2008 Kasım Anneleri

Krikocum geçmiş olsun.Sorun neymiş neden olmuş böyle?Enfeksiyon mu zehirlenme mi?
..

canım gıda zehirlenmesi ama tatlım sen bilirsin gıda zehirlenmesi ateş yaparmı 39 derecelere çıktı ateşim bide hala baş dönmem devam ediyor ishalden bünye zayıf ya ondan mı dönüyor yada açlıktan olabilir mi hiç bir şey yiyemiyorum yiyince çıkıyo ne zaman geççek ya geçsin bıktım baş dönmesinden mide bulantısından

çitosum teşekkür ederim canım..
iyi olmaya çalışıyorum..öksürük ve burun akıntısı devam ediyor:))iki ay oldu hala düzelemedim..

Bi doktora gitmeyi denesen:)

Tabii yapar canım.Özellikle salmonella ve shigelladan kaynaklanan besin zehirlenmeleri ateş yapar.Ne yedin neyden süpheleniyorsun?Bol su iç .Kaybettiğin sıvıdan dolay tansiyonun düşüyordur buna bağlı olarak başdönmen olabilir.

Yazıyo yavruşum, hemde kürklü:))Canım işler halen kötü gidiyo.Bugün annemlere geçebilirim, akşam konuştum(

selam fıstıklar umarım herkes iyidir bizde iyiyiz çok şükür hafto sonu baya gezdik kendime çanta aldım kıot aldım her hafta küçük hanıma alıyodum artık kendime alıcam
kriktos geçmiş olsun cab-nım az sabır bugünlerde geçicek
asorti saçını güle güle kullan
yasmincim sende sıkıntılı zamanlar geçiriyomuşsun allah hayırlısını etsin şu kocişlere akıl fikir versin
nazlıcımda güzel bi konser geçirmiş oh ne güzel olmuş
eylülünde ellerini açıp allah diyen minicik ellerini yerim ben zeynep ceylinde amin yapıyo
diloksçum sende hoşgeldin
aklımda kalanları yazdım umarım atladıgım yoktur

ayyy bi mıçmış ki hemen pişirmiş az bişe kuzum yaa acıyoooo acıyooo diyo bende diorum ne acıyo poposu acıyormuş kuzunu
yıkadım gerçi her kaka yapınca hep yıkarım kremledim de rahatladı

aso gıı saçlarını güle güle kullan kafanda parlasın

krikocum çok geçmş olsun ya seni neden hastaneye yatırmadılar anlamadım normaldeserum falan alsan bu kadar kötü olmazdın bende olmuştum çünki hamileysekn 2 tane 1 kg. serum aldım hemen kalktım ayağa

yasminim ne diyon looo annene mi gitmeye karar verdin?
bencede en iyisi az ara verin canım ikinizde sakince düşünün
hakkınızda hayırlısı olsun

diloka gelmiş hoşgelmişşşşş
hamilelik nasıl geçiyor tatlım tuna abi nasıl sen nasılsın?

mafoldumbenmafoldumbenbeni atladın çok üzüldüm çoookkkkkmafoldumbenmafoldumben

hoşbulduk kızlar..
iyi sayılırız..evde olmak çok güzel ama iş iş yoruldum hala da bitmedi.

tuna mersinde çok hastalandı..boğaz enfeksiyonu oldu yanında diş çıkardı..3 köpek dişi ile 2 veya 3 azı dişi 1 haftada çıkardı..15 gün ağzından yemek girmedi..çok zayıfladı..10 gündür eh işte iyi diyebirim..şuan ise 1 azı ve 4 . köpek geldi patladı patlayacak..

emziğine jel sürmezsem uyuyamıyor..

ufaklıkta iyi şükür ama ben im bulantılarım mide bulantım devam ediyor..geçmedi hala..13 haftamız doldu..

yasmin ne oldu cnm ya..sanırım eşinle sıkıntı var..allah hakkınızda hayırlısını versin ..

krikitosum sanırım senin durum benden beter..allah sana daha çok güç kuvvet versin

Gidersen intihar ederim diyo:) Bilmiyorum, akşam babam filan gelecek.Sabahtan beri arıyo, affet beni diye..Amaaan..

merhaba kızlar
sabahtan berı burdayım ama bı fırsat bulup yazamadım
hafta sonu bızım evde gectı bır yere gıtmedık hem soguk hemde yağmurluydu

kayınvalıde bugun gıdebılır yan komsumla konustum nazlanıyor allah sonumu hayretsın

zeynam gecmıs olsun bencede bı sadaka ver bı oksuz sevındır nedır bu basına gelenler canım benım
krıkoo gelmıs hosgeldın canımbenım umarım bunu atlatabılırsın bebıs nasıl pekııı

işler birikmiş liste yapıyorum karadenız festıvalı ıcın offffffffffff sızede yetısemıyorummmmmmmm
yasmınım hayırlısı olsun be guzelım bı konus kocanla bıraz senın kıymetını anlasın uzaklas ıkınız ıcınde ıyı olacak belkı dıyeee canım
dıloks hosgeldınn

merak etme kimse intihar edemez bence blöf yapıo gitmee die canım yaa ama sen bilirsin tabi
bencede senin yaşadıklarınla biraz ara verilmesi gerekli gibime gelio

krikocum çok geçmş olsun ya seni neden hastaneye yatırmadılar anlamadım normaldeserum falan alsan bu kadar kötü olmazdın bende olmuştum çünki hamileysekn 2 tane 1 kg. serum aldım hemen kalktım ayağa

hastaneye yattım tatlım ben büyük boylardan 9 şişe serum yedim normalde 3 gün kesin yatmalısın dedi doktor ama ben yatmak istemedim 1 gece yattım imza verdim çıktım çünkü evde aklım mert teydi hafta sonu eşim çalışmıyor mert e o bakardı ama yinede benim gibi olmaz ben olmazsam ne yemek yedirir ne de büyük tuvaletini yapmadan altını değiştirir hep ben ona yemeğini yedir onu yap bunu hazırla altını değiştir dedim yattığım yerden onda bile hep yemedi dedi uğraşmadı bile çocuk öle aç aç dolandı hafta sonu

mafoldumbenmafoldumbenbeni atladın çok üzüldüm çoookkkkkmafoldumbenmafoldumben

ah canım özür dilerim affet cadıdan bu kadar oluyo tam yazarken elektirik süpürgesini açıp kapıyodu aklım ondaydı ondan oldu sanada geçmiş olsunzemuszemus:1hug:

bu arada zeynayıda atladıgımı farkettim sanada geçmiş olsun canım cana gelecegine mala gelsin ama insanda üzülmüyo degil yani bakalım büyüyene kadar daha ne zarar verecekler bi fakire sadaka filan ver bare nazrmı vardır ne üst üste gelmiş

yasmincim bence size ara iyi gelecek intihar filan etmez merak etme azcık burnu sürtsün kaybetme duygusunu ögrensin aklı başına gelsin bulmuş senin gibi hatunu çok sinirlendim yaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…