2008 Kasım Anneleri

Yasminim monotonluk deme bana.Benim hayatım kadar monoton hayat yoktur sanırım.Ev ,iş arkadaş yok,anne baba kardeş yok kimsem yok kısaca oturup iki lak lak edecek.Mesela hafta sonu eşim nöbetçi evde sıkıntıdan patlıycam annem,kardeşim yanımda olsaydı onların yanına giderdim,onlar gelirdi.O bile yeterdi yani.Zaten döt kadar bir yerde yaşıyorum bi avm filan olsa o da yok..Puff daraldım bak.Üzme kendini canımcım beterin beteri var yani:)

sağolun kızlarr bu sancı ne ki doğum yapmadan önce yataktan kalkamazdım doğumla geçti bunada şükürrr....
maytabım bende hap almıyorum zorda kalmadıkça canım yaa
beyazım eymenin surat ifadesi geliyor gözüme kıymamam ben ona yerim oğluşumu inşallah geldiğimizde görüşme şansımız olurda yerim onu:))))
çitos bura da döt kadar bi yer be canım ama benim yakınlarım burda en azından ...
inşallah kurtulursunuz oradan hayırlısıylaaaa

Ya kızlar ben hergün bişilere kızmaktan bıktım, kavgadan , tartışmadan bıktım.Kafam bozuluyo yavaş yavaş alıp başımı gidecem buralardan.Kendime zerre kadar vakit ayıramıyorum..Gündüz stresli bir iş, akşam bi saate kadar çocuk eşliğinde ev işleri, gece kocanın çocuksu hareketleri ve tartışmalar...Çok bunaldım ...

mmf canım hosgeldın
kac gundur gorunmuyorsun hayırdır
bızımkılere bakma densızlık onlarla eslesmıs adeta hersey normal onlara gore yanı

lavısım gecmıs olsun canım

cıtosss sızde de mı dıs sancıları basladı
yavrum erıdı nerdeyse hersey bır kenara cok acı cekıyor
acııooo acıııooo dıyor bana
allah yardımcıları olsun

beyazım saol canım
buzuk dudak eymenım de ıclı cocukmus vesselam

yasmınım kım sıktı canını
tatıle az kaldı sık dısını

Ahh canım benimm..Çık gel kız hafta sonu bana kocam da nöbetçi iki lak lak ederiz.hı ne dersin?

Kocan mı üzdü yine seni?

ay evet lavişim o surat ifadesi hem içimi parçalıyor hem de oğlumu yemekten alamıyorum kendimi
inşallah görüşebiliriz canım bende çok istiyorum

canım çok zor durumun yaa tahmin edebiliyorum çok can sıkıcı bir durum ama ne yapılabilir onu da bilmiyorum biraz değişiklik lazım bunun için kocanın da hem fikir olması ve sana yardımcı olması lazım vs...

valla canım büzük dudak çok içli ben oğlum duygusal olsun öyle odun erkeklerden olmasın dedim ama bunu da kastetmemiştim

Çitosum deli ediyo bu adam beni.Hiçbi meseleyi halledemedik.Salı günü almaya gelecekti, izinliydi, uyumuş...Kızgındım zaten.O akşam gece 2 ye kadar oturup tv izledi.Dün gece Anıl ishal olmuuş, paçalarından aktı resmen moku, banyo ettirdim, kombiyi açtım üşütmesin diye, gece kısmış, gece yine 1den sonra geldi yatağa.Beni uyandırdı ve kızdığım için küserim diyo.Ya nasıl bi yaratık bu..Sabah da kızıp geldim kombi için..Ayrıca kendi kendime tartışıyorum, susuyo, buldun şeker adamı diyo..

Ayyy ölün mü öldürün mü.?Ne diyim kı valla çatlatıyor senin bu kocan beni.Ankraya geliyim alacam sopayı elime

yasmınım evet cok sınır bozucu ama guldum esının dedıgıne
ınsanı kendını krız yaratıcı olarak dusunduruyor bu tur davranıslar
hakkaten cocuk gıbı
anne kuzusu olunca boyle oluyor sanırım
ne dıyeyım allah sabır versın kuzum

Bence sen tartışma laf da etme ona artık yokmuş gibi davran.Bunu hakediyor çünküklava:

tamamen ıcını bılmıyoruz ama nedense bende olusturdugu dusunce
esın sırtını sımdıye kadar bır kadına dayamıs ve elındekı az cevre, ımkan vs ıle yetınmeyı sevıyor
kendı ıcınde yasayan sakın yapılı ve ıcındekı cocugu ozellıkle buyutulmemıs bır yetıskın
ne zaman kı annesını kaybedıp kendını acıkta hıssedınce sırtını sana yaslayacak
o zaman annesı gıbı senın uzulmenden korkacak gıbı gelıyor bana

yoksa adam zaten su an kendını guvende hıssedıyor
ona kızmıslar alınmıslar pek te umurunda degıl bence

haddım olmayarak samımıyete guvenerek yazdım dusuncemı kızma canım

ah ahhh tam dayaklık senin bu kociş yaa deli ediyor insanı, canımcım tamam şirinlik,sempatiklikte güzel birşeyde biyere kadar yani her zaman olur mu
çitosumun dediği gibi yap bence de, yok gibi davran bakalım ne olacak, kızıp bağırıp çağırmak işe yaramıyor demekki kendini yıprattığınla kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…