oydu aslında.en son hamilelik haberini verdi,sonrada bir daha girmedi.ayy bende hevesleniyom işte böyle olunca ama yine de cesaret edemiyorum

çağancukum ve tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlarım çok teşekkürler.arada atladığım olmasın diye böyle yazıyorum kusura bakmayın artık,kafa yerinde değil zaten

aboooo seyracım hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım.
ne güzel 3'ledik bebeleri (4'ledik diyemicem 4. beni bağlamıyor)

valla ben de düşünmüyorum 3. Allah isteyene versin gönlüne göre versin
erkek bebek annelerine kız kız bebek annelerine erkek
durum eşitlensin yaniiiiiiii

seyracımcanım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kaç haftalık hamilemissin tatlım bu kadar zaman emzirdin kızın zayıfladımı acaba hani hamile anne emzirirse zayıflarmış bebek
git kısa zamnada doktora bizede haberdar et merak ettirme biizi dilokss hamileyim dedi kaçtı merak ediyoruz onuda inşallah sağlıklı ve iyiydir

bizim topiğimizde hamileler 3lendi allah tüm isteyenlere versin sağlıklı doğumlar

miniğim geçmiş olsun ya yine kusmuş emiralp kuzuısu çok üzülüyom bu bebkler hasta olunca

sapişim kız cadı oki yle nasıl yaptın etimek tatlısı valla brovoooo hamarat kadınsın vesselammmmm

hilalcimbenim oğlumda hiç oturmaz bi uyurken dinleniyo o ayaklar nasıl bütün gün ayakta koşturuyor bilmiyorum o kadar yorgunluğa bide uyusa bari şükür diyeceğim
oyuncaklarınlada ayakta oynar en fazla çömelir şölee 2 saniye okadar totosu yer görmez koca bir gün şaşırıyorum ben mert e

tam temizliğe başlamıştıkki süpürgenin sapı bu sefer tam ortadan ayrıldı sadece ucu kırıktı hepten gitti yaa yeni sap alacaz yani yeni süpürge yarın öbür gün bakıcaz artık :çok üzgünüm:

eşim zar zor süpürdü artık şimdi de biraz silelim ortalığı tekrar dönerim

cagancukum çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuma

bugn çok iş yaptım yaa poff yoruldum valla süpürgeyi açmışken spürdüm sildim toz aldım odamın camını sildim tuvalet banyo derken
yaprak dökümne bakarkende ütü yaptım ohh mis gibi oldu valla yoruldum ama işim bitti

hoşgeldin dileklerinde bulunan herkese teşekkürler.HOŞBULDUM canlar hepinizi ve bebeleri öpüyorum.

Seyra,Diloks hayırlı olsun yeniden hamilesiniz demek çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Darısı isteyenlere.

Saphişcim geçmiş olsun çok hızlı göz attım ve tam bakamadım geçmişe.

Bende çok zayıfladım kızlar.59.5 oldum aslında 62-63 de kalmak istiodum ama stresten gittim eridim.

ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler çok uykum var bugünoğlanı yatırdım bende hemen yatayım

Dark'cım iyi kilo vermişsin hakkaten ama strestense kötü tabi yaa hayırdır canım noldu size çok özel değilse paylaşmak ister misin neden kayboldun ortalardan neler oldu

Asortie ne güzel valla temizliğin ütün bitmiş benim tewmizliğim yarım kaldı malesef üstelik dağ gibi de ütü var pofff

naber kızlar,
bizde yemeği yiyince bir sahili turladık hava çok yumuşaktı benimkiler yine köpek kovaladı oralarda.. bunlar köpekten korkacağına köpek bunlardan kaçtı ama kaan yakaladı ben iğrendim eşime al diyorum almaz seviyor diye artık aldı kaç tane ıslak mendil harcadım elini kolunu iyice paklensin diye..gerçi çok elleyemediler ama huylandım işde..
haaaa bu arada sahilde klip çekimi vardı genç bir çocuğa çekiyorlardı duygusal bir şarkıydı unutulmaz unutulmaz diye söylüyordu şarkıyı bir yerde duydum ama çocuğu çıkaramadım..
az önce şarkı dilime dolanmış dönüp dönüp çalıyorlardı her sahnede baştan alıyorlardı felan..
sanki yemekteyizde kır saçlı bir adam vardı bu benim oğlumun albümü diye herkese dağıtmıştı dinlemişlerdi o heralde diye düşünüyorum ama başkasıda olabilir..
oradan meşhur teyzemize gittik az oturduk geldik şimdi kociş oğlanları uyutuyor bende açıkken bakınayım dedim..
darkcım sorun ne ise inşallah hallolocak bişeydir.. seni tekrar eskisi gibi aktif aramızda görmek isteriz ya dediğim gibi fazla özletme kendini..

dark gelmiş geri gitmiş bile eşinle bi problem var heralde inşallah düzelir bir an önce
kimse de kalmamış kayınvalide geldi antalyadan oraya indimde geldim lokumda yeni uyudu valla şımarık ya bebe

selamm sekerler,masallahyaa hamis olan olana.sahi o diger dilektemi hamismis?yeni duydum vallahi.

neyse herkez icin hayirli olur insl.bebisleri.bizim aksamimiz öylesine bi aksamdi iste..yemek,dizi rutinini

bozmadik.

ha birde bu aksam kizkardesim sözlendi,biraz icim buruk orda olamadim icin.

darkcim hogsgledin fistiiim,ohh nazlim sefaniz olsun iyice gezmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…