- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.261
Kızlar dün Anıl dengesini kaybetti be gardropa burnu ve kafayı vurdu.Çok ağladı.Burnu kırıldı zannettik. Bi süre dokundurmadı ama 1 saat sonra eski haline döndü..Acaba rontgen filan çektirsekmiydik?
Lavişim geçmiş olsun sizede ..
Beyazmeleğim İnşallah atanırsın .Bu olay kamçılasın seni daha çok ders çalış.Uykusuz geceleri ders için kullan:)))
bulduğun her fırsatta eve gitsen,evde de yemek filan uğraşma işle güçle.Bırak kocan yapsın nasıl olsa beceriyor.Sen eymenle geçir butün vaktini.Annene de söyle eymene daha çok sevgi göstersin daha çok sarılsın,öpsün,oynasın..
evet hayatım jartiyerimi falan kaldırdım artık atanana kadar yok kaydirigubbakcemile3
havalarda güzelleşiyor gün geçtikçe, eymende istediği zaman gelebilir yanıma anneme dedim sen ara ben gelir alırım biraz oynarız, boş bulduğum zamanlarda ben giderim böylelikle daha sık görüşürüz
dün akşam bulaşıkları makinaya atıyorum eymen geldi sarıldı bir dk oğlum diyorum yok dinlemiyor eşim de dedi sen bırak biz yaparız onları çocukla ilgilen sen, bakseni istiyor dedi bıraktım bende onlar halletti gerisini
cıtosum doktoruyla tekrar konustum sımdı
azı dıslerının huysuzlugudur kesın dedı
bır de oksuruk surubunu falan kestırdı belkı karın agrısı yapıyordur dedı
bır ıkı gun daha takıp et tekrar konusalım dedı
ınsa allah keyfı yerıne gelır
bu arada gecmıs olsun mor yanaklı kuzuya
yasmın gecmıs olsun canım
kırılmamıstır sanırım dayanamazdı herhalde acısına
beyazmelek canım oyle deme ya depresyon falan
mınıcık onlar daha ne depresyonu yakıstıramıyorum bıle
ıhtıyac hıssedıyorlar bızı ıster ıstemez uzuluyor hassaslasıyorlar canım
sıkma canını bıraz daha verımlı zamanla duzelecektır
E bi deneyip kaldırsaydın bari tatlım:))))
sen ne bakıyon böyle dediğime ben dayanamaz denerim onu yine ama önce dersimi çalışırım sonra kaydirigubbakcemile3 geçen gün eşime de diyorum ay bi türlü deneyemedik diye, sen iste hayatım her zaman deneriz diyor kaydirigubbakcemile3
Yaw jartiyersiz Melek balkonsuz eve benzer:))
Hiç şaşırmadım nedenseeeeeeeeee:)
Miniğim kestiğin iyi olmuş şurubu.Bi an önce çıksın şu dişlerde.
Ay şu çocuklar bi düzelse.Kaç gündür yorgunluk ,uykusuzluk yüzümden düşen bin parçaydı,makyaj filan yapmıyordum.Bugün hemşirehanımlar dr hanım oğlan iyileşti herhalde siz de iyi görünüyorsunuz diyorlar.ne kadar etkiliyor bizi bu sıpacıklar:))
yasmınıme katılıyorum kaydirigubbakcemile3
cıtosum haklısın canım omuzlarım dusuyor sankı kuzum keyıfsız olunca
tum enerjım bıtmıs gıbı
ama o keyıflı olunca kostur oyna zıpla ne varsa
günaydın kızlar ,
ay dünürüm damadım neler yapmış öyle içim parçalandı vala yavrum benim kıyamam boşuna demiyolar ana kuzusu diye bu dönemde herhalde daha bi anneye düşkünlük oluyo benimkide hep yanında gözünün önünde olayım istiyo 2 dakika oyuna dalsın ben mutfaga gideyim başlıyo anne anne dolanmaya
bu arada bizimde azı dişlerimiz çıkıyo yavrum çok zor çıkarıyo ya 1'i bitmeden digeri başlıyo dün gece koca gece uyuyamadı sürekli salladım sabaha karşı daldı hala uyuyo yoksa mümkünü yok bu saate kalmaz
çitosum kuzucugun düzelmeye başlamasına çok sevindim azcık keyfi yerine gelmiştir yavrucagın
yasmincim ne bu çocukların başına gelenler ya kudurukluklarından duramıyolar yerlerinde ama üzülme kırılmamıştır allah korusun kırılmış olsa duramaz geçmiş olsun
minikçim sizde atlatırsınız inşallah en kısa sürede geçmiş olsun
sağol h.minecim büyüklerimiz bilmişte söylemi herşeyi hakkaten ana kuzusu bunlar, tabi önce anneye ihtiyaçları var allah ayırmasın bizleri :Saruboceq:
sizin de azılar geliyormuş, kolayca çıkarır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?