2008 Kasım Anneleri

ayy aldım cevabımı tühh ya yaptırmasamıydık
fatih 4 yaşında çok şiddetli bi ishal kusma vakası geçirmişti 1 hafta srmüştü ondan kortum yaptırdım

canım kocası sehır dısına cıkıcak hemde bahce felan ekıcek artık yan komsumla konusucam hazırana kadar ıdare edebılırse edıcek sonra ıstanbuldakı gorumcem gelır okullar baslayana kadar da o ıdare eder
bakalım
canım bızde yaptırıcaktık doktorumuz pek etkısı olmuyor rota vırısu kaparsa da hemde bagısıklıgı gelısır demıstı oyle kalmıstı allahım yardımcınız olsun nasıl bı hastalık bu yaa

Miniğim ve yasminim kocalardan yana dertlisiniz bugün..

Yasminim sabret kuşum az kaldı tabii kocan istifa ederse işyerinden.Görev adamı bunlar:)

Miniğim bence eşinle kardeşi annesi vs.İçin tartışma .Hakikaten yazık etme sevginize.Ne olursa olsun sizin sevginizi,ilişikinizi bozar bu süregelen durumlar.Ve eşini cezalandırma onlar için.

Çitosum geçmedi mi canım ya??Ciddi bişi değildir herhalde keyfi yerindeyse.Umarım akşama kadar düzelir

Icırım Allah yardımcın olsun güzelim ya.Bizde mi böyle anne olucaz.Ne var gelse annen?Hem sende rahatlarsın.Komşulara falan bi sordur bakalım.Benim tanıdık var ama geçen sene bana 700 milyon dedi

Beyazmeleğim Eymenimin gecesini normale döndürmüşsün.Anılın odasında pc var.Modemin ışıkları gece lambası gibi.Korkmuyo ama gece annesini uyanık tutmak için ağlıyo, sabah zor kaldırdım

Asortik ben artık vermiyorum.1 Yaşında yaptırdığımız tahlilde demir eksikliği çıkmıştı.2 şişe demir kullandık.Bitti ama tekrar tahlil yaptırmadım.Düzeldiğini düşünüyorum.

Beyaz meleğim eymenın derdi ışıkmış demek ki.Batu hiç sevmez gece lambasını açınca sinirlenir hatta.Annesine çekmiş:)

dogru soyluyorsunuz kızlar
onlar ıcın huzurumu bozmama degmez ama bu herfıten ben ses cıkarmadıkca yuz buluyor herhalde onlara karsı esımın hatrı ıcın fedakarlık bekledı benden
allahallah dedım ne yaptım kı ben onlara hala ben pesınde dolasıcam onların yaa
onun ıcın kızdım esıme
artık fedakarlık bekleme safhasını gectık dedım bosuna bekleme

sonra gerı vıtesle hayatım sen haklısın % 500 sen haklısın
onlar hatalılar bılıyorum
sana yapılan haksızlık bılıyorum dıyor
ee madem bılıyorsun hala benden neyın fedakarlıgını beklıyorsun

ama onun aıle buyuklerıne soyledım ozellıkle amcasına
aramıza bu sekılde bır sorun soktular ama kendı kendılerının degerını dusurduler
kardeslerı onların neler yapmaya calıstıgını bır kez daha grdu dedım

Maytap batuda süt içmiyor ama eline küçük sütlerden pipetle verince biraz biraz içiyor..Onun dışında sabah kahvaltısını hazırlıyorum 150 mil sütle.Bi de gece uyurken devam sütü veriyorum.Bol bol peynir ve yoğurt yediriyorum.Sevmiyor sütü(

eylul yogurt hastası benım gıbı sutte muhallebı ve beb bıskuvılı verıyoruz ama bıberondan asla ıcmıyor yumurtada yemıyor bu cocuk ayy ne yapıcam naısl alıstırıcam bılmıyorummm

