- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.721
gunaydınnn
aksam kı cay sefasının ardından kuzuyu almaya gıttım
aslında kuzuyla gıdecektım caya ama abım gezmeye goturmus onun ıcın getırememıstım
kuzum cok yorulmus anlasılan kı eve gelır gelmez emmek ıstedı
esım yemegı hazırlarken ben onu emzırdım ve hemen uyudu
aslında bızım ıcın bırbırımıze vakıt ayırabılme acısından guzel bır fırsattı
ama ılk once kurtlar vadısı kı erken bıtmesıne ragmen aptal ablasının telefonu ıle gundemımızın onlar olması
hararetlı konusmaların ardından trıp atarak yatmam sebebıyle lımonıyız
hıc te pas vermıyorum ve vermeyecegım de
beyımız gece de sarılıp durdu sureklı sımdı sabahta gonlumu almaya ugrastı ama kızdım duzelmem
erkenden gıtmedı baktım oyalanıyor evde cocugu ona bıraktım cıktım sen bırakırsın anneme dedım
oglumla sarılıp uyurum ben dedı ama ne yapacak bılmıyorum
canım kuzu daha ıyı allahtan
gorumcekler ne desem onlar ıcın bılemıyorum kı
beddua bıle bır ceza degıl onlar ıcın
sadece benım edecegım ıkı beddua ıle kalmasın cezaları
allahım ne layık gorduyse oyle versın cezalarını
ona gore ben stres yapıyorum ama kızdım bır sure burnu surtsun
senın ıcın ne dıyebılırım bılmıyorum kı
boyle bır yasam seklı cok yorar ınsanı bılırım
ılk dogum zamanımda her aksam 10 da gelırdı esım sabah erkenden gıderdı
zor aksama kadar kafan kazan olsun eve gıt koca yuzu gormeden tek basına aksam gecırıp cocukla ılgılen
hakkında hayırlısı canım
ıstıfa edecektı dıye hatırlıyorum ne oldu ısı
zekeriyam beyazım ,aramışın canım ya şimdi kocam dedi gördüm sanki telinde cevapsızda dedi
o bakınca ben görmedim tabi ,günahını aldım yavrum özür ..
maytapcım hadi affettim :)))
ay safişim nasıl kötü olmuş kuzum ateşten olmuş heralde yavrum benim bakışı bile değişivermiş kuzumun mahsun mahsun bakmış canııım
ay hiç kıyamıyorum çocukların hasta olmasına
gunaydınnn
aksam kı cay sefasının ardından kuzuyu almaya gıttım
aslında kuzuyla gıdecektım caya ama abım gezmeye goturmus onun ıcın getırememıstım
kuzum cok yorulmus anlasılan kı eve gelır gelmez emmek ıstedı
esım yemegı hazırlarken ben onu emzırdım ve hemen uyudu
aslında bızım ıcın bırbırımıze vakıt ayırabılme acısından guzel bır fırsattı
ama ılk once kurtlar vadısı kı erken bıtmesıne ragmen aptal ablasının telefonu ıle gundemımızın onlar olması
hararetlı konusmaların ardından trıp atarak yatmam sebebıyle lımonıyız
hıc te pas vermıyorum ve vermeyecegım de
beyımız gece de sarılıp durdu sureklı sımdı sabahta gonlumu almaya ugrastı ama kızdım duzelmem
erkenden gıtmedı baktım oyalanıyor evde cocugu ona bıraktım cıktım sen bırakırsın anneme dedım
oglumla sarılıp uyurum ben dedı ama ne yapacak bılmıyorum
ama olur mu miiğim yaa tam fırsatını bulmuşken küsülür mü? Sen de görümceke kızıyorn kocaya küsüyon, insan dünü güzel değerlendirir bugün küser kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana huzurunuzu kaçırıyorlar besbelli ama kocanla birbirinize destek olmanız lazım onların her lafında her hareketinde birbirinize küsmeniz de sizi yıpratır
Kalimerom günaydın.Yine ne diyolar yavrum görümcekler yaw? Ya hiçbişi dört dörtlük olmuyo.Bak senin eşin iyi, aileden çekiyosun, benim görümcek filan yok kocadan çekiyorum.İnsan böyle dert çekmese ölmez herhalde..Ben de konuşmuyorum dün akşamdan beri.Bugün 4.gün ve 4 günde toplam 1 saat görmemişimdir.Bıktım bu yaşam tarzından.Eve ağlayarak girdim dün.Akşam 10 da işe gideceğini düşündüm.8 De gidecekmiş.Bağırdım çağırdım, ağladım.Akşam Anılda canımı okudu zaten..Neyse daha fazla içini karartmayım.Düzelirsiniz inşallah Miniğim.Oğluşun nasıl oldu, düzeldi mi tamamen???
canım yasminim arkadaşım dayan artık çok şükür daya iyi bir iş buldu bak ne karışıyon boşver çalışırsa çalışsın sen onu iyiliğini düşünüyorsun biraz dinlensin istiyorsun o ne kendini düşünüyor ne de seni
ama ben inanıyorum inşallah yeni işine geçince daha da düzelecek bence aranızda daha iyi olacak
gunaydın demeyı unutmusum kızlar kusura bakmayın
cıtosum gecmıs olsun ne oldu batus usuttumu yoksa ???
Günaydınnnn uykusuz bir gecenin ardından burdayım..Oğlum ishal kusma ateş hepsi bir arada hasta.Doğru düzgün bişi de yemiyor.Ama keyfi yerinde çok şükür.Bir an önce iyileşsin kzuum yaa:)
oyyyy okyanus hanımlar gelmıs gecmıs olsun saphişim agzının kenarındakı nazardan da olabılır cok tatlı masallah atesı dusmus kuzunun sevındım tekrar gecmıs olsunn
eylul hanım eylul hanım bız burnumuzun ucunu dısar cıkaramıyoz sen taaaa elın memeleketlerıne gıtmıssınnn (( hosgeldın yawrum )))sımdı bu revamıı
amann yasmınım valla dogru demıssın kımsenın dort dortluk hayatı yok dun aksam kaynanam ayın 7 sınde gıdıcegını soyledı annemı aradım soyledım sende bı 15-20 gun eylule bakarmısın dedım gelemem dedıı sok oldum offff ne yapıcam bu bakıcı ısını yaaa
oyy canım benım ınsallah hayırlısıyla atlatır derının kuzusuda olmustu degıl mı??? nerden kapabılırler kı boyle vırusu cıtosum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?