2008 Kasım Anneleri

offff ahretimm..şu netten çektiğim kadar kimseden çekmedim ya...sürekli düşüyoo..delirtti benii.
benide yazın bakim tatile..çok sinirlendimm.deşarz olurum belkii..ama kocişi ne yapsakk..yapışıktır kendisi :)

çitos ya burdamıısn bişey sorcam.eşimin boğazları şişmiş.80 yılda bir hasta olur o yüzden doktora gitmeye çok üşeniyoo( sinir ediyo beni ne antibiyotik versem sence ??

Hımm burada isim vermem doğru olmaz ama geniş spektrumlu penisilin grubu bişiler verebilirsin canım.

Ay benimki de yapışıkk..Tek başıma bi memlekete bile gidemem.Çocuk yokken 1-2 kere gittim ama şimdi mümkün değil..alsanaalsanasmile

ay alda koy bakalım bende kocişi ikna ettim gibi dün mertin fotosunu gösterdim, bahsettim falan tmm dedi bakarız dedi tatile çıkana kadar bekleyelim de aldırıcam

Miniğim beyazımla kızkıza tatile gidicez gecelerden gecelere akıcaz.O bar senin bu bar benim,Bu Gece barda gönlüm hovarda modunda bir tatil planlıyoruz.Sen de takıl bize hayatını yaşa:)

eveeeet zemuszemus

Ben de gelebilir miyim??Ama Meleğimin yanında kompleks olurum.Vücut taş gibi, nasıl gezeriz yanında:)))

olsun cicim ben soyunmam isterseniz kaydirigubbakcemile3

net gelip gidiyo..yazdıklarım gidiyomu gitmiyomu bilemiyomm..offffffffffffffff

geliyor cicim geliyor

EVVET 2008 KASIM ANALARI YAZ TATİLİ LİSTESİ YOK MU KATILAN ARTTIRAN :teytey:

1. beyazmelek
2. çitos
3. yasmin.28
4. gülizgül

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gülizim benimki de bi yapışık merak etme, bi yolunu bulucaz artık

Oooof süper olucak da ben beyazmelekden tırsarım yalnız kocası da olmıycak yanında başımıza bişi gelmesin:roflol:

Senin başına değil bizim başımıza bişiler gelebilir:))))

Ohh en rahatımız sen olucan yanii:)

hee yok canım bişey gelmez başınıza ben korurum sizi guclubacismile

Ben de pek etkili değil, ama erkeklerdeki etkisini bilemem.Bakarsın içinde cevher vardır:))

ehehehe :roflol: koptum yaa deneyelim görelim o zaman

bişey diycem bu aradaa yaa.bizim oğlan evde çok sıkılıyoo.bu oyun gruplları falan varya ne bunlar??:)) paralımı oluyo ne işşş bilen varmı.

nereye kızlar ne tatilii buuu:))

yüreğimizin götürdüğü yere gidiyoruz derincim :)

bişey diycem bu aradaa yaa.bizim oğlan evde çok sıkılıyoo.bu oyun gruplları falan varya ne bunlar??:)) paralımı oluyo ne işşş bilen varmı.

sanırım canım paralı, burada hiç karşılaşmadım öyle şeylerle tam bilmiyorum ama iyi fikir aslında keşke yakın olsaydık birbirimize biz bir oyun grubu kurardık

Evet canım paralı deneme amaçlı götür bakalım beğenirsen devam edersin.

Ben de istiyorum oyun grubu ama burada o zihniyeti kavrayabilmiş pek kimse yok.O yüzden mahrum kalıyoruz ama yaz geliyor hafta sonu ankaraya filan gittiğimde belki bi oyun grubuna dahil edebilirim yavrukuşu.Çok seviyor çocukları hemen ellerinden tutuyor oynayalım diye ama her çocuk benimki gibi grişken olamıyor,elini tutmak istemezse bi çocuk hemen yüzüme bakıyor garip garip kuzum benim.Bir kaç yer araştırdım ankarada bakalım bi gittiğimde görüşmeyi düşünüyorum.Beğenirsem,batunun katılımı da iyi olursa devam ederiz.

Ankaralı annelerle yapabiliriz diye düşünüyordum bi oyun grubu ama maşallah onlar da bi buluştular bi daha tık yok..Çok meşgul hepsi hatunların:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…