- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.341
Nazlımeleğim benim de var başımda bi bulaşık makinası canavarı.Çok fena ne bulsa kaçırıyor makinadan..
Krikocum drun muayene etmeden mi yatırıyor seni hastaneye?Kaç kere oldu ishalin kusman?Kayınvalideni çağırsan?
ay kızlar çok fenayım yaa başım ağrıyordu sabahtan beri vermidon içtim geçmedi hala
artık midem bulanıyor ve grip başlangıcı gibi belirtiler var, ilacımı içip gelecektim ama onu da içince uykudan alamıyorum kendimi
ehehhee benimki ne bulsa kaçırıyor ne bulursa da yerleştiriyor içine kaydirigubbakcemile3 geçen gün çoraplarını buldum bulaşık makinasında kaydirigubbakcemile3
Bulantın baş ağrısından kaynaklanıyordur muhtemelen.Dün üzüldün dertlendin ondandır yıvrıkuşum..:teselli:
İyi yakında jartiyeri de bulursun o zaman:)))ortalıkta bırakma :)
Krikocum drun muayene etmeden mi yatırıyor seni hastaneye?Kaç kere oldu ishalin kusman?Kayınvalideni çağırsan?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günüm bugün tartıldım ve 3 kilo vermişim kızlar tamam sağlıklı değil ama başka dietlerle devam edip daha sonrada yemek ölçülerimi azaltıcam şiddetle tavsiye ediorummmmmmmmmm sadece haşlanmış patates bir adet h.patates 100 kalori
krıkocum nasıl hemen yatıracak anlamadım ben ama yaa
ınsa allah gıda zehırlenmesı vs degıldır
anlarsın sen kendını zaten son zamanda yedıklerını kontrol etsen
annenın gıdısı de kotu olmus cok zor
yakın olsan ben bakardım kuzuna
uzulme bulunur bır caresı
tatıl planlarına erken baslamadınız mı kızlar
daha durun hava yagmurlu soguk onumuzde kac ay var
hem ben kocamsız gıdemem ozlerım kocamı
sıze ıyı tatıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?