- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.321
çitos ya burdamıısn bişey sorcam.eşimin boğazları şişmiş.80 yılda bir hasta olur o yüzden doktora gitmeye çok üşeniyoo( sinir ediyo beni ne antibiyotik versem sence ??
offff ahretimm..şu netten çektiğim kadar kimseden çekmedim ya...sürekli düşüyoo..delirtti benii.
benide yazın bakim tatile..çok sinirlendimm.deşarz olurum belkii..ama kocişi ne yapsakk..yapışıktır kendisi :)
yaa esnemekten bi hal oldum yaaa birazdan kocişle oto koltuğu almaya gideceğz çok pahalı birşey istemiyorum ben zaten yazımız bahçede geçiyor bizim pek bi yere gitmeyiz arabayla çok nadir şu yolculuk korkutuyor gözümü varsa kraft alacağım krikonunkinden kılıfıda aldım mı tamamdırrrrr
Miniğim beyazımla kızkıza tatile gidicez gecelerden gecelere akıcaz.O bar senin bu bar benim,Bu Gece barda gönlüm hovarda modunda bir tatil planlıyoruz.Sen de takıl bize hayatını yaşa:)
Ben de gelebilir miyim??Ama Meleğimin yanında kompleks olurum.Vücut taş gibi, nasıl gezeriz yanında:)))
net gelip gidiyo..yazdıklarım gidiyomu gitmiyomu bilemiyomm..offffffffffffffff
EVVET 2008 KASIM ANALARI YAZ TATİLİ LİSTESİ YOK MU KATILAN ARTTIRAN :teytey:
1. beyazmelek
2. çitos
3. yasmin.28
4. gülizgül
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gülizim benimki de bi yapışık merak etme, bi yolunu bulucaz artık
Oooof süper olucak da ben beyazmelekden tırsarım yalnız kocası da olmıycak yanında başımıza bişi gelmesin:roflol:
Benimki yapışık değil, ayrık:)))))))))
kocam yanımda olmasa da arkamda olur merak etme beni bırakmaz o :roflol:
artıı ne gelecek başımıza
Benimki yapışık değil, ayrık:)))))))))
seninki bizimkileri ayartamaz mı birkaç günlüğüne acaba
Ben de pek etkili değil, ama erkeklerdeki etkisini bilemem.Bakarsın içinde cevher vardır:))
Senin başına değil bizim başımıza bişiler gelebilir:))))
Ohh en rahatımız sen olucan yanii:)
Ben de pek etkili değil, ama erkeklerdeki etkisini bilemem.Bakarsın içinde cevher vardır:))
bişey diycem bu aradaa yaa.bizim oğlan evde çok sıkılıyoo.bu oyun gruplları falan varya ne bunlar??:)) paralımı oluyo ne işşş bilen varmı.
nereye kızlar ne tatilii buuu:))
bişey diycem bu aradaa yaa.bizim oğlan evde çok sıkılıyoo.bu oyun gruplları falan varya ne bunlar??:)) paralımı oluyo ne işşş bilen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?