- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.141
darilgen hoşgeldin cnmcım
sedaa günde kaç patatesle doyuyosun laa
yaa çitos yasmin alemsiniz haa benimle kimse yarışamaz göbek konusunda attırmayın göbeğimii haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
benim göbeğim hepinizi ezer geçer :lepi:
ya bişey sorucam çok geçmişi okuyamadığımdan, kasım annelerinden 2. bebeği bekleyen bir tek krikitos mu var, güliz, yasmin sanki sizler de düşünüyordunuz hemen, şu anda düşünceleriniz ne alemde, ben haziranda çalışmalara başlıyorum da ayıptır söylemesi, başkaları var da ben kaçırdım mı ki,
hoşbulduk kızlar, hilal sağol canım ateş te ben de çok iyiyiz şükür,hilal senin facein neden yok bakem, ben de onun derdine düştüm bakar mısınız:))
hapla zayıflayan bir sürü arkadaşım var, şimdilik hiç biri 1-2 kg dan fazla geri almadılar, bizim hastanede o kadar çok kullanan olduki onlardan cesaret buldum bende.
yasmın demek maclara baslıyorsun haa
ıs sırf maclarla olsaydı beyazmelek gol konusunda rakıpsız bılıyorsun
Darilgencim hoşgeldin.Facede hediyeleşiyoruz ama konuşamıyoruz.Oğlum iyiymiş , son resimleri varmı?
dARİLGENİM ben de elmakrom kullandım 2-3 tablet, fayda etmeyince devam etmedim.Aç karna aldım olmadı, tok karna aldım olmadı.Ben de haptan vazgeçtim.Az önce de browni intense yedim:)))
darilgenim netten mi sipariş ettin canımmm
taklitlerinin olduğunu söylüyorlardaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?