- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.701
sedacım hoşgeldin bizde kayınvalidemin evinde oturuyoz malesefte bende çalışmadan eşimin de maaşı çok düşük asla kendi evimiz olamıcak bu gidişle kaynanam o ev sizin desede eğreti işte başkasının kendi gibi olmuyor
sende ablan gibi annenlerin apartmanına taşınsan belki anneni korkutan ev satıp yeniden ev alabilirmiyiz o paraya bide o evde elimden giderse kalırım ortada korkusudur bizde kaynanama satalım asansörlü ev alalım diyozda ev satarken ucuz alırken pahalı diyor o yüzden izin vermiyor bizde 5 kat çıkıyoz ama yinede başımızı sokuyoz kira ödemiyoz allah razı olsun ondan kira ödemek çok zor bütün ay çalış sen elleyemen öde ay insan sinir olur valla sen annenle iyi geçiniyon anladığım şimdi birlikte kaldığınıza göre eşinde iyi geçiniyor olmalı aynı apartmanda oturmak yormaz sizi hem sen işe başlayıca arda kuzusu için iyi bile olabilir anne ne kira öder gibi biraz biraz yardım edersiniz bölece
selam kızlar ,nasılsınız ,bir haftadır yoktum ,ne arayan ne soran ,bir tek sedacım ile pirayecim aradı ..nerde zeynaaaa ,nerde mmmf ,nerde beyaz ,hiçbiri bir alo demedi ,öldük mü kaldık mı merak eden yok ..
neyse bende milanodaydım :)) ordan parise geçtim :))
modem kablom kopmuştu ,eşim bir türlü almadı ,ancak bugün gelebildim..
biz iyiyiz merak edenlere :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?