- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.741
Sen naptın yasmin hanım hafta sonu?
günaydın arkadaşlarım
öncelikle beni merak eden arayan tüm arkadaşlarıma telefonla geçmiş olsun dileyen lavinyama beyazmeleğime ve sapiracığıma çok çok teşekkür ederim .
bugün kendimi daha iyi hissediyorum miğde bulantılarım ve isalim malesef hala devam ediyor ama birşey yemediğim sürece iyiyi en ufak bir ekmek parçası yesem miğde hemen dışarı atmaya çalışıyor ama bugün iyiyim iyiym die die inşallah iyi olucam çünkü iyi olmak zorundayım evde yanlız kaldım kocam işe başladı malum pazartesi bende hem iyi olmak zorundayım hemde mert e iyi bakmak zorundayım oğluşumunda bu aralar mız mız zaten çok zor yemek yiyen çocuktu 4 gündür hiç bişi yemiyor dün sadece kahvaltı etti düşşünün birdaha hiç bir şey yemedi yoğurt bile yediremedik malesef niye böle oluyor anlamıyorum keşke yemesi azcık düzelse eee sizler nasılsınız çok özledim burayı geçmişi okumak istiyorum ama gözümde yemedi :)))
Aynı ya ne olsun..Sıkıntılı günler geçiriyorum.Yavrum olmasa nasıl yaşarım bilmiyorum.Onun gülen yüzü olmasa...
günayydın şekerler..
nihayet gelebildim..sanırım 1,5 ay oldu..
biz de herşey yolunda sayılır..şimdi uyuttum hemen duşa gireceğim...tekrar gelicem kızlar..
o kadar çok iş varki evde..2 gün oldu geleli..iş yapmaktan giremedim.
umarım herkes iyidir..gelirim birazdan:)))))))))))))))))
Yerin ben onun amin diyen ellerini..ayy benim kızım artık amiin diyor yaa kuzucum bir de o kçcük ellerini açmıyor mu:)ezan okunuyor allah diyor:)
günaydın kızlar..
bende geldim burdayım:)))
krikitos canım çok geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda mide bulantın ve ishalinde geçer..
diloks hoşgeldin canım..
yasminim iyisindir inşallah..ahretliğim kendine ve anılıma iyi bak..
asortikim sende saçlarını güle güle iyi günlerde kullan..
geçmişe bakamadım, sadece bu son sayfayı okudum..umarım atladığım bişey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?