2008 Kasım Anneleri

darilgen hoşgelsin canımm bende düşündüm bi ara hap ama ne bileyim ya sonradan geri alırım diyeee:))
bu arada daha sık uğra canımmm....
kalimeroo alemsin ya ne diyeyim aynen böyle yap canım sallaaaaa...

sadece patates istediğin kadar ben günde 7 tane falan yiyorum lavişim
darilgancım ben haplarla zayıflamayı tercih etmiyorum hoş bnm bu yaptığım tek besin dietide sağlıklı değil ama haplardansa bunu yapmayı tercih ettim kendimce bakalım verecekmiyim iki gün sonra görücem ne kadar faydalı olduğunu tabii bu diyetten sonrada tost dietine geçicem kendimi eğitiyorum b inevi yemeklere saldıurmadan hafif hafif yemek için bi nevi tebiye ediorum kendimi

hoşbulduk kızlar, hilal sağol canım ateş te ben de çok iyiyiz şükür,hilal senin facein neden yok bakem, ben de onun derdine düştüm bakar mısınız:))
hapla zayıflayan bir sürü arkadaşım var, şimdilik hiç biri 1-2 kg dan fazla geri almadılar, bizim hastanede o kadar çok kullanan olduki onlardan cesaret buldum bende.

laviş günde 7 patatesle mi doyuyomuş yoksa 7 gün o diyetimi uyguluyomuşkaydirigubbakcemile3

aaa evet arkadaşlar biz bugün buluituk devrankayrayla parkta çok vakit geçiremedik ama güzeldi çocuklar oynadı bizde onların peşinden koştuk biraz da sohbet ettik:))

krikooo bebişin adı ne olcak cnmm

ya bişey sorucam çok geçmişi okuyamadığımdan, kasım annelerinden 2. bebeği bekleyen bir tek krikitos mu var, güliz, yasmin sanki sizler de düşünüyordunuz hemen, şu anda düşünceleriniz ne alemde, ben haziranda çalışmalara başlıyorum da ayıptır söylemesi, başkaları var da ben kaçırdım mı ki,

Darilgencim hoşgeldin.Facede hediyeleşiyoruz ama konuşamıyoruz.Oğlum iyiymiş , son resimleri varmı?
dARıLGENıM ben de elmakrom kullandım 2-3 tablet, fayda etmeyince devam etmedim.Aç karna aldım olmadı, tok karna aldım olmadı.Ben de haptan vazgeçtim.Az önce de browni intense yedim:)))

Canım sezeryanlıyım ben.En erken kasımda başlarım çalışmalara.Aslında yapıyorum ama antreman gibi benimkisi:kedi: Güliz ve ben kasımdan sonra kavilleştik.Benim bi takım engellerim var şimdilik.Kasıma kadar halledersem başlayacam asıl maçlara:roflol:

darilgen hiç face falan uğraşacak zaman yok canım be..kk ya bile o kadar az zaman ayırıyorumki anlatamam..şu iki gündür işler birazcık hafifledide o sebeple bu kadar uzun buralardayım:)))

yarasın anam pek güzelmiş oda canım çekti bak ateş uyanınca browni almaya gidem bari.elma krom işe yaramıyo pek diyolar, bu çok yaradı valla, sadece bende değil bir sürü insanda.farmvillede de hediyelerini bekliyorum şekerim, çok teşekkür..

darilgenim netten mi sipariş ettin canımmm
taklitlerinin olduğunu söylüyorlardaa...

ben aktardan tarım bakanlığı onaylı aldım ama onaysız olan çin malını kullanan da çok oldu, tarım bakanlığının onayladığından da çok bişey beklemiyorum ama diğerlerine cesaret edemedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…