2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.Acıların kadınları Zeyna ve Ben hariç herşey yolunda gibi:))

Zeynacım Laptop da gitmiş Bebeler büyüyene kadar kimbilir neler gidecek diğil mi?? Cana gelmesin be canım, ona bişi olmasında.Boşver arabayıi Laptopu.Hem arada bir bi fakiri sevindirmek lazım:)

Çitosum arkadaşlarla buluşmuşsun.Foto yok mu??

Asortik nerde yaptırdın saçları, hangisinde??Memnunsan bende bakayım, boya yaptıracam..

Lavişim resimleri inceleyemedim, bakarım birazdan.Bende cuma akşamı LCW den oğluma 7-8 parça bişiler aldım.Dünde koltuk aldım.Kendimi alışverişe verdim.2 Yaş aldım , yaza iyi gelir gibi.Bi ara endim için alışveriş yapacam.Güle güle giyinsin Yağmurum..

Kalimerom bizde oğlumla beraberdik, bunlar dünya tatlısı oldu yaa.Artık zaman daha eğlenceli akıp geçiyo:))

Beyazmeleğim kasıp kavurmuş buraları, canlı yayın yapmış, tüh kaçırdık.Hoş bundan sonra bana yaramaz ama(

zeyna gecmıs olsun canım
senın uzerınde nazar var herhalde bır okut uflet kendını

cıtosum bekledıgınden ıyı gectı sanırım hafta sonun
ne guzel yaa cok ımrenıyorum soyle kayınvalıdesıyle ıyı vakıt gecırenlere
ben yasayamadım ama ınsa allah gelınımle arkadas gıbı gezıcem bende

aso yenı sac boyatmıssın canım
merakla beklıyoruz

nazlımelek konser maceranız yorucu ama guzel gecmıs sevındım canım

yasmınımden ses cıkmıyor hayırdır

yasminim yenimahallede bi yere boyattım çok memnunum valla renginden bir ay sonra tekrar boyayacağız
açıcı kullanmak istemiyorum dedi boşuna renk ootursun tekrar boyayalım dedi hadisenin resmi koymuştum o renk olacak bir ay sonra inşallah eğer dşünrsen adresini yazarım

günaydın arkadaşlarım

öncelikle beni merak eden arayan tüm arkadaşlarıma telefonla geçmiş olsun dileyen lavinyama beyazmeleğime ve sapiracığıma çok çok teşekkür ederim .
bugün kendimi daha iyi hissediyorum miğde bulantılarım ve isalim malesef hala devam ediyor ama birşey yemediğim sürece iyiyi en ufak bir ekmek parçası yesem miğde hemen dışarı atmaya çalışıyor ama bugün iyiyim iyiym die die inşallah iyi olucam çünkü iyi olmak zorundayım evde yanlız kaldım kocam işe başladı malum pazartesi bende hem iyi olmak zorundayım hemde mert e iyi bakmak zorundayım oğluşumunda bu aralar mız mız zaten çok zor yemek yiyen çocuktu 4 gündür hiç bişi yemiyor dün sadece kahvaltı etti düşşünün birdaha hiç bir şey yemedi yoğurt bile yediremedik malesef niye böle oluyor anlamıyorum keşke yemesi azcık düzelse eee sizler nasılsınız çok özledim burayı geçmişi okumak istiyorum ama gözümde yemedi :)))

günayydın şekerler..
nihayet gelebildim..sanırım 1,5 ay oldu..

biz de herşey yolunda sayılır..şimdi uyuttum hemen duşa gireceğim...tekrar gelicem kızlar..

o kadar çok iş varki evde..2 gün oldu geleli..iş yapmaktan giremedim.
umarım herkes iyidir..gelirim birazdan:)))))))))))))))))

bu arada bitkiselle boyadı herşeyi açıkladı yaa nebilim çok hoşuma gitti yzde yüz bitkisel değil ama dedi ve gerçekten ne koku ne de yanma saçımda hi bişe olmadı yani artık oraya gidicem hep

Krikocum geçmiş olsun.Sorun neymiş neden olmuş böyle?Enfeksiyon mu zehirlenme mi?

Aynı ya ne olsun..Sıkıntılı günler geçiriyorum.Yavrum olmasa nasıl yaşarım bilmiyorum.Onun gülen yüzü olmasa...

Geçe cek inşallah bugünler de yasminim.Allah sağlık versin en önemlisi..

diloksss hoşgeldin.özlettin kendini..

günaydın kızlar..
bende geldim burdayım:)))
krikitos canım çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda mide bulantın ve ishalinde geçer..
diloks hoşgeldin canım..
yasminim iyisindir inşallah..ahretliğim kendine ve anılıma iyi bak..
asortikim sende saçlarını güle güle iyi günlerde kullan..
geçmişe bakamadım, sadece bu son sayfayı okudum..umarım atladığım bişey yoktur..

ayy benim kızım artık amiin diyor yaa kuzucum bir de o kçcük ellerini açmıyor mu:)ezan okunuyor allah diyor:)
Yerin ben onun amin diyen ellerini..
Batuhan da ezan okunrken ellerini kulağına götürür aaaa der:)Babaannesi namaz kılacağı zaman başını örtünce hemen seccadeyi arar getirir.Secdeye varır kendisi de.Bi de okuyup üfler.Mını mını puffffffff:))))))))

Hoşgeldin hilalcim.Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…