2008 Kasım Anneleri

krikitosum geçmiş olsun canım..
yediğin bişey dokundu yada tansiyonun oynadı .. çok zor ya.. inşallah atlatırsın güzelim
çitosumun dediğini yap ayran ve bol su iç bariii..

benim kuzularda uyandı çorbalarını içtiler ama bugün az uyudular ben iş yapacam ya.. odayı toparladım sildim süpürdümde mutfakta bulkaşıklar makineye dizilip .çalıştırılacaktı onşlarlad yapamıyorum makineden keskin şeyleri alıp kaçıyorlar ellerini batırıyorlar.. kayuuu çıksın onu bekliyorum ona dalınca makineyei dolduruvercemmm..
ne tatili kızlar benide yazın... heheh ... oğlanları babalarına satsam bakamazda iki bebeye . arkamdan ağlar sonra...

canlarım geçmiş olsun dileklerininiz için sağolun
doktorumla konuştum beni bu akşam hastaneye yatırıyolar aksilik bu yaa annemde bursada ablamın yanında ablam taşınıyorda ev yerleştiriryolar
ne yapacağımı bilmiyorum mert e kim bakıcak yiğiti aradım iş yeri mümkün değil izin vermez istiycek ama hiç umudum yok yarın için mert e bakması lazım ama başkada kimsem yok kuzenimde bursada ablam hamile biliyosunuz teyzem annem kuzenim gittiler hemde bu sabah

neyse doktor diyoki besin zehirlenmesiyse 24 saat içinde geçer ama insanıda çok yıpratır bebeğin hayatını bile tehlikeye sokarmış 3 gün yatırcam dio vucut susuz kalmış olabilirmiş off ben şimdi ne yapçam ya mert e kim bakıcak ben tekbaşına bu halimle kolumda serum tek başına kalalam

ay kızlar çok fenayım yaa başım ağrıyordu sabahtan beri vermidon içtim geçmedi hala
artık midem bulanıyor ve grip başlangıcı gibi belirtiler var, ilacımı içip gelecektim ama onu da içince uykudan alamıyorum kendimi

Nazlımeleğim benim de var başımda bi bulaşık makinası canavarı.Çok fena ne bulsa kaçırıyor makinadan..

Krikocum drun muayene etmeden mi yatırıyor seni hastaneye?Kaç kere oldu ishalin kusman?Kayınvalideni çağırsan?

ay arkadaşım yaa geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir hemen çıkarsın hastaneden, safişime falan rica etsen bakamaz mı acaba ama gecedemi kalması gerek :uhm:

ehehhee benimki ne bulsa kaçırıyor ne bulursa da yerleştiriyor içine kaydirigubbakcemile3 geçen gün çoraplarını buldum bulaşık makinasında kaydirigubbakcemile3

Bulantın baş ağrısından kaynaklanıyordur muhtemelen.Dün üzüldün dertlendin ondandır yıvrıkuşum..:teselli:

Bulantın baş ağrısından kaynaklanıyordur muhtemelen.Dün üzüldün dertlendin ondandır yıvrıkuşum..:teselli:

tahminen canım çünkü dünkü olaydan sonra başladı dayak yemiş gibiyim resmen, dün akşam da böyleydim
grip belirtisi de o yüzden, ben bişeye üzülüp sıkılayım hemen grip olurum nasıl bişeyse
bir ara depresyon geçirmiştim o zaman başlamıştı böyle birşey, nette de okumuştum doktorum da söylemişti ogün bugündür böyle

İyi yakında jartiyeri de bulursun o zaman:)))ortalıkta bırakma :)

valla öyle zaten onları saklıyorum bulursa fena olur sallar gezer elinde :kedi:

bulaşık makinesi canavarı bizde de var aynıı bende açamıyorum daha sesleri duyunca koşarak geliyo beni ite ite önüme geçiyoo pandaaa:))

Krikocum drun muayene etmeden mi yatırıyor seni hastaneye?Kaç kere oldu ishalin kusman?Kayınvalideni çağırsan?

canım hastane çağırıyor beni orada hem beni hemde bebeği muahane edicek sabahtan beri devalı ishal ve kusma var hiç bir şey yemedim su içiyorum ve oda çıkıyor malesef sayısını bile bilmiyorum çok bitkinim ama kayınvalide yakın bi hastane var egepol die oraya gidicez doktorumda gelicek bakalım gerisi dua ediyorum yawrum sağlıklı olsun

krikitos çoook geçmiş olsun ne oldu yaa( ayy herkeste var bişeyler benimde boğazlarım batmaya başladı.eşimde hastaymışş.buğraya geçmese bariii yaa offf

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günüm bugün tartıldım ve 3 kilo vermişim kızlar tamam sağlıklı değil ama başka dietlerle devam edip daha sonrada yemek ölçülerimi azaltıcam şiddetle tavsiye ediorummmmmmmmmm sadece haşlanmış patates bir adet h.patates 100 kalori

krıkocum nasıl hemen yatıracak anlamadım ben ama yaa
ınsa allah gıda zehırlenmesı vs degıldır
anlarsın sen kendını zaten son zamanda yedıklerını kontrol etsen

annenın gıdısı de kotu olmus cok zor
yakın olsan ben bakardım kuzuna
uzulme bulunur bır caresı

tatıl planlarına erken baslamadınız mı kızlar
daha durun hava yagmurlu soguk onumuzde kac ay var
hem ben kocamsız gıdemem ozlerım kocamı
sıze ıyı tatıller

krıkocum gecmıs olsun ya bı cıkıyorum ortalık karısıyor
sedos bende dıyetteyım 1 haftadır bakalım cuma gunu tartılıcam kac kılo gelıcem

aferin sedoşum azimle devam bakalım ne olacak

biz de özleyeceğiz canımım biraz da özlemek gerek dimi, ayrıca farklı şehirlerde olmayacağız ki onlarda bizimle gelir yani orası kesin ama alemlere kız kıza akacağız

seda normal yemek düzenine geçince hemen alırsın gibime geliyo( inş.öyle olmaz bakalım nasıl olcak.nasıl yapıyon peki.kaç patates günde başka ne var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…