2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun kriko ishal kusma filan mı?Bol bol su ,tuzlu ayran filan iç.Bol sıvı al bebek de sen de susuz kalmayın.

slm lar geldim yine, oğluşumla oynadım biraz, onu uyuttum rahat rahat, yemeğimi yedim geldim

krikom noldu canım yaa allah korusun birilerinin yanına gitsen böyle evde yalnız kalmasan iyi olur nolduki acaba :uhm:

yaa esnemekten bi hal oldum yaaa birazdan kocişle oto koltuğu almaya gideceğz çok pahalı birşey istemiyorum ben zaten yazımız bahçede geçiyor bizim pek bi yere gitmeyiz arabayla çok nadir şu yolculuk korkutuyor gözümü varsa kraft alacağım krikonunkinden kılıfıda aldım mı tamamdırrrrr

QUOTE=çitos;12530805]Günaydın canlarımmmm:)Güzel bir güne başladım oğlum dün hiç kusmadı ve ishali olmadıkaydirigubbakcemile5.Çok mutluyum o yüzden.

Ama beyazmeleğimi okuyunca içim cız ettiii.Kuzuma kıyamam ben eymenime kuşum benim..Çok özlemiş demek ki annesini.İşi bırakmayı düşünme canımcım ya.Dün hassas bir günündeymiş eymen demek ki..

Gülizim senin yatılı bakıcı yapmıyor muydu yemekleri?Hergün annendesin?[/QUOTE]
çitosum batuşumuz iyileşmiş ..gözümüz aydın canımm..,
canım bakıcımız nisan başına kadar yatılıydı..nisan ayı girince havalar ısınınca evinden gidip geliyo artıkk..

miniğim kesinlikle diştendir canımm..inşlah biran önce düzelir..
bahardandır inş. bu uykulu durumlar...
geçmiş olsun canımm..hep öyleler canım 5 dk. bi yerde durmuyorlar..arkanı dönmeye gelmiyorlar..:)))
yasminim sizede çok geçmiş olsun canımmm..

sizede çok geçmiş olsun canımm..
aman krikotesimm çok zor ya..insanın elinde ayağında canda kalmaz böyle durumda..bide mert var..ne diyeyim çok geçmiş olsun canımmm..

çitos ya burdamıısn bişey sorcam.eşimin boğazları şişmiş.80 yılda bir hasta olur o yüzden doktora gitmeye çok üşeniyoo( sinir ediyo beni ne antibiyotik versem sence ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…