2008 Kasım Anneleri

gunaydın kızlar
ıs yerındeyım kahvaltımı yaptım domates salatalık bır dılım ekmek eslıgınde
sımdıde ara ogunumu yapıcam
lavısım basarılar dılıyorumm
krıkıtos ne oldu merte ben orayı kacırmısım canım yataktan mı dustu gecmı9s olsun

selammm,
herkesler iyidir inşallah..
ben dünden beri temizlik yapoıyorum yok anacım gelin evimi bir görün hiç temizlenmişe benzüyormu..

ay asortim sorma herşeyi karıştırıyorlar bu kuduruklar..

dün babamız marketten şişe süt almış yemeğede oturcaz alamadık ellerinden yuvarlıyorlar yerde nese oturduk yemeğe az bişey yediler tvnin klarşısına gittiler sonra bir ara baktım kerem yüzüme bakıp sırıtıyor bir gittimki yanına ağzıyla şişenin plastik kapağını ve içindeki ambalajı yırtmış sütün yarısı yere dökülmüş birde sanki saklayacakmış gibi üzerine basıyor ben görmeyim diye..bizde çay kahvaltısı gibi bişey yapıyorduk yorulnca yemek yapamadım sadece çorba ve yanına bişeyler yaptım kuzulara.. sütü temizleyim halıyı sileyim derken çayım soğudu yemeğim yarım kaldı temizliğin üstüne çok güzel oldu siftah çekti oğlum..
bugünde kuduruk kerem zor uyudu biberonu tam bitirmemiş bacağına döküyor birde salıncağın bezinni kemiriyor.. kızdırdı beni yine.. ahh sormayın bu kemirme konusunda dertliyiz bun anlatıcam size detaylı fikirlerinize ihtiayacım var pazartesi salı herkesin yoğun olduğunda yazayımda bana bir fikir verin ne yapacağımı şaşırdım valla..
işde benim işler hiiiiiiiç bitmiyor yani..

lavişcim sınavda başarılar yarında var sanırım.. bugünküde iyi geçmiştir inşallah..

ıcırcım diyette kolay gelsin ben diyet yapamıyorum ama bu gidişle bu kuzular bana çok verdirecek..

krikom geçmiş olsun dedimmi hatırlamıyorum tekrar geçmiş olsun oğluşuna canım..
dün gecede biz uyuyamadık kaan çok kıvrandı dişten dolayı en sonunda dolven verdim sızdı kaldı.. artık böyle uyuturken azcık zorlanırlarsa vereceğim ilaç çünki gecenin sinyallerini veriyorlar önceden önelmi alalım yaniii..

nazlımeleğim her zaman söylerim senin işin iki kat zor bizden valla allah sabır ve de kolaylıklar versin
bende evimin eski zamanlardaki gibi pırıl pırıl olmasından umudu kestim artık çokta kafama takmıyorum açıkçası temizliğimi yapıyorum mis gibi oluyor, iki dakka geçmeden hey yer batabiliyor dağılabiliyor napayım evladım sağlıklı olsun gerisi boş artık benim için

gün bitti ama bende bittim resmen
akşama da hem misafirim hem de öğrencim gelecek
öğrencime söz vermiştim sana browni yapıcam diye neyse arkadaşıma da ikram ederim artık
şimdi aradı arkadaşım İzmir'den geliyor çok samimi arkadaşım kardeşim benim, ay nasılda özledim annesine de söylememiş gelme saatini ben akşam geç gelirim demiş bize uğrayabilmek için çünkü iki gün tatili var yarın da çıkamayacak görüşemeyiz poff neyse
hem sevinçliyim hem de nasıl yetiştiricem hepsini birden bakalım arkadaşıma yemekte yediririm sanırım neyse anacığım yapmıştır yemeği zaten yemek konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben browniyi yetiştireyim yeter yanına da tuzlu bişeyler yapayım yada mısır falan patlatayım :uhm::çok üzgünüm:

