2008 Kasım Anneleri

çitosum bugün işyerinde nette problem var..bi gidiyor bi geliyor..
ben o yüzden çok yazamadım bugün..
he he he normalde çok yazardım sanki:))))))))))

E cevabı vermişsin hilalim ben bişi demiyim:))

Belki mesajını okuyamamıştır bile.Işık hızıyla mutfak önlüğünü takıp, aperatiflere geçmiştir:roflol:

Hımmm arkasındna sesleneyim o zaman beyaz meleğim jartiyeri unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

hadi leen adım çıkmış dokuza inmez sekize
üzerime hafif bişeyler aldım o doğru kaydirigubbakcemile3 yatmadan önce bişeyler atıştırayım dedim brownim orada duruyor öyle olmuyor bir bardak sütle indiriverdim mideye
kocişim de yanımda ceviz kırmakla meşgul şuanda benimle işi olmaz sanmıyorum yani olurdu da şartlar pek elvermiyor bize bugünlerde malesef, kaynım varya yan odada ders çalışıyor osebeple yani, yoksa her zaman olmasa da arada böyle fırsatları değerlendirirdik boshayallersmile
jartiyer dediniz de ben jartiyeri hala deneyemedim, jartiyere bir türlü sıra gelmedi ay

Bende halen deneyemedim.2,5 Sene oldu alalı..:roflol:

Çitosum gelirim ay, niye gelmeyim.Yaparız bişiler, kilolara kilo ekleriz:)

Maytabım ben de bakla alacaktım dün, beğenmedim markettekini.Kocama yapayım:)

yasmincim sana mesaj atıyodum çok acil işim çıktı bide arkadaş listemde kayıtlı degilmişsin hemen arkadaşlık istegi atıyorum kabul et yolluyayım ismini

bu arada size küsmüştüm :dilcikar:." tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı" :bbo:
hiçbiriniz bugün bir merhaba bile demedi o kadar herkese bişeyler yazdımdı..
sonra dolandım dolandım netde unuttum gittiiiiiii...:sm_confused:

tavuklu mantar sote
mercimek çorbası
z.y.bakla
bulgur pilavı

aha bu menünün aynısı var bizde bakla hariç daha doğrusu olacak inşallah kıçımı kaldırım yapabilirsem olacak
daha yeni uyandık oğluşumla arkadaşlar nazlımeleğimin gelininin annesiyle babası kaydirigubbakcemile3 gündüz aradılar buluşalım diye parktaydık işte olmadı buluşamadık bende yemeğe davet edeyim diyorum mercimek çorbası tavuklu mantar sote yapsam yanına bulgur yada pirinç pilavı yetmez mi birde çoban salata yaparım ımm

canım yeter ne olacak ama azına gidiyorsa yanına kaselere yoğurt koy yada cacık gibi bişeyler yap oldu dolu şey işde zaten arkadaşınsa aramaz bence... kolay gelsin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…