- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.301
Selam kızlar
ben bugün çok kötüyüm alttan üsten çok bitkinim elim ayağım tutmaz oldu eşimi çağırdım 1 saatliğine geldi işi çok uzak 1 saatlik gelmesi demek onun 3 saatine mal oldu izin vermemişler başka mert e bakıcak halim yok uyumuyorda şu an ayağımda sallıyom ama uyumuyor acaba zehirlendim mi ölüyorum ya daha önce hiç böle olmamıştım
mert i yatağına koydum şimdi sallıcak gücüm yok verdim biberonuda isterse uyusun isterse uyanık kalsın ben biraz yatayım uyuyamam mert uyumadan ama yinede belki titreme geçer ellerimi bile kullanamaz oldum
Yasmino bitmedi mi işler daha kuzum?
Nerde bu millet nerde bu 2008 kasım analarııııııııııııııııııı
Hoşgeldin beyazım meleğim..Ne zaman gidiyoruz kızkıza tatile:))
Hoşgeldin beyazım meleğim..Ne zaman gidiyoruz kızkıza tatile:))
ne zaman nereye gıdıyorsunuz
bızım neden haberımız yokkk
miniğim kesinlikle diştendir canımm..inşlah biran önce düzelir..cıtosum cok sevındım canım batu ıcın
demek kı duzelme yolunda ılerlıyor
benım kuzuda hıc kusmadı ama ınanılmaz huysuz
aglıyor ve sebebı yok
ınsa allah benım kuzum da duzelır
gulız bu durum bahar yorgunlugundan sanırım canım
aynı sıkayetler bende de var
geçmiş olsun canımm..hep öyleler canım 5 dk. bi yerde durmuyorlar..arkanı dönmeye gelmiyorlar..:)))günaydınnn
meleğim ya eymen mahvetti beni çok üzüldüm yaa yağmurda yapıyor aynısını zaman zaman ama atlatacağız bu dönemleri de inşallahhh(
çitosum batuşun atlattığına sevindim hastalığıı tekrar gözün aydın cnmmm
ya kızlar yağmurda sabah yemek masasından düştü ağlamaktan bi hal oldu yaa
bi çocuk 2 dk yerinde sabit durmaz mı ya hep karıştırma hep dökme derdindeee bu ara kudurukluğu tavan yaptı geceleri zor uyuyor durmadan ağlıyor offf offff((
yasminim sizede çok geçmiş olsun canımmm..Kızlar dün Anıl dengesini kaybetti be gardropa burnu ve kafayı vurdu.Çok ağladı.Burnu kırıldı zannettik. Bi süre dokundurmadı ama 1 saat sonra eski haline döndü..Acaba rontgen filan çektirsekmiydik?
Lavişim geçmiş olsun sizede ..
sizede çok geçmiş olsun canımm..tünaydın kızlar
eylul dun cokk huysuzdu ateslıydı gunduzde hep oyleymıs aksam hıcbısey yemedı muhallebı yaptım ıcıne cevız attım yemedı bı tane danone actım baktım onu yıyor bı ondan bı ondan verdıma ama ıkı-üç kaşıktan sonra yemedı gecede hıc dogru duzgun uyumadı aklım onda kaldı sımdı
ayyy kaynanam cuma gunu gıdıcek ben halen bı cozum yolu bulamadım napıcam yan komsuma bıraksam cocugu su cıcegı cıkarıyor allahım yardımcım olsun
yagmurum ve anılım dusmus yuzlerı ufff olmus gecmıs olsun
cıtos batu ıyılesmıs cokk sevındımm darısıı bızee
aman krikotesimm çok zor ya..insanın elinde ayağında canda kalmaz böyle durumda..bide mert var..ne diyeyim çok geçmiş olsun canımmm..Selam kızlar
ben bugün çok kötüyüm alttan üsten çok bitkinim elim ayağım tutmaz oldu eşimi çağırdım 1 saatliğine geldi işi çok uzak 1 saatlik gelmesi demek onun 3 saatine mal oldu izin vermemişler başka mert e bakıcak halim yok uyumuyorda şu an ayağımda sallıyom ama uyumuyor acaba zehirlendim mi ölüyorum ya daha önce hiç böle olmamıştım
mert i yatağına koydum şimdi sallıcak gücüm yok verdim biberonuda isterse uyusun isterse uyanık kalsın ben biraz yatayım uyuyamam mert uyumadan ama yinede belki titreme geçer ellerimi bile kullanamaz oldum
Miniğim beyazımla kızkıza tatile gidicez gecelerden gecelere akıcaz.O bar senin bu bar benim,Bu Gece barda gönlüm hovarda modunda bir tatil planlıyoruz.Sen de takıl bize hayatını yaşa:)
ooooowwwww ne planlar yapılmıs
maasallah pekı cocuklar ne olacak
Ben de gelebilir miyim??Ama Meleğimin yanında kompleks olurum.Vücut taş gibi, nasıl gezeriz yanında:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?