ay yazdım yazdım silindi
neese o kadar uzatamııcam benim ufak oğlum ecinnili mi ne
yüksek beşiğinin korkuluğunun tek çıtasını nasıl açmışsa inmiş ve yatak odamı talan etmiş resmen talan sonrada kapıyı açıp çıkmaya çalışıyo eşşek becerememişte kurcalayıp duruyodu
açtım kapıyı ödüm koptu biyeri kanadı kırıldı sandım bacaklarımın arasından bi kaçışı varki sormayın
ama boşa demiim kime benzedi diye bende 3 yaşında kırmışım korkuluğumun çıtasını inmek için annemlerde açık bırakmıştı orayı inip çıkıyodum bu daha 1.5 yaşında ama buda zamane çocuğu tot yer görnesin istiyo
ben çıtayı zor taktım yerine o nası çıkardı hayretttt

ayy selam kızlar dün gecee eylül bir uyandı ki ne uyanmak çığlık çığlığa resmen delirmiş gibi bağırıyordum hemen kaldırdım kucağıma aldım ama
asla susmuyor sadece bağırıyor kendini kasıyor saçını yoluyor yüzünü çizio deli gibiydi
hemen okudum biraz sakinleşti falan derken ışığı açtırdı bana sonra yatırdım yanıma sürekli uyanıp uyanıp ağladı yaa
çok korkunçtu yaa çocuğun içine cin girdi sandım valla bişeyden korktu heralde kuzum rüya mı gördü ne yaptıysa bişe oldu ama anlamadım ama çok korktum valla

eehehe ecinni hee ay güldürdün beni maytabım çok yaşa emi ama var memoda bişeyler kaydirigubbakcemile3

ay yavrum bismillahirrahmanirrahim nolduki kuzuya kıyamam kötü bir rüya gördü heralde ayılamadı sanırım canım benim allah korusun sürekli okumak lazım bunları ben her gece mutlaka okurum babası da okur hatta bazen gündüzleri de okuruz bişey olursa

ay kızlar ben çok kötüyüm yaaa öğrencim gelmedi acil işi çıkmış, arkadaşım da geldi ama kısacık durdu gitti sadece yemektye eşlik edebildi
sanırım çok bunaldım yine monotonluktan, bir kardeşim olmasını hiç bu kadar çok istememiştim oturup dertleşecek kimsem yok buralarda yakın arkadaşlarımın hepsi dışarıda her zaman görüşemiyoruz bir arkadaşım var burda o da kendi aleminde şöyle çocuğu bırakıp babasına çıkıp gideyim dedim yok kimsem mafoldumben
eşimde farketti artık bunaldığımı, işte biraz üstüne geliyor dedi bir de montonluk eklenince böyle oluyor diyor çok haklı
hadi sizi götüreyim bir yerlere dedi sevindim hazırlanmak için Eymeni odasına götürdüm yatıcam dedi eşek sıpası giydi pijamaları yattı, eşim de hadi kaynım evde yaa sinemaya gidelim yada o çıkma yıldönümümüzde gidemediğimiz yere gidelim dedi ok dedim sevindim yine amaa eymen paşa hala uyumadı yatağında keyif yapıyor paşa bir dalsa çıkıcaz bizde sinemanın saati geçti zaten pufff :çok üzgünüm:

ayy beyazım valla bende çok korktum bende okurum hep aklıma gelince ama anlamadım yaa
sende üzülme canım bilirim omonotonluğu çok sıkıcı bişedir çekilmez oluyor bazen herşey
ama napacaksın tatlım yapacak bişeyin yok valla benimde bi annem var gittiğim bi de dışarı çıkıyorum eylülle canım sende öle vakit buldukça at arabasına çık havalarda güzelleşio ohh mis gibi canlanma ayı işte bu ay hep beraber canlanalım işte sıkılmayalım:)

ayy bu arada kocim avm yönetim kuruluna girdi çok sevinmiş ama bi yandanda üzülmüş
çünkü güvendiğim o kadar insanın gerçek yzün seçimde gördüm emel dedi ben bunlarla nasıl
arkadaşlık etmişim şaşırıp kaldım dedi çok yorgunum dedi 8 saat sürmş toplantıları ve seçimleri
uyudu ikiside bende bi bakayım dedim

