- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.901
allah bozmasın keyfini cicimm
slm güzel anneler.dışarda çok güzel bi hava var.ama ev buz gibi kaloriferlerimiz yanmıyo kömürümüz bitmişçağanı uyuttum uyansın dağlara kırlara götürücez gezmeye.ders çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo.sınavada çok az kaldı offffffff sıkıldım artık.senelerdir sınav düşünmekten
ya hatunlar facede takılıoda buraya gelen yok beaa
ayy bu arada kocim avm yönetim kuruluna girdi çok sevinmiş ama bi yandanda üzülmüş
çünkü güvendiğim o kadar insanın gerçek yzün seçimde gördüm emel dedi ben bunlarla nasıl
arkadaşlık etmişim şaşırıp kaldım dedi çok yorgunum dedi 8 saat sürmş toplantıları ve seçimleri
uyudu ikiside bende bi bakayım dedim
asortie evet haklısın canım önümüz bahar yaz canlanalın biraz
size yazdıktan hemen sonra gittimö oğuluşuma baktım uyumuş kuzum sinemaa 21.30daydı son seans baktım geçmiş seans birkaç dk eşim dedi sen ne istersen onu yapalım diye o zaman dedim burda bir yer var cafe bar tarzı cavnlı müzik falan oluyor çalanlarldan biri de bizim arkadaş hatta oraya götür beni dedim tmm dedi
evimizede çok yakın hatta jkarşısında sayılır gittik birer birwa falan içtik iyi geldi valla ohh çakır keyif olmuşum şarkılara eşilk ettik oğluşumla aşk parçamızı da çaldırdım vs.. çıktık hava da öyle güzel biraz yürüfük başım dönüyor zaten tam mest olmuş durumdayım eve geldik hadi yazayım dedim size opuyorumnanaktan
arada yapmak lazım yaa çok iyi geldi bebeğim de uslu uslu uyumuş
asortim eşine hayırlı olsunçok sevindim ve evet insanların gerçek yüzü böyle zamanlarda dasha iyi anlaşılıyor
ben gidip dişlerimifırçalayayım yatağa geçeyim kızlar kociş bekliyor öptüm sizleri herkese iyi geceler
yazımda kötülük varsa kusura bakmayın sarhoş sarhoş canlı bağlandım size kaydirigubbakcemile3 hadi byee
selam kızlar
kimse yok sanırım
canım sıkkın bugün
oğlum masamın üzerindeki kocaman kasemi düşürüp kırdı allahtan kjafasına gelmedi
manevi değeri vardı
eşim 10.yılımızda göndermişti onu bana içinde kırmızı güller vardı çok şık bişeydi gülleri kurutup sprey sıkmıştım bozulmasın diye
minik minik taşlar ve kase tuz buz oldu çok üzüldüm
üzülme ben sana genbe alırım 20.yılda diye kocam aklınca güldürcek beni ama üzüldüm valla
selam hatunlar
dışarda çok güzel bir hava vardı ve biz çekirdek aile olarak bnu kaçırırmıyız
attık kendimizi meşhur sekaparkımıza ohhh valla çok güzel geldi
dün geden sonra
dün gece gene çok incindim incindirildim ama bugün baya güzeldi
asocum senin kocanında yeni işi hayırlı olsun
ama bu full+full çalışması eylül ve senin için çok kötü kuzum ya
helede pazar günleri fena herkez kocisiyle olunca ama iş işte iş iştir
maytap kafa geçmiş olsun hayırdır mikroskobik büyüdüde zarara ziyana mı başladı
valla bende üzüldüm insana manevi değeer fena koyuyor
amaannn cana gelmesin bebeğim
beyazcım sessizce takibindeyim kuzum senden öğrenecek çoooooookk şeyim var bu yaşımda daha
Selamlar herkese a.s
Çok güzel bir pazar günü geçirdik,pikniğe gittik,çok severim piknik yapmayı,bu sene de sezonu açtık,Duru Okyanusta çok eğlendi.Bİr ara eşimle başbaşa kırlarda dolaşmaya çıktık,kısacık bir gezintiydi ama o kadar hoşuma gitti ki,eşimle yaşnız kalmayı çok özlemişim sanırım.Eski günlerimizdeki gibi hissettik kendimizi çok güzeldi
selam kızlar nasılsınız ben iim bende bugün kuaföre gittim.
Asoritecim eşinin yeni pozisyonu hayırlı olsun.
Mmmfcim cana geleceğine mala gelsin,eşiin bidaa alır artık.
beyaz melek senin nickinin yanına +18 yazdırsak walla süper olcak,çok fenasınız ya :) ben hiç böle deilim felan dermişim ahahah
Sayfadaki herkese selam olsun.Zeyna,Çağancuk,Sapiş öpüldünüz.Dier tüm kıslarıda öptük
yok kız ne eşi mehmetakif. ona sorarım söyler ananımı özledin derim he der:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?