2008 Kasım Anneleri

başka ne vardı ya okadar okudum sıra sıra gliyor yinede aklıma bu hamilelik beni aptal etti unutkanlık yapıyo ya biaz bende hamilelikler sizde de öle olmuşmuydu

krikitosum hoşgeldin..
oh ne güzel hava almışın yaz gelmiş sin oralara desene..
bizde bugün ısındık ohh kapı pencere açıktı oğlanlar uyurken ne güzel ev havalandı bende işimi yaptım.. işde bizde böyle avutuyoruz kendimizi..:sm_confused:
benim kuzularada alınacak yazlık ayakkabı..
kaana küçük geliyor artık spor ayakkabısı..

cnm bnm iyi geçiniyoruz geçinmesine bi problemimiz yok annemler eşimi çok seviyorlar yaklaşık 1,5 aydır falan annemdeyiz evim orda bomboş dururken rahat ediyorum böyle kalabalık olduğu için arda elden ele dolaşıyor ii oluyor kiracı çıkınca evi depo olarak kullanıcaz yaz boyunca sonra bir iş bulurum bende yeni bir eve geçeriz vs vs

offff poffffff.. bugünlik kapasitemi doldurmuştumki aşağıdaki komşum kısır getirmiş sıcacık çorbayla bir tabağı yedim kuzulara vermedim birer kşık tattırdım.. dünki bulgur maceramızdan sonra sadece çorba içtiler....
ama patlıyacağım yaaa çok şiştimm.
sodada yok.. neyse bir yeşil çay yapım kendime belki azcık hazmettirir..

selam kızlar ,nasılsınız ,bir haftadır yoktum ,ne arayan ne soran ,bir tek sedacım ile pirayecim aradı ..nerde zeynaaaa ,nerde mmmf ,nerde beyaz ,hiçbiri bir alo demedi ,öldük mü kaldık mı merak eden yok ..
neyse bende milanodaydım :)) ordan parise geçtim :))
modem kablom kopmuştu ,eşim bir türlü almadı ,ancak bugün gelebildim..

biz iyiyiz merak edenlere :dilcikar:

eylülüm hoşgeldin..
biz haberini aldık canım piroştan.. telini bilenlerede bişey diyemeyeceğim sen demişin zaten
bu arada dip köşe temizlikte yapmışın güle güle kirlet canım darısıda bana inşallah..
yarın temizlik günü kociş uyarsa tabii..

eylül kuzum hoşgeldin sen bana telini atsana bi cicim ben seni her yok olmanda ararım cicikom hoşgeldin bu arada
aşkı memnu başlamak zere çayımda demini aldı ben gidimde gelirim ara ara

eylül kuşu pardon valla ne desen haklısın ama kontör olayı biliyon yaane:)) tabiki bahane olmaz kuzum piroştan aldık haberini milanodaymışsın:)))ee nası geçti tatilin anlat bakalım

lan eylül kırdırma kafanı da adam gibi git aç bak telefonundaki cevapsızlara :mymeka: hatun bizi adamdan sayıp telefonlarımıza çıkmıyor bir de gelmiş burada trip atıyor :dilcikar:

bende oğluşu banyo yaptırdım bu kadar saat yemek ve banyodan başka hiiç bişey yapmadık onu yatırdım şimdi biraz ders çalışasım var, kocayla oynaşasım vaar, bu gece cuma gecesi bir yasin okuyasım dua edesim var ama hangisini yapsam bilemiyorum üçünü birden yapamıyorum çünkü çok uykum geliyor birinden fire vermem gerekiyor ama hangisine öncelik vereyim bilemiyorum neyse bi gideyim bir yerden başlamak gerek dimi kaydirigubbakcemile3

zekeriyam beyazım ,aramışın canım ya şimdi kocam dedi gördüm sanki telinde cevapsızda dedi
o bakınca ben görmedim tabi ,günahını aldım yavrum özür ..

maytapcım hadi affettim :)))

ayy safiş yaa kuzum çok gzel maşallah sübhanallah saçlarıda çok güzel gür olacak zaar
ama ağızının kenarındakiler ne canım

valla tam olarak ne olduğunu ben de anlamadımiuçuk desen değil ama benzeri bir şeyler,ya ateşten ya da ilaçlar ağır geldiğinden oldu galiba

geçmişe az bişey baktım çitosçum Batuşa çok geçmiş olsun üşüttü mü acaba kuzu yaa
darkçım hoşgeldin canım özledik
ben de yatayım artık
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

oyy kurban olurum okyanusuma ,safisim onlar atestendir helade yavrum cok ateslendi dedinya disa vurdu demekki.

eylüss ne getirdin bize milanodan,havan batsin emi kirk yil düsünsem söyle bi vümle kuramam:)

ben izlmeedim yaa diziyi yine,amma meraksiz bi kadin oldum peh bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…