asortie evet haklısın canım önümüz bahar yaz canlanalın biraz
size yazdıktan hemen sonra gittimö oğuluşuma baktım uyumuş kuzum sinemaa 21.30daydı son seans baktım geçmiş seans birkaç dk eşim dedi sen ne istersen onu yapalım diye o zaman dedim burda bir yer var cafe bar tarzı cavnlı müzik falan oluyor çalanlarldan biri de bizim arkadaş hatta oraya götür beni dedim tmm dedi
evimizede çok yakın hatta jkarşısında sayılır gittik birer birwa falan içtik iyi geldi valla ohh çakır keyif olmuşum şarkılara eşilk ettik oğluşumla aşk parçamızı da çaldırdım vs.. çıktık hava da öyle güzel biraz yürüfük başım dönüyor zaten tam mest olmuş durumdayım eve geldik hadi yazayım dedim size opuyorumnanaktan
arada yapmak lazım yaa çok iyi geldi bebeğim de uslu uslu uyumuş

asortim eşine hayırlı olsunçok sevindim ve evet insanların gerçek yüzü böyle zamanlarda dasha iyi anlaşılıyor

ben gidip dişlerimifırçalayayım yatağa geçeyim kızlar kociş bekliyor öptüm sizleri herkese iyi geceler
yazımda kötülük varsa kusura bakmayın sarhoş sarhoş canlı bağlandım size kaydirigubbakcemile3 hadi byee

ohhhh maşallah beyazımmeleğim seni pek bi çakır gördm
sen farklı pozisyonlar denemeye devam et bizede habet ver hee unutma

günaydın herkese alemimize geri döndüm tabiki
kimsecikler uğramamış henüz, benim de sınav görevim vardı yeni bitti birazdan derslerim var onlara girip çıkacağım
oğlum bugün pikniğe gidecek ananesiyle dedesiyle dağlara bayırlara koşacak iptal olmadıysa eğer
dersten sonra bizde gidip bir uğrarız olmazsa öğlen arasını orada değerlendiririz

dün akşamım çok güzeldi, devamı da çok güzeldi elbet :kedi: oğlum rahat uyusaydı daha da güzel olacaktı ama aralarda uyandı ağladı durdu bir sıkıntısı vardı sanırım kucağıma aldım gazı mı var acep diye bişey yok sanırım bir yeri ağrıdı peditus verdim aklımıza o geldi gece gece tekrar yatırdım uyudu şükür sonra, yine kalktı ama ağlamadı emziğini sütünü falan aldı yattı tekrar

keyfim acayip yerinde bugün kendimi çook iyi hissediyorum biraz uykum var ama olsun o kadar takmıyorum
hava güzel,çiçekler açtı,kuşlar öttü, oğluşum iyi şükür, kocama aşığım :asigim: ee daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3
pek bir sevgi kelebeği hissediyorum kendimi bugün
haa uzun zamandır görmediğim dün bahsettiğim kardeşim yerinde olan arkadaşlarıma ve kuzenime özlemim hala devam ediyor dün arkadaşımın birini gördüm ama yetmedi bugün kuzeni arayacağım bakalım buralardamı, aslında muğlada üniversite okuyor ama oradan çok burada geçiriyor vakitinikaydirigubbakcemile3
ay neyse çenem düştü yine benim hadi görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ohhhh maşallah beyazımmeleğim seni pek bi çakır gördm
sen farklı pozisyonlar denemeye devam et bizede habet ver hee unutma

asortiem bildiğimiz pozisyonlardan şaşmadık birkaç pozisyon denedik ama yeni değildi yani
zaten kafam yeniyi deneyecek kadar çalışmıyordu gece kaydirigubbakcemile3

slm güzel anneler.dışarda çok güzel bi hava var.ama ev buz gibi kaloriferlerimiz yanmıyo kömürümüz bitmiş çağanı uyuttum uyansın dağlara kırlara götürücez gezmeye.ders çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo.sınavada çok az kaldı offffffff sıkıldım artık.senelerdir sınav düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…