2008 Kasım Anneleri

slm kızlar öğlen arasına eve gidip geldim gelirim dedim ama mümkün olmadı
çok bitkinim şuanda ve kendimi çok kötü hissediyorum

gelir gelmez veliler öğrenciler baya bir yoğunluk vardı yazmadım önce annem aradı aradı açamadım o esnada, sonra bir baktım Eymen'le ikisi çıkıp geldiler
Eymen'in nasıl iç çekiyor gözler kıpkırmızı, noldu dedim annem Eymen'i durduramamış ben gittikten sonra beraber oynuyorlarmış, annemin kucağına oturmuş fış fış kayıkçı falan oynamışlar, annem daha dün annemizin şarkısını söylemeye başlamış anne bölümü geçince eymen bir dudaklarını büzmüş neyse bişey olmamış, sonra bir küçücük Eymen'cik varmış diye söylemeye başlamış annem, orada da annesi onu çok çok severmiş bölümü var yaa orayı söylemiş Eymen yine dudaklarını büzmüş ağlamış çok az,annem anlamış ama tam emin olamamış anne lafına mı ağlıyor beni hatırlayıp yoksa bir yeri mi ağladı falan diye, bir zaman geçtikten sonra tekrar söylemiş aynı yere gelince Eymn nasıl ağlamış nasıl ağlamış, bir yıldır bakıyorum hiç böyle ağladığını görmedim diyor annem, içini çeke çeke oy geldiğinde görmeniz lazımdı nasıl kuzum, sarıldık birbirimize annem yine denedi benim yanımda da yapacakmı diye yine başladı dudaklarını büzüp ağlamaya bana sarılıp ağladı ben başladım ağlamaya, annem başladı ağlamaya, öğrencilerim vardı onlarda ağladılar hep beraber aman allahım yaa çok kötüydü mafoldumben

yukarı çıkardım sonra babasının yanına, oradaki öğretmen arkadaşlar soruyorlar noldu falan diye dedim annesini özlemiş yine ağlıyor anne kelimesine takmış durumda duyar duymaz ağlıyor, eşimin de morali çok bozuldu

neyse çikolata falan aldım biraz oynaştık gittiler, biraz parkta oynamışlar, yarım saat sonra annem yine aradı gülbin uyumuyorda durmuyor da diye biraz izin aldım gittim oynadık falan uyutmaya çalıştım uyumuyor off yine bırakıp geldim ben gelirken keyfi yerindeydi

şimdi annem aradı izin istesen de erken çıksan diye durup durup etrafa bakınıp ağlıyormuş uyumuyormuşta off bugünümü herşeyimi altüst etti oğlum mafoldumben
işi bırakmayı bile düşünüyorum şuanda hiç böyle görmemiştim onu, bu derece acı çekerken nasıl biriktirmişse içinde artık mafoldumben tam da sınav zamanı bu adamları nasıl yarı yolda bırakacağım off çok kötü bir durum napacağımı bilmiyorum şuanda mafoldumben

izin isteyeceğim az sınra müdürden gideceğim eve

ay melegım ya ıcım tuhaf oldu
aglatıyorsun bızı pc basında yaaa
aradım hemen kuzumu uyuyormus yaa
allahım kımseyı annesız babasız bırakmasın
nasıl da ıclenıyorlar degıl mı

Derinim 73 lü rakamları gördüm diyim.Ben öğleyin az yiyorum.Akşam yememeye çalışıyorum, bazen atıştırıyorum.Yani çok katı değilim, yapamıyorum..

Hilalim ne yapalım?Babam ve iki kardeşim çok yerler, zayıflar.Annemle ben komik yeriz ama bu haldeyiz. Bende sıkıldım artık, biraz boşverdim:)

Beyazmeleğim çok üzüldüm.Hepimiz aynıyız.Dün eve gittim, eşim Anılı almaya gitti.Şinitzelleri kızartayım dedim onlar gelene kadar.Hemen geldiler.Anılı alamadım elim temiz değildi, nasıl ağlıyo anne diye.Defalarca babası götürdü, defalarca yanıma geldi.Bişilerle oynarken aniden dönüp anne diye gelip dizlerime yatıyo.Bazen defalarca anne diyo yüzüme bakıp.Bişi istemiyo, sadece anne.Çok acı ama yapacak bişi yok.(

AY SORMAYIN KIZLAR AĞLAMAK NE KELİME YAA BEN MAHVOLDUM BUGÜN VARYA HAYATIMDAKİ HİÇBİEYİN ÖNEMİ KALMADI ONUN DIŞINDA ZATEN ÖYLEYDİ DE BÖYLE ZAMANLARDA DAHA FAZLA ANLIYORSUN, YAVRUMUN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUM DERKEN BUGÜNÜNÜ ZEHİR EDİYORUM mafoldumben

melekcim valla benide ağlattın burda.ne kadar şanslısın dimi onun gibi bi evlada sahip olduğun için..hepimiz ne kadr şanslıyız ne kadr şükretsek azdır.allah hiç ayırmasın sizi de bizi dee..

yatağının başucunda benim küçük bir vesikalık resmim vardı bizim odadan alıp oraya götürmüştü kendisi annem yatağına koymuşta az önce, bir süre sonra gitmiş bakmış onu öpüp öpüp ağlıyormuş kızlar ben napıcam yaa mafoldumben

Meleğim üzülme, alışacak canım o da.ışden çıkarsan, ilerde alamadığın, veremediğin imkanlar olacak.O zamanda için acıyacak.Hayır alamam demek de incitecek..Yerim ben onu.Alışır benim oğlum, aslan gibidir.Üzme onu da kendini de

ahh melegım yawrum benım nasıl da aglamıs kucucukler ama bızlere nasıl muhtaclar
aksam eve gıdince eylul sarılıyor opuyor halıyle yemek hazırlıycak oluyorum sınırlenıyor kapıları kapatyoruz yanıma gelmesın dıye nasıl aglıyor kuzum dayanamıyorum offf allahım

off bilmiyorum yasminim mahvetti bugün beni, inşallah günlük, anlık ne bileyim dönemsel bişeydir ve geçer böyle sürerse ikimiz için de çok zor olur

izin aldım ben gidiyorum canlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…