2008 Kasım Anneleri

hehehe ben anca öyle yapaım zaten diyet bozar beni:)) şuan petibör bisk.nin arasına sade lokum koydum onu yiyom sınır tanımıyorumzemuszemus

ay pirayeeee şu bana yapılırmı.mafoldumbenmafoldumben
bisküvi arası lokumu çoookkk ama çoookkk severim..
ah nasıl canım istedi şimdi..kaydirigubbakcemile

afiyet olsun piraye senin rejime ihtiyacın yok benim gördügüm kadarıyla ama benim yapmam lazım ama bogazıma hakim olamamki ben aman boşverin can bogazdan gelir arkadaşlar yiyin gariii....

Hilalim bu arada Miniğim Ankaraya gelecek 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında.Çitosumda ayarlıyacak kendini.Sen de düşün taşın buluşalım.Asorti ve Icır da gelir..Ne dersin yıvrım??

eve giderken herkes bakkala markete uğrayıp alsın petibörle lokum:))
devrancım sağol cnm yaaa ama cnm seninde rejime ihtiyacın yok bence benden zayıf gibisin hatta
hilalim bendede göbek var işte yemesem iyi olcak aslında

yasmiiinnn o dediğin hani beyzanın kadınlarındaki kadın oynuyo reklamında omu çok merak ettim ben onu

Ya şu bir kadın bir erkekteki kadın varya, bonus reklamında da oynuyo.Valla ben beğendim hemde çooook:)

ya bı cıktım ne kadar cokk yazmıssınız
hılos gelmıs hosgeldın cılekte cıkmıs bugun zeyna ve mmf yok nerelerdeler acaba
bu arada ankaraya gelıcekmısısın canım belkı ben o tarıhlerde kayserıde olabılırım annecıgımın yanına gıdebılırım kız ve erkek kardeslerım de gelıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…