- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.281
millet yine çil yavrusu gibi dağılmış :mymeka:
millet yine çil yavrusu gibi dağılmış :mymeka:
selam kasım ayının güzel anneleri...
bugün yine işlerim yogun..bi merhaba deyip çıkacagım..kendinize iyi bakın..sonra görüşürüz:))
Günaydın kızlarr herkes gtmiş ben geldim( beyazmelek oğluşun diş falan çıkarıyo olmasın.buğra da hep mızmız bu ara aklıma geldi baktım azılar patlıyo patır patır.canı yandıkça aklına sen geldin belki de eymenin:)) calpol jel varya çok ii geliyo.neyse ben yine girerimm artıkk birde yasmin anılıma ne olduu kııı
Burdayım ben beğenmedin mi
Minecim hoşgeldin.Bir an önce çıkartsın kuzu dişleri..
hoşbulduk çitosum benim kuzucugum uyandı kahvaltısını ettireyim
selam kasım ayının güzel anneleri...
bugün yine işlerim yogun..bi merhaba deyip çıkacagım..kendinize iyi bakın..sonra görüşürüz:))
sağol canım oğlanların uyunca yapacağım bakalım.. uykularıda geldi uyuyacaklar.. sabah erkencilerdi yine..
hehehe bizim iş tamam hee iyi barii..yakından görsek çok daha iyi olurdu ama olsun sanalda olsa kaanımında artık bir prensesi var..kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlar
eylul dun cokk huysuzdu ateslıydı gunduzde hep oyleymıs aksam hıcbısey yemedı muhallebı yaptım ıcıne cevız attım yemedı bı tane danone actım baktım onu yıyor bı ondan bı ondan verdıma ama ıkı-üç kaşıktan sonra yemedı gecede hıc dogru duzgun uyumadı aklım onda kaldı sımdı
ayyy kaynanam cuma gunu gıdıcek ben halen bı cozum yolu bulamadım napıcam yan komsuma bıraksam cocugu su cıcegı cıkarıyor allahım yardımcım olsun
yagmurum ve anılım dusmus yuzlerı ufff olmus gecmıs olsun
cıtos batu ıyılesmıs cokk sevındımm darısıı bızee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?