- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.741
Icırım Allah yardımcın olsun güzelim ya.Bizde mi böyle anne olucaz.Ne var gelse annen?Hem sende rahatlarsın.Komşulara falan bi sordur bakalım.Benim tanıdık var ama geçen sene bana 700 milyon dedi
QUOTE]
:1shok: neeeee oda ıyıce sacmalamıs kusura bakma canım ama 700 mılyona ben calısıyom zatennnn kafamçokkarıştı
günaydın kızlar
kalimerocum artık onların lafına bakıpta kocanla aranı bozma canım istediklerini veriyorsun onlara farkındamısın ?
yasmincim üzüldüm canım ya biran önce normal çalışma saatlerine kavuşursunuz inş
neden hala istifasını vermedi ki kocan
çitocum geçmiş olsun batuşa rota aşısını olmamışmıydınız yoksa %100 korumuyomu
meleğim kıyamam eymen paşama karanlıktanmı korkuyomuş bıdık ne dertliymiş meğer çocuk:)naptın akşam anlat bakalım:)))
bizde de durumlar aynı oğlumu alıp çıkasım var ugün bakalım
çok merak ediyorum aranızda sütü kaşıkla içeniniz varmı sadece kahvaltıda içiyoruz oda kaşıkla yarım bardak püresine yarım bardağıda o şekilde veriyorum keçi inatlı oğlum benim
ya kızlar kan ilacı veriyor musunuz hala ne kadar veriorsunuz
Çitosum geçmedi mi canım ya??Ciddi bişi değildir herhalde keyfi yerindeyse.Umarım akşama kadar düzelir
Icırım Allah yardımcın olsun güzelim ya.Bizde mi böyle anne olucaz.Ne var gelse annen?Hem sende rahatlarsın.Komşulara falan bi sordur bakalım.Benim tanıdık var ama geçen sene bana 700 milyon dedi
Beyazmeleğim Eymenimin gecesini normale döndürmüşsün.Anılın odasında pc var.Modemin ışıkları gece lambası gibi.Korkmuyo ama gece annesini uyanık tutmak için ağlıyo, sabah zor kaldırdım
Asortik ben artık vermiyorum.1 Yaşında yaptırdığımız tahlilde demir eksikliği çıkmıştı.2 şişe demir kullandık.Bitti ama tekrar tahlil yaptırmadım.Düzeldiğini düşünüyorum.
Beyaz meleğim eymenın derdi ışıkmış demek ki.Batu hiç sevmez gece lambasını açınca sinirlenir hatta.Annesine çekmiş:)
günaydınnnnn mafoldumben
çok yorgunum annem taşınıyor dün ona yardım ettim toplanmasına sonra üstüne özdileğe gidip mutfak masası ve avize olayına girince eve kendimi attığımda bütün vücudum yorgunluktan titriyordu ve doğal olarak sabah kalktım başım dahil her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim yawww
çitoscum batumu hasta geçmişe değilde sayfaya baktım öle bişi sezdim
hayırdır geçmiş olsun kuzum
biri ban dünü-geceyi özellikle beyazın gecesini özetleyebilirmi????
heeeeeeee bişi sorcam oğlumun ön dişleri grileşmeye başladı
sizce neden ve ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?