- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.401
Aynen öyle Meleğim.Hayatında hiç kaybetmemiş.Yaz gelse , izin alıp annemde kalacam.Şimdi Anılı düşünüyorum..O yüzden gidemem..
günaydın gzel anneler hepinize çitosum yaa ne oldu bu çocuğa yaa kuzum bi düzelemedi yaa
beyazmeleğim teşekr ederim hoşgeldin için
yee benim bu kilom hala duruyor yerinde yaa kafayı yemiş azalma yok ben de hala devam ediorum aynı şeylere ama ne iş anlamadım neyse inecektir inşallah
günaydın gzel anneler hepinize çitosum yaa ne oldu bu çocuğa yaa kuzum bi düzelemedi yaa
beyazmeleğim teşekr ederim hoşgeldin için
yee benim bu kilom hala duruyor yerinde yaa kafayı yemiş azalma yok ben de hala devam ediorum aynı şeylere ama ne iş anlamadım neyse inecektir inşallah
iyi olur o bile biraz silkeler, kendine getirir bence
halbuki hiç kaybetmemiş değil babası yok işte bu bir kayıptır hem de büyük kayıp ama nasıl bir anneyle büyümüş ki babayı bile unutmuş hiç düşünmemiş, arayıp bulmaya çalışmamış çok ilginç
gerçekten çok şaşırıyorum en çokta kayınvalidene şaşıyorum nasıl bir kadın olduğunu çok merak ediyorum
takdir ediyorum çocuklarını kimseye muhtaç etmeden kimsenin eksikliğini hissettirmeyerek büyütmüş
kızıyorum çünkü bunu yaparken onları öyle yüceltmiş öyle yüceltmiş ki onlar acı çekmesin başkası çekebilir şekline dönmüş bu gelini torunu vs.. olabilir yani
ya bbi dakka ne oluyor kızlar yasminin nesi var anlamadımm kaçıncı sayfada yazmış okumadım geçmişi
Hoş geldin asortik.sEN devam et gider bu kilolar..Bu arada yasminimin morali bozuk buluşun hafta sonu kızlarla hadi bakıyım destek olun birbirnize..
Aynen meleğim aynen duvar gibi bir kadın olsa gerek bu kadın.Kızdım şimdi ona da.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?