- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.881
ay yazdım yazdım silindi
neese o kadar uzatamııcam benim ufak oğlum ecinnili mi ne
yüksek beşiğinin korkuluğunun tek çıtasını nasıl açmışsa inmiş ve yatak odamı talan etmiş resmen talan sonrada kapıyı açıp çıkmaya çalışıyo eşşek becerememişte kurcalayıp duruyodu
açtım kapıyı ödüm koptu biyeri kanadı kırıldı sandım bacaklarımın arasından bi kaçışı varki sormayın
ama boşa demiim kime benzedi diye bende 3 yaşında kırmışım korkuluğumun çıtasını inmek için annemlerde açık bırakmıştı orayı inip çıkıyodum bu daha 1.5 yaşında ama buda zamane çocuğu tot yer görnesin istiyo
ben çıtayı zor taktım yerine o nası çıkardı hayretttt
ayy selam kızlar dün gecee eylül bir uyandı ki ne uyanmak çığlık çığlığa resmen delirmiş gibi bağırıyordum hemen kaldırdım kucağıma aldım ama
asla susmuyor sadece bağırıyor kendini kasıyor saçını yoluyor yüzünü çizio deli gibiydi
hemen okudum biraz sakinleşti falan derken ışığı açtırdı bana sonra yatırdım yanıma sürekli uyanıp uyanıp ağladı yaa
çok korkunçtu yaa çocuğun içine cin girdi sandım valla bişeyden korktu heralde kuzum rüya mı gördü ne yaptıysa bişe oldu ama anlamadım ama çok korktum valla
ayy beyazım valla bende çok korktum bende okurum hep aklıma gelince ama anlamadım yaa
sende üzülme canım bilirim omonotonluğu çok sıkıcı bişedir çekilmez oluyor bazen herşey
ama napacaksın tatlım yapacak bişeyin yok valla benimde bi annem var gittiğim bi de dışarı çıkıyorum eylülle canım sende öle vakit buldukça at arabasına çık havalarda güzelleşio ohh mis gibi canlanma ayı işte bu ay hep beraber canlanalım işte sıkılmayalım:)
ayy bu arada kocim avm yönetim kuruluna girdi çok sevinmiş ama bi yandanda üzülmüş
çünkü güvendiğim o kadar insanın gerçek yzün seçimde gördüm emel dedi ben bunlarla nasıl
arkadaşlık etmişim şaşırıp kaldım dedi çok yorgunum dedi 8 saat sürmş toplantıları ve seçimleri
uyudu ikiside bende bi bakayım dedim
asorticim hayırlı olsun cicim kocişinin yeni pozisyonu
bana pozisyon deme aklıma kötü şeyler geliyor aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ohhhh maşallah beyazımmeleğim seni pek bi çakır gördm
sen farklı pozisyonlar denemeye devam et bizede habet ver hee unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?