evet maytabım karanlıktan korkmuş meğer kuzum şimdi iyi artık
akşam naptığımı napıcan kız sen? benim gece hayatım dizi gibi oldu zaten kaydirigubbakcemile3 valla dün akşam okuduysanız yazmıştım zaten üçünden hangisini yapsam karar veremiyorum diye uyku bastırıyor artık son zamanlarda o yüzden hepsi aynı anda olmuyor ben de seçim yapmak zorunda kalıyorum kaydirigubbakcemile3 bilin bakalım hangisini seçtim :jeyyar:

ya kızlar kan ilacı veriyor musunuz hala ne kadar veriorsunuz

günaydın asortiem bebeğim erkencisin bugün iyi iyi isevindim
ben hala veriyorum çünkü kansızlık var doktor vermemmi söylüyor mecburen veriyorum

sabahları sen onu uyandırıyorsun geceleri de o seni
bir nevi intikam alıyor heralde canımbenim kıyamam

bende hiç sevmem bu gece sütünü almak için falan kalkıyor yaa ondan heralde bir de alıştı doğduğundan beri odasında gece lambası var mutlaka emziriyordum gece yaa ışık yakmıyordum o yüzden iyi oluyordu şimdide öyle kaldı artık

vee biriniz süt mü dedi kim o sütü sevmeyen sıpalar gönderin benim sıpamın yanına biraz süt versin onlara gün geçtikçe cozutuyor süt hususunda
gece yatarken bir biberon bitiyor 300 cc düşünün eğer yatmadan muhallebi falan yedirirsem o zaman bitmiyor yada içmiyor onun dışında mutlaka o bitiyor gece de başucunda tam iki biberon 300lük süt duruyor evet yanlış okumadınız 2 biberon önceden bir biberondu sabaha kadar onu içiyordu şimdi yetmiyor sıpaya gece ağlıyor sütüm btti süt yap diye yapmasam olmuyor o yüzden iki biberon duruyor ve genellikle 1.5 biberon bitmiş oluyor sabaha hepsi tam bitmese de
çocuk sünger gibi süt çekiyor yaa manyak kansızlık var fazla içmesine engel olmak istiyorum nasıl olacağım bilemiyorum :çok üzgünüm:
haa öğlende uyurken içer 200-250 cc falan onu da atlamayalım

günaydınnnnn mafoldumben
çok yorgunum annem taşınıyor dün ona yardım ettim toplanmasına sonra üstüne özdileğe gidip mutfak masası ve avize olayına girince eve kendimi attığımda bütün vücudum yorgunluktan titriyordu ve doğal olarak sabah kalktım başım dahil her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim yawww

çitoscum batumu hasta geçmişe değilde sayfaya baktım öle bişi sezdim
hayırdır geçmiş olsun kuzum

biri ban dünü-geceyi özellikle beyazın gecesini özetleyebilirmi????

heeeeeeee bişi sorcam oğlumun ön dişleri grileşmeye başladı
sizce neden ve ne yapabilirim?

ben ölçtürmedim ama veriyorum ya günde 10 damla bi ölçtrmem lazım aslında yaa haftaya bi ölçtüreyim kanını

zeynacım hoşgeldin bebeem kan ilacı içiosa ondan olabilir tatlım yaa bizde de hafif var çnkü
annen nereye taşınıo sana yakına mı uzağamı

beyazmelek maasallah kuzuna
ne guzel ıste ben takla atıyorum resmen ıcsın dıye ama puffff yapıyor sıpa

zeyna hosgeldın canım
annecıgın tasınıyor hee
zor sımdı ısı valla toplan tası yerlestır bır kez tasındım ama bılırım ne kadar zordur

asortıe ben vermıyorum artık kan ılacı canım

Batu hasta teyzesi ishal kusma filan..

Ön dişlerin grileşmesi antibiyotiğe veya kan damlasına bağlı olabilir canım.Bir doktora göster yine de sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…