2008 Kasım Anneleri

Kalimerom kocanla konuş, daha fazla yüz vermesin.Bak gelirim alırım elime heee:)Şaka maka canını sıkma canım.Önemli olan sensin ve bebeğin.Sağlığın bozulacak bak.Muattap olma, yavrunla, kocanla meşgul ol.Seni seven kocan, bebişin ve ailen var.Üzme kendini..

valla istikrarlıyım bu sefer kızlar
lavişçim
patates diyeti isteğe bağlı olarak genelde 3 gün yada 5 gün devam eden bi rejim
bütün gün haşlama patates yiyorsun başka hiçbirşey yok bugün 2.günüm biraz zor ama ben patatesi sevdiğim için sorun olmuyor

Kızlar bişi dicem Seda demişken.Şimdi çekilişte Seda bana hediye almış, msn de konuşuyoruz.Konuşma hatırladığım kadarıyla şöyle;

Seda:Kaç bendesin, canım..
Ben:74 kiloyum, 44 beden.
Seda:Aaa bende 74 kiloyum ama boyum 1,76
Ben: Ben 1,60 boyundayım..
Seda:O zaman değiştirmem gerekecek(

Şimdi bu patatescilere ben ne deyim:)))))))))))))))))

Hilalim canını sıkma.Verirsen verirsin, vermezsen Hiltonda yapacağımız düğünde göbek tokuştururuz:roflol:

Lavişim merhaba canım..Sınavlar nasıl geçti kıı?

:roflol::roflol::roflol:
E beni de çağırırsınız artık düğüne ama yalnız gelemem sanırım göbeğim ve ben için iki kişilk bi davetiye rica ediciğim:roflol:

çitosum kızlarımın ikiside birbirinden güzeller..hiç öyle bir korkum yok allaha şükür..kaydirigubbakcemile5

Benim de hiç şüphem yok güzel olduklarından tatlımyerimseniben

çitosum merak etme ona da çözüm var bekunis die bir ilaç var bağırsakları çalıştırıyo zaten topu topu 5 günlük bir program sorun olmaz

Oooh dengesiz beslen kabız ol ilaçlardan derman bul.Yanlış taktik önemli olan sağlık.Patates diyetini onaylamıyorum ama başarılarını ve azmini takdir ediyorum.

kocısın onun haberı olmadan msn ıletısıne "CEKIRDEK AILE - cekemeyen anten taksın" yazdım bırazdan gorumceklerden duyan esım benı arar :umursamaz:

Sen de az değilsin heee:1ninca:

lavişim inş.gelebilirsiniz cnm çok güzel bir süpriz olur cnm benimmm:)

ceketini de güle güle giy cnm bende aldım h.sonu stradıvarius tan lacivert aldım ama ben

kraftın koltuğuna bakmadım cnm bilmiyorum ama var baya memnun olan, biz chicco nun iki modeline baktık biri proxima ki hiç güzel bişey değildi, diğeride yine chicconun key modelleri varya onlardı beğenmedik kemeri boşluk kalıyoduı bizimkinde kemeri taktıktan sonra sıkıştırabiliyosun bi kol var onu çekince iyice sıkışıyo sen bilirsin tabi tatlışım

çitosum bizimki terletmedi şimdiye kadar cnm yaa yazın nasıl olur bilmirorum ama terletirse alırım bende kılıf

sedoş verdiğin kiloları da yaz verirsen bende yapıyım bu diyeti cnm:)

Selam millet.
Krikitos hoş buldum canım benim, siz unuttunuz ama, ben sizi unutmuyorum, en azından facedan takip ediyorum sizleri ve kuzularınızı, bu arada face'i olmayan arkadaşlar siz de açın, buradan da takip etmeye çalışıyorum geceleri ama geçmişi okumazsan yetişmek çok zor oluyor, herşeyden bi haber kalıyorum.işyerinde nete giremiyorum maalesef
neyse hasta olan bebişlere geçmiş olsun,
Ateş uyurken bir göz atayım dedim, kilodan konu açılmış
hemen paylaşayım, çok sağlıklı olmadığını bile bile meksika biberi hapından kullandım, 1 ayda 6 kilo verdim, eski kiloma döndüm şükür, umarım koruyabilirim bu kiloyu, 2 aydır sadece 1 kilosunu geri aldım sadece bakıcaz artıkın, ben tavsiye ediyorum bu hapı herkese valla.

kızzz yasminnn ilahi öldürdün beniiii delüüüüüüü valla ağzınıza sahip çıkın anam bende biara kendimi kaybettim ama dur deme zamanıydı
çitosçummm ilaçta çare aramıyorum ama zorlanırsam die evde hazır bulunduruyorum herzaman daha öncede yazdım bir hafta dikkat ettim yememe ondan sonra bu programı uygulamaya başladım iki gün sonra tost dietine başlıcam o daha sağlıklı tabii sabah bir adet tost bol ayran öğlen salata akşam salata ve tavuk aralarda da elma vs

yaa çitos yasmin alemsiniz haa benimle kimse yarışamaz göbek konusunda attırmayın göbeğimii haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

benim göbeğim hepinizi ezer geçer :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…