2008 Kasım Anneleri

Susun len lokumlar,bisküviler,intenseler sizin yüzünüzden N**** (Siyahi) indirdim midey..Bu gidişle yasminle hilalin düğününde göbek değil işkembe tokuşturucaz..:roflol:

kızlar feci bi baş ağrım var eve geçiyorum ben hepiniiz çok çok öpüyorummm
şu hapı denesem mi ki yaaa...
dayımın gelinide kullandı 5 kg verdii bıraktı ve hala da almadııı
bi düşüneyim bariiii
öpüyorum hepinizi
byeeeeeeeeee

Hımmm buluşma fikri heyecanlandırdı benii:)))süper olucak inşallah bi aksilik çıkmaz..Göbekleri burada da tokuştururz yasmin,hilal..Asorti,ıcır ve miniği saf dışı bırakırız:)

bendeeee dıyetteyım kızlar montı dıyetındeyım bı ara lıda dıye ılaclar vardı elıme bırınden deneme amaclı gelmıstı ıyıkı ıcmemısım benım troıt problemım var oyuzden allah korusun bıse felan olabılırmıs
bu acı bıber hapını bılmıyorum nasıl bısey acaba?

hımm o kanal yok bizde ıcırım
ne değişik diyeetler varmış ya ben ilk defa sizden duyuyorum
geçende eşimin bi akrabası geldi oda sağlık orucu tutuyomuş normal oruç gibi ama su içiyomuş
4kg vermiş onuda ilk duydum

selam kızlar ohhh muhabbet bolmuş bugun kaçırdım vallaaa( meksika biber hapıyla mı zayıflamışş ayy alsak mı ne yapsak.ben de 6090 varya ondan aldım komaya girdim resmen( çok fena yaptı beni yaa.bana yaramıyo galiba böyle şeyler ama denesemmiii bak şimdii.ne dediii darilgen kardeşş hangisiymiş acep??nerden almışş kii

Bırakın arkadaşlar bu hap map işlerini tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Onların bir çoğunun içinde sibutramin etken maddesi var ve bu madde çok çok fazla yan etkisi olan hatta ölümcül yan etkilere neden olabilecek bi ilaç.O yüzden kullanmanızı hiç önermem.İinanın bu kadar kilo fazlama rağmen,eşim eczacı olmasına ve bu ilaçlara çok kolay ve çok ucuz fiyatlara ulaşabilecek durumda olmama rağmen ben kullanmıyorsam lütfen sizler de kullanmayın.Matah bişi olsa ruhsatını tarım bakanlığı değil sağlık bakanlığı verirdi.

off biliyoruz da işte çitos yine de duyunca iştahımız kabarıyo.bende rejimdeyim hayatımda ilk defa.ama şekerim sürekli düşüyo.bıktım yaa.dün eve zor attım kendi yemek yedim falan ama saat10 a kadar kendime gelemedim valla( halsizlik çabuk yorulma çabuk acıkma var bende.kendimden nefret ediyorum.psikoljmde bozuldu.bu yaşta bu kadar enerjisiz olmak beni mahvediyo.çünkü normalde hızlı atak çabuk biriyim.ama böyle olunca yerimden kalkmayı bırak konuşmaya dermanım kalmıyo.spor da yapamıyorum eve vardığıma şükreder oldum akşamlarııı off off adam gibi bi doktora gitmem lazım da hangi bölüme nereye gidicemmmmmmm

diyetisyene gidicem önce bakalım ne dicekk gerçi gittim daha önce verdi listeyi gönderdi salak.derdim ne anlamadı dinlemedi bile.

Dahiliyeye gidiyorsun,şeker yükleme testleri,kan sayımı,tiroit hormonlarına baktırıyorsun..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…