2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydın şekerler nasılsınız?

Benim oğluşum hala hasta.İshali azaldı gibi dün 3 kere oldu.Ama bulantısı ve iştahsızlığı devam ediyor kuzumun.Dün gece bi uyandım bi ses geliyor gık guk böyle tıkanmış gibi bi frıladım yataktan batu kusmaya çalışıyor ama hala yata pozisyonda aklım gitti boğuluyor zannettim.Hemen doğrulduk toparladık filan biraz biraz kusuyor çok ağladı kusarken.Kuzum benim kuş gibi ötüyordu.İçim gitti gecenin saat 4 ü.Sesini babaannesi duymuş o çıktı geldi o saatte..Biraz oturduk kendine geldi oynadık filan sonra aramıza aldık yatırdık.Bi de bulantısı için fitil yaptım uyumuşuz sabaha kadar.Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin..

çitos bence ona serum takılması gerek sen daha ii bilirsin ama serum takılmadan o bulantı geçmiyo( herkese günaydın bu arada.

tekrar günaydın kızlarr.Acayip yorgunum çok yoğun bi haftasonu geçirdik.Cumaresi günü emirganı ve laleleri ordan sonrada istinye parkı talan ettikten sonra eve 9 da zor geldikkP aynen dilimiz dışarda kaldııkaydirigubbakcemile3 çok yoruldukk sabahta bizim damadın kuzeninin bi yeri vamış izmitte oraya kahvaltıya gidelim dediiler haydii kalktık sabahtan yola çıktık.gittik gezmek oldu ama gittiğimiz yeri pek beğenmedim açıkçası ne biliyim ne bi dağ kenarı bi bi göl kenarıydı adam yol kenarına lokanta yapmış bizde burda taaaa oraya gittik( bizimkilerin akıllarına uyduk işte.bi güzel de kazıkladı bizi akraba işi...sinir olup geldimm bi daha hayatta gitmem:)) böyle işte yorgun argın geldik buralara.Buğra için ii oldu atti de atti diye başımızın etini yiyo çünkü.salıncaklara bindi mi inmek bilmiyo.bu arada bütün dişleri dururken sen git arkadaki azıyı çıkar( neresi acıyo diyorum parmağıyla gösteriyoo kuşum.3 ücu çıkmış biri kalmış ama acıyodur eminim.

cıtosum gecmıs olsun canım yaa
nedır bu bulantı kusma anlamadım ınsa allah hemen duzelır batus

derın ıyı gezmıssınız ne guzel hafta sonu
o akraba kazıgını ıyı bılırım canım acısı hemen cıkmaz

asortıe erkencısın kuzum

günaydın hatunlar
herkeze mis gibi mutlu huzurlu bol kazançlı haftalar diliyorum

çitoscum çok geçmiş olsun benim oğluşumda dün akşam 2 kez kustu sanırım hava çarptı kustuktan sonra rahatlayıp uyuyabildi sizde en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

minikçim bizim cebimize hiç bişi batmıyor
olmayan şey nası batacak onuda bilmiyorum
ama senin adına çok sevindim alışverişi çok seven bir bayaaaan olarak
evet c.tesi günü çok incindim incinttirildim hep olan bizim ilişkimize oluyor aile yaşantımıza oluyor
ben onları (onu) Allaha havale ettim ne gelirse en güzeli ondan gelir

dün çok güzel bir gündü facede resimlerden anladığınız gibi mis gibi havada oğlum coştu koştu sallandı kaydı çok mutlu oldu ama sanırım deniz kenarındaki rüzgar ve temiz hava çarptı bebeğimi akşam uyuttuk ama hep kasıla kasıla ağladı uykusunda sat 10'a doğru bir kustu hortum gibi yarım saat ara ile sonrarahatladı ve uyudu bebeğim
sabah kaldığı yerden devam etti yavrum

çilekçim hayırlı olsun kızkardeşinede görümcekinede
şıkır şıkır düğünler bekliyor seniiiii

hafta sonu mutlu olan huzur içinde geçiren herkeze mutluluğunuz daim olsun diyorum bayanlar

gulizgul
+,
yasmin.28
, derinxby, hilal1975,
Asortie
+,
Minik Kalimero
+

hepinize hayırlı günlerrrr

zeyna gecmıs olsun canım
sanırım mevsım gecısı cok etkılıyor cocukları
kım ıncıttı bılmıyorum ama maalesef olan hep ılıskılere oluyor
neden ınsanlar normal halınde bırakılmaz hep bıryerden bırseyler sokusturulur anlamam

miniğim ben hep erkenciyimde pcyi açmaya fırsatım olmuyordu artık mutfağa yanıma alıyorum kahvaltı hazırlarken size takılıom ama yaptık kahvaltıyı
hiç bişede yemedi

ayrı ayrı mı veriyosun asorti valla ben ayrı veremiyorum o zmaan bişey yemiyo.hala karışım veriyorum onu da zorla ama napiim hiç olmazsa yiyo böyle.önüne aklına ne gelirse koyuyorum kafasını karıştırcak.onlara bakar oynarken ağızını açıyo benimki.

Çitosum bi götür çocuk doktoruna Batuşu.Çocuğun direnci düşer be canım.Hoş ben götürdüm düzeldi mi, hayır Geçmiş olsun..

Asorti Anılda kahvaltı istemediği gibi, meyve de yemek istemiyo artık.Cumartesi günü çikolatayı kaçırdı.Alerji çıkmış yüzünde 1-2 tane, öksürük tam gaz.

Kızlar ne tatlı oldular.Hep böyle kalsalar.Anıl her dediğimi taklit etmeye başladı.Bazen inanamıyorum dediklerine..Dün akşam evde yalnızdık.Dizlerine yattım, öpüyo falan.Aşık gibiydik:)Dedimki başka aşklar yalanmış, bundan ötesi yok.ıyiki doğurmuşum...

diş çıkarıyorlar ya galiba ondan biraz da inat falan öyle güzel güzel ancak çooook aç kalırsa yer yoksa her zaman kandıra kandıra veriyoruz.sonuna doğru artık ne yapsam yemiyo bende bırakıyorum napiim.

diş çıkarıyorlar ya galiba ondan biraz da inat falan öyle güzel güzel ancak çooook aç kalırsa yer yoksa her zaman kandıra kandıra veriyoruz.sonuna doğru artık ne yapsam yemiyo bende bırakıyorum napiim.